kacha.crac 02.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Psosin pewnie widzialas u mnie stolik kawowy od Betib stylizowany na RM...ma szary blat i wyglada naprawde swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.07.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 kacha gdzie?? nie widziałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.07.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 http://i3.fmix.pl/fmi1604/5d2e3447000fecf84de29398/zdjecie.jpg Ta szarosc jest taka hmm nie wiem jak to powiedziec splowiala i fajnie naprawde wyglada...jak widisz na zdjeciu z dalszej perspektywy wogole nie widac ze jest szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.07.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dzieku Kasiu! wyglada super, moj bedzie znacznie wiekszy 100x100. Dziewczyny mam problem z blatem kuchennym. Tzn kupujad blaty w DHL kupiłam tez u nich olej OSMO Top-Olej. http://www.partners.sklepna5.pl/towar/80/osmo-3058-top-olej-do-blatow-kuchennych-05-l.htmlHmm byłam swiecie przekonana ze to olej a okazuje sie ze to mieszanina oleju i wosku. Ale jest on matowy;-( i to własnie nie bardzo mi sie podoba. Maz zaolejował kolejny raz i chyba za duzo wzielismy go i zrobiły sie takie mazgaje, jest matowy i taki tepy. NIe mowiac o tym ze ciezko sie go sciera bo jest taki tępy i widac na nim tłuste plamy (jak sie je zetrze to jest ok).Teraz sie zastanawiam czy zostawic czy zetrzec papierem sciernym i dac na to olej? sama nie wiem... chyba łatwiejszy jest do utrzymania olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabina3zk 04.07.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam, wyczytałam, że zamówiła Pani białe drzwi Fiord- czy są już zamontowane? Jak długo czekali Państwo na nie? Jakie są w użytkowaniu? Wszyscy mnie straszą, że okleina lepsza niż farba, że na białym każdą rysę widać itp Będziemy mieszkać na poddaszu i z korytarza jest 5 drzwi i obawiam się, że kolor "drewniany" przyciemni i wprowadzi chaos ..... ale mąż uparty i ma wsparcie reszty rodziny Z góry dziękuję za informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.07.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 sabina3zk tak mam Fiordy jak wiele osob tutaj na FM. Bałam sie ich na poczatku bo na dole mamy drewnane i one były dla mnie wyznacznikiem jakosci, ale musze sie przyznac ze Fiordy sa naprawde swietne. Sa gładziutkie, bardzo dobrze sie je myje, moim zdaniem nie łapia brudu. Na poczatku miały byc na chwile bo potem zamowimy drewnane, ale mysle ze juz pozostaniemy przy nich;-))) ja polecam. No i białe drzwi to białe drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.07.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Jako ze w domu nic sie nie dzieje, oprócz sprzatania naniesionej ziemi;-((( i oprócz pomalowania skrzyneczki pokaze wam co sie dzieje przed domem: w dwa dni urosła mi drewutnia a w kolejne dwa ma byc zapełniona;-) oprócz tego pokaże wam moją nową trawkę skoszoną moją nową kosiarką która oczywiscie jest przerostem meskiej abmicji (normalnie jak samochód- wielka i silna) wrrrr musze sobie kupic małą, elektryczną "popierdułkę" która wszedzie miedzy krzaczory wjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.07.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 psosin jak Ty masz już fajnie zagospodarowany ogród Świetnie wyglądają już takie spore nasadzenia a Wy dopiero po przeprowadzce przecież Duża drewutnia super sprawa I skrzynka też bardzo fajna Co w niej trzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.07.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Pysiaczku czesc nasadzen ma juz 3 lata, mam swoje truskawki, poziomki, maliny, borówki, agrest i porzeczki. Ale naprawde dopero w tym roku musze sie za nie porządnie zabrac. Mam hortensje i kilka thuji. Na jesien bedziemy cos tam modzic z ogrodem jak juz te nieszczesne bruki będą! mam juz dosyc tej wszechobecnej ziemi i ganiania mojego dziecka z miotłą! Drewutnia spora to fakt a nasi górale robia od switu do nocy, matko co za ludzie A w skrzyneczce trzymam swieczniki do tealightów i swieczki.... Ale generalnie nie wiem co dalej z kuchnią, jak tu dorzucic cos starego, vintage...? macie jakies inspiracje połączenia takiej błyszczacej kuchni ze starymi dodatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 06.07.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 superowa drewutnia, ja to będę miała miniaturową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.07.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ulciapulcia no nasza spora, oczywiscie pierwotnie miała byc malutka..., potem musiałam walczyc zeby ja nieco obnizyc.... bo zrobiłby sie z niej wiezowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 żebyś Aniu widziała oczy mojego faceta jak zobaczył waszą drewutnię za ten widok nawet karta mastercard nie zapłacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.07.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Panowie jak mróweczki sie uwijają i dzisiaj pokaze wam chyba efekt koncowy. Musi byc wielka!!! jak wielki samochód, wielka kosiarka i wogole.... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.07.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 a widziałyscie dziewczyny w Netto te wiszace hamko/krzesła? zastanawiam sie czy nie pojechac i zobaczyc na zywo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.07.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) pisze sama do siebie? byłam w netto i kupiłam młodemu koparkę: http://www.getprice.com.au/images/uploadimg/974/200__1_digger.jpg i cały sklep słyszał tylko "KOCHANA MAMUSIA CMOK CMOK" kupiłam tez hamak-krzesło za 35zł podobno do 100kg, wiec moze i małzon usiadzie http://i83.photobucket.com/albums/j315/fotoallegro/ogrod/hamakkrzeslo78008.jpg cos w tym stylu.. gdzies chyba czytałam ze betib ma cos podobnego i jest zadowolona... i kupiłam jeszcze dwa kubki sliczne;-).. a wostatnim Moje Mieszkanie jest kilka fajnych rzeczy i miedzy innymi zdjecia z domu babeczki z tego sklepu http://www.villanostalgia.pl/ Edytowane 7 Lipca 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.07.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 wyczaiłaś świetną koparę juz widze moich chłopaków w akcji:) droga była? zrób zdjecie jak synuś się bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.07.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 moj to 5-latek i wydaje mis ie ze ona troszke dla młodszych, no ale w sumie pisze ze do 30kg! Juz chciał z nia isc spac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.07.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 nie dziwię się że nie chce rozstać z zabawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.07.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 psosin jaka fajna koparka Hamaka zazdroszczę - chciałam taki ale nijak już się na nasz balkon nie zmieści Znalazłam u siebie kilka inspiracji - nie wiem czy Ci się przydadzą (jak coś pisz to usunę ) http://muangthai.pinger.pl/m/1004447 http://www.mebleria.pl/meble/stylizowane/nowoczesna-kuchnia-w-stylu-retro.html http://www.e-mieszkanie.pl/a/6083,kuchnia-rustykalna-czy-industrialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.07.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Czy ten hamak też w netto? i czy 35 zł czy zjadłaś 0 i miało być 350? ??? bo ja poluję na taki to może dzisiaj podjadę do netto!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts