psosin 07.09.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ah no shutersy.... ale do okna półokrągłego?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.09.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 no to wkleje wam jeszcze jednego fajnego bloga;-)http://vitaverandan-anna.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 07.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 piekne to pomieszczenie,takie jasniutkie i przestronne.Z okiennicami dobry pomysl,ale obawiam sie ,ze masz mało miejsca na scianie przy oknie(chyba,ze łamane).A tego szydełka w dłoni ci zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 07.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 RZUCAM tylko hasło rolety rzymskie,plisy(moze nie w twoim klimacie ale moze jakas inspiracja do pomysłu)Mam kilka zdjec ale nie umiem wkleic(rece opadaja,niby Yokasta uczyła)Mam http://www.oknonet.pl wejdz w OSŁONY,BRAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 są i do okien półokrągłych, ale czytałam, że nie jest to tania sprawa, ale kwoty jakiego rzędu to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ania ja za plisy do łazienki górnej czyli mowa o tym samym oknie zapłaciłam 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.09.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 tutaj fajne okno po prawej, http://www.jasnoshutters.pl/images/stories/albums/Inspiration/MyWindowtypes/Specials/rbspecial07-630x500.jpgalbo tohttp://www.jasnoshutters.pl/images/stories/albums/Inspiration/MyWindowtypes/Specials/rbspecial14-630x500.jpghttp://www.jasnoshutters.pl/images/stories/albums/Inspiration/MyWindowtypes/Specials/rbspecial16-630x500.jpgfakt u mnie nie ma wiele miejsca, ale takie łamane byłoby oki.Ciekawe jaki to koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.09.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Venusku ale jakie plisy? nie widziałam u ciebie? bo zupełnie nie kumam o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 a co to te plisy? a one nie są z papieru, bo dla mnie to tak wygląda. To jednak nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Pszczółko plisy to to co teraz pokazałaś, i one nie są z papieru a z materiału Jeszcze ich nie pokazywałam, bo nie są zamontowane Czekam aż glazurnik poprawi fugi bo szkoda mi pylić materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.09.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Venusku to sa te takie co i na góre mozna podciagac albo na doł? masz jakas fotke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Tak, można je i w górę i w dół rozwijać, ja nie pamiętam czy ja na takim mechanizmie je zamówiłam. Nie mam jeszcze fotek bo nie mam ich zamontowanych Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.09.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Uff doszłam do końca. Normalnie pięknie jest i ten stolik w salonie jest boski, fantastycznie uzupełnia się z sofami. Świetne są te drewniane żaluzje i właśnie takie bym widziała w tym oknie:) I kawusi z ciasteczkiem chętnie spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Aniu ja u siebe w oknach nie mam nic, sasiedzi zagladaja do woli:lol2:. Jesli chcesz sie czyms zaslonic to ja dalabym biale shutersy - tylko nie wiem jak cenowo bo podobno nie tania taka przyjemnosc... Wejscie do domku imponujace:jawdrop: Czy Ty masz kostke z bruk betu, creativ? albo z libetu? my wlasnie na wyborze kostki utknelismy a w pazdzoerniku przychodzi ekipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.09.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Dzieki dziewczyny az sie boje powiedziec mezowi o tych shutersach bo pewnie cena powalajaca bedzie... no ale moze w totolotka wygramy? Anetko to jest kostka Piccola Libetu własnie. Ogladalismy inne ale jakos ten Libet najbardziej nam sie podobał bo te kostki sa w kształcie trapezu i jest ich 5 różnych dlatego mozna fajnie układac takie łuki i koła. Fakt cena powalająca;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.09.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 My wlasnie sie gryziemy z dylematami bo ta co nam sie podoba to ponad 80zl za metr a metrow mamy prawie 300 i do tego dochodzi jeszcze jaki kolor...ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.09.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 u nas było okoo 150m, no ale kostke chyba juz robi sie na zawsze.... chociaz i tak mnie sciska na sama mysl tej kasy wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 09.09.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Tak patrzyłam na te shutersy i też bym je przytuliła Widziałam świetne zdjęcia na drzwiach tarasowych. Ale że cena takiej przyjemności będzie napewno bardzo wysoko więc nawet o nich nie marzę. Pomyślałam, że mogę je u siebie w łazience zrobić. Moja druga połówka zareagowała bez emocji Więc tak myślę, że chyba dam do wyceny. Jak dostanę jakieś info to dam znać jakie to są kwoty. Chyba że psosin była byś pierwsza to proszę daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.09.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 oki, choc z tego co widze u nas w szczecinie tego chyba nie robia;-(zeby chociaz znac rzad wielkosci? 1000? 2000?zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 oki, choc z tego co widze u nas w szczecinie tego chyba nie robia;-( zeby chociaz znac rzad wielkosci? 1000? 2000?zł Raczej 2 tys jak nie więcej. Tutaj masz pierwszą lepszą firmę za Szczecina, można dać do wyceny http://www.oslonyokienne.pl/shuttersyszczecin.html Tylko dziewczyny, może i shuttersy są ładne, ale to zbieranina kurzu i ciągłego sprzątania-pamiętajcie o tym:p Miałam w całym mieszkaniu drewniane żaluzje więc wiem coś o tym:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts