wadera 15.07.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Konstatncja30- takowe poduchy również posiada Psosin, mi chodziło o to, że najpierw powieś coś na oknach (tak, to ja mam zazdroskę szydełkową made by moja mama) - a potem popatrzysz co dalej. Drewutnia fajowska, ściągnęłam zdjęcie (można) - bo i u nas taka w planach, zbieram inspiracje. I kostki boskie... Jak dzisiaj postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.07.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Dzieki Wadera;-) postepy a no są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.07.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Waderko a pokaż swoje okno z ta zazdroską bo nie moge sie u ciebie przekopac;-) mozesz u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.07.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 to sa dzrwi od garazu, wiec nawet jesli to mozna zejsc stopien nizej, nie ma problemu;-) dzieki za fotki;-) piekne firaneczki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 psosin, cudna kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 16.07.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 nie mogę się napatrzeć na tę kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.07.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 ulcia ja tez, gdyby jeszcze panowie układali ja RÓWNO!! widzicie to na zdjeciu co chciałam ukryc ale sie nie da? widzicie jaki skos im wyszedł?? opaska z cegły bedzie w skosie?? niestety maja 2 dni z 4 które tutaj robili w plecy, w poniedziałek zaczną od rozbierania prawej czesci tego co na zdjeciu... jak my mogliosmy tego nie zauwazyc ? mam dosyc fachowców którzy wychodza z załozenia "jak mi wyjdzie tak bedzie moze nie zauwaza!!!" z przodu tez dali ciała, albo my jestesmy nienormalni albo ja nie wiem;-((( przeciez ten cokół wokół domu powinien byc wszedzie jednakowy a na opasce z lewej strony domu "zgubili" az 9cm??!!! ale po co???? szkoda ze ich dzisiaj nie ma bo normalnie zjedlibysmy ich dzisiaj zywcem! takiego mamy nerwa;-(( do tego chłop pracą wkurzony, moja mama po szpitalu a ja mam urodziny w poniedziałek i nie powiem które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 no jak to które 18 zawsze i na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.07.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 hiehie plus odsetki w postaci siwych włosów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 16.07.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 no faktycznie jak powiedziałaś to teraz zauważyłam ,ale tak to jest z tymi fachowcami ale nie martw się na pewno poprawią i będzie ok, nie ma co nerwów tracić na takich..................pi.................... a co do świętowanie to Ty będziesz Świętowała w poniedziałek swoją 18:P a ja 2 rocznicę ślubu:) nie ma to jak wspólne imperezy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.07.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 dziewczyny kiedy sie tnie lawende? juz teraz? nerwy swoje ukoiłam na kosiarce;-) w bikini a co! przyjemne z pożytecznym;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 18.07.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) Wszystkiego najlepszego z okazji 18- stki:) niech domek rośnie w oczach:) Edytowane 18 Lipca 2011 przez ulciapulcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.07.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 a dziekuje bardzo ) przyszli dzisiaj panowie i przełożyli kostkę, bez mrugniecia okiem... widac to normalka... no ale 2 dni w plecy;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 18.07.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam:)udało mi sie dotrzeć do samego końca i jestem pod mega wrażeniem:)szczęka mi opadła i nie mogę jej pozbierać z podłogi:D po prostu pięknie:) gratuluje ślicznego domu,urządzonego z gustem i smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 18.07.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Aha, no i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Najlepszego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 20.07.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 To jeszcze ja ze spóźnionymi ale szczerymi życzeniami. Wszystkiego najlepszego! Kostką się tak nie nerwicuj bo szkoda zdrowia. Z tym się nie wygra. Mnie też to wkurza że człowiek płaci grubą kasę za robotę, jest miły a i tak robią jak im się podoba. U nas Jarek się na początku starał a potem mu się już spieszyło i zrobił aby Polska nie zginęła. Pierwsi fachowcy to samo. Szkoda gadać. Ale nerwów też szkoda. Więc się nie stresuj bo Ci więcej siwych włosów przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.07.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 dzieki dziewczyny;-)) tymczasem u nas ruch jak za czasów budowy! jedni kłada inni dowożą inny wywożą... sajgon jedymi słowy! ale przed tarasem mam juz tak: jutro poczatek podjazdu i wejscie do domu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.07.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 ach, psosinku, jak to pięknie wygląda:jawdrop: Czy ja się już u ciebie witałam btw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.07.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ale fajne dróżki ...no i najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts