Korozja 22.07.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Mi się podobają krzesła z metalowymi nogami. Te drugie jakoś mi sie gryzą ze stołem jaki wybrałaś. A i jeszcze w kwestii poduch na krzesło w lidlu od 25 mają być poduchy na krzesła za 14 zika. Nie wiem jak z jakością trzeba będzie pomacać. Podaję link może Cię zainteresuje http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_20259.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.07.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Takie same poduchy są w LM w różnych kolorach i też ostatnio widziałam je na wyprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.07.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 dzieki ale bardziej chodzi mi o cos takiegohttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30077012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 24.07.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Te Z IKEA, są fajniejsze, i tylko o parę zika droższe. Krzesła faktycznie fajniejsze te lekkie. Tarasowe kafle kapitalne, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.07.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 aa nie napisałam ci o tarasie to tez Libet;-) ale seria Venetia. Ale dlaczego nie ma Ikea blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.07.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 nasza nowa szafka szersza perspektywa, przepraszam za bajzel po lewej jakos nie moge sie przyzwyczaic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 24.07.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 no fajniutka ta szafka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.07.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) psosin możesz mi napisać jak to możliwe że macie tv na ścianie a nie macie żadnych widocznych zwisających kabli? Rozumiem kontakt, podejście pod telewizję ale co z podłączeniem pod dekoder czy kable idące z kina domowego do tv? Ja i mój M. jesteśmy bardzo zaintrygowani Edytowane 24 Lipca 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Aniu stół i krzesła super Koniecznie te z metalowymi nogami, równowagę klamotową wprowadzą w szczytach 2 babcine krzesła - zamawiaj Korozja nie wiem czy wyprzedzę i czy dobrze myślę, ale oprócz takiego korytka w ścianie gniazdka pod dekoder i głośniki przewiduje się na etapie planowania elektryki, u nas również nic nie będzie widać, wszystkie podłączenia mają zejść do jednej szuflady w zabudowie ściany TV gdzie będą też ukryte przedłużacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.07.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Tak jak pisze Venus, wszystko pochowane w korycie , a na głosniki, satelite itp zrobione sa gniazdka. Wsztkie schowane za szafką.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 24.07.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Psosin, za ta stronke do mieszkan na sprzedaz ZABIJE ! siedze druga godzine! a plyty tarasowe ...hmmm...tez ostatnio kraze wokol Libetu tylkoe ze serii Toscania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.07.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 kacha niezła nie? )) Toscana chyba bardziej bezowa jest. w tym tygodniu bede miała taras juz :wiggle: oczywiscie jak nie bedzie padac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 24.07.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 psosin piękne są Twoje schody rozumiem, że te prezentowane to schody tarasowe? czy schody zewnętrzne wejściowe do domu także są wykończone kravento? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki dziefczęta za wyjaśnienie czyli wychodzi na to że mój M. spierniczył sprawę bo to on był odpowiedzialny za kable, tv net i takie tam. No nic muszę mu awanturę zrobić teraz psosin a masz jakieś foto z etapu jak Ci robili w ścianie to korytko bo jestem ciekawa jak to wygląda dokładnie :)p.s. ja też Cie zabiję za stronkę do tych cudnych mieszkań! Wciągnęło mnie na dobre Edytowane 24 Lipca 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.07.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ankie te na zdjeciu to sa od tarasu ale z przodu bedzie tak samo czyli obrzeza z kravento. Korozja, musze poszukac fotek z etapu budowy jak znajde moge wysłac ci na meila, daj adres na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.07.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Bardzo fajna szafeczka pod tv - czemu nie możesz się do niej przyzwyczaić? Lecę oglądać stronkę z mieszkaniami skoro taka wychwalana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.07.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Za szafką chciałabym jakąś tapete, ale tylko z delikatnym takim jasniutko szarym wzorem, a po bokach marzy nam sie zegar Mora po prawej no i kwiat w nowej duzej donicy po lewej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.07.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Takie delikatne tapety fajne ma flugger. Co prawda widziałam tylko w katalogu, ale podobały mi się Obejrzałam właśnie wszystkie fotki w linka i po pierwsze mam ochotę pobielić podłogę w salonie ale niestety mam na niej lakier Po drugie czemu ja mam taki wąski balkon - tam tyle wspaniałych inspiracji jest (zapisałam sobie wszystkie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 25.07.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dziękuje za odpowiedź. Chyba zrezygnuje z pastelli na rzecz Libetu. Strasznie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 27.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Wpadam z rewizytą i muszę na dłużej się zatrzymać. Ślicznie, a te tarasowe płytki miód-malina:)))Ja tez chcę dom i taras!!!!!! Może kiedyś się uda.. Eh...idę napalać się dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts