Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu ja u siebe w oknach nie mam nic, sasiedzi zagladaja do woli:lol2:. Jesli chcesz sie czyms zaslonic to ja dalabym biale shutersy - tylko nie wiem jak cenowo bo podobno nie tania taka przyjemnosc...:cool:

Wejscie do domku imponujace:jawdrop: Czy Ty masz kostke z bruk betu, creativ? albo z libetu? my wlasnie na wyborze kostki utknelismy a w pazdzoerniku przychodzi ekipa...

Dzieki dziewczyny az sie boje powiedziec mezowi o tych shutersach bo pewnie cena powalajaca bedzie... no ale moze w totolotka wygramy? ;-)

Anetko to jest kostka Piccola Libetu własnie. Ogladalismy inne ale jakos ten Libet najbardziej nam sie podobał bo te kostki sa w kształcie trapezu i jest ich 5 różnych dlatego mozna fajnie układac takie łuki i koła. Fakt cena powalająca;-(

Tak patrzyłam na te shutersy i też bym je przytuliła :) Widziałam świetne zdjęcia na drzwiach tarasowych. Ale że cena takiej przyjemności będzie napewno bardzo wysoko więc nawet o nich nie marzę. Pomyślałam, że mogę je u siebie w łazience zrobić. Moja druga połówka zareagowała bez emocji :) Więc tak myślę, że chyba dam do wyceny. Jak dostanę jakieś info to dam znać jakie to są kwoty. Chyba że psosin była byś pierwsza to proszę daj znać

oki, choc z tego co widze u nas w szczecinie tego chyba nie robia;-(

zeby chociaz znac rzad wielkosci? 1000? 2000?zł

Raczej 2 tys jak nie więcej. Tutaj masz pierwszą lepszą firmę za Szczecina, można dać do wyceny :yes:

http://www.oslonyokienne.pl/shuttersyszczecin.html

Tylko dziewczyny, może i shuttersy są ładne, ale to zbieranina kurzu i ciągłego sprzątania-pamiętajcie o tym:p

Miałam w całym mieszkaniu drewniane żaluzje więc wiem coś o tym:(:sick: