ulciapulcia 21.07.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 no ta kostka mówi sama za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.07.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Bardzo fajnie wygląda przed tarasem psosin I ode mnie też spóźnione życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.07.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witaj MagdaZZ nie wiem czy u mnie jest co ogladac wszystko niedopracowane, ale teraz działamy na zewnatrz, potem bedziemy dom ogarniac dalej;-) Dzieki dziewczyny, dzisiaj niestety przerwa przynajmniej narazie bo pada;-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.07.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Fakt pogoda paskudna od rana i taki ma być cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.07.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 kurcze, super ta kostka przed domem wyglada! a czy jest wygodna do chodzenia w obcasach ? bo to jest czynnik ktory u mnie bedzie istotny. no ale wyglada ladniusio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.07.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Nicol hehe nie próbowałam;-) nawet jesli biegam w obcasach to juz wokół domu napewno nie;-) no to mamy dzien pracy z głowy;-( leje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.07.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 poogladajcie sobie ta strone:http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu to sa mieszkania na sprzedaz a wchodzac w kazde jest chyba po 40 zdjec! ogladam od rana !!! cuda cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.07.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 I ja przychodzę złożytć spóźnione życzenia. Wszystkiego, co najpiękniejsze, psosin!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.07.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dzieki Neli;-) Dziewczyny mam pytanko wiecie moze gdzie mozna kupic taką poduszke albo pokrowiec na krzesło ale tylko na siedzisko? Mam krzesła z Jyska z szarym poddupnikiem, reszta debowa. I materiał tam jest taki paskudny ze nie moge go doprac (zreszta juz nawet nie próbuje) a moje dziecko jak to dziecko.....Krzesła wygladają paskudnie ale nie chce ich wyrzucac. Zmianic obicie oki ale wolałabym miec jeszcze alternatywe w postaci "koszulki";-)).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.07.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 a może by lokalna krawcowa uszyła taki pokrowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.07.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam się po raz pierwszy Piękna kostka. Czy to jest Pozbruk Nova Granit w kolorze białym i antracytowym? Jeśli tak, to tylko utwierdzisz mnie w moim wyborze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.07.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 nie anno-mario (moja imienniczko) to jest Libet kostka piccola nero i bianco, a schody to kravento grande... a tars bedzie wyłożony Venetią również Libetu;-) Venus wiem ale chciałam na łatwizne isc i przez net zamówic bo mi sie z mojej wiochy wyjezdzac nie chce;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.07.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 nie anno-mario (moja imienniczko) to jest Libet kostka piccola nero i bianco Bardzo do Novej podobna... Będę miała alternatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.07.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 a jak wygląda ta na taras bo nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.07.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 ta na taras wyglada takhttp://www.mabruk.pl/images/libet/venetia/10.jpgjuz wklejałam chyba to zdjecie nie raz, tak mi sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.07.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 no co Ty, ja też mam to w inspiracjach, o jejku już się nie mogę doczekać jak Ci to ułożą, powiesz jak się użytkuje:) jak to fajnie że można coś się dowiedzieć o czymś co się planuje mieć przed zakupem. a jak duży masz taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.07.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) a teraz troche do wnetrza, pokaze wam dzisiaj jaka szafke kupilismy pod tv. wczoraj ja skrecilismy a dzisiaj maz ma poprzerzucac sprzet i pochowac kable. Czekamy jeszcze na stolik kawowy od betib. tymczasem chciałam sie was zapytac o stół do jadalni. Ju nie raz pisałam ze ma byc taki (wymarzylismy go sobie jeszcze przed rozpoczeciem budowy) a do tego takie krzesła: http://content.ilva.dk/pictures/5/8/58100950L.jpg a na szczycie 2 jakies starocie krzesła.. no i dumam czy to dobry trop... bo jednak na nie za duzej powierzchni nowoczesny stół i krzesła i ława rtv i do tego starocie... Edytowane 22 Lipca 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.07.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 na taras chciałam zawsze białe meble ale nie wiem bo moze byc za mdło, zobaczymy nie kupilismy jeszcze niczego zeby własnie zobaczyc jak to wszystko wyjdzie.Napewno jakies proste nie udziwnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 22.07.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 to bardzo dobry trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.07.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 tylko waham sie czy te krzesła takie tez z metalowymi nogami beda ok, moze cos w tym stylu?http://content.ilva.dk/pictures/5/8/58101186L.jpg ale te chyba beda za ciezkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts