Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

Agus ale jakie piekne!;-) jedno okno jestem w stanie przezyc, ale i tak mi sie wydaje ze to jak narazie dla nas temat bardzo odległy;-(((

dam chyba do wyceny, ale tak czy siak mysle o tej zazdrosce od której zaczełam....

myslicie ze to tandeta?... zawsze chciałam zrobic sobie zazdroske do kuchni, ale mi nie pasuje... wiec moze jednak tam na górze?

no i szukam w necie ale nie widze.....

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Psosin,zazdrostka oczywiscie bardzo ładnie bedzie wygladac.(masz duze piekne okno-duzo swiatla) Mysle,ze dlikatny zwiewny material jak najbardziej.Moze pomysl o uchylnych sa praktyczne.Swoja droga zwykle okiennice tez sa ladne,mozna pomyslec o wycieciu wyzynarka w plycinie.

OOOOOOOO własnie Agawi!! tak o to mi chodziło nie chce zabierac swiatła chce tylko lekko osłonic;-)

z tym ze nie materiałowe ale takie koronkowe delikatne cieniutenkie ale tak uchwycone i tak zamocowane na tym prostym elemencie! CMOK!!!:hug:

ale potem i tak pomysle o shutersach..... bo są boskie poprostu..... potem jak juz nie bede miała na co kasy wydac :rotfl:

Podbitka skonczona1 uffff dzisiaj panowie zakonczyli prace pozbierali zabawki i wkoncu mam spokój w domu;-)

posprzatlismy troszke dookoła, dosiałam troche trawy i wkoncu moge posadzic rozliny które mam w doniczkach...

Tymczasem zaczełam sie zastanawiac jakie biurko wstawic młodemu do pokoju. Moje dziecie to 5 latek, ale sam juz czyta i "pisze" ale robi to zazwyczaj albo na stojaco albo na podłodze, jakos od poczatku nie lubił tego małego stolika i krzesełek z Ikea. Szkoda mi bo chciałbym wyrobic w nim nawyk ładnego siedzenia przy stoliku a on powyginany w paragraf na podłodze pisze...

ale mam dylemat jakie biurko (bo własciwie moze to jeszcze troche poczekac) i jak je ustawic?

gdzies tam słyszałam ze nie najlepeiej jak biurko stoi tak ze siedzi sie tyłem do wejscia.. a okno pod którym miałoby stac biurko jest własnie na przeciwko wejscia.

jutro zrobie zdjecia pokoju..

Jak myslicie biurka z Ikea sa dobre jakosciowo? wytrzymaja dzieciece pomysły? stukania, bujania itp?

Jak myslicie biurka z Ikea sa dobre jakosciowo? wytrzymaja dzieciece pomysły? stukania, bujania itp?

Ja jestem sceptycznie nastawiona do sosny, jeżeli takie biurka masz na myśli. Zniszczenia będą na pewno, trzeba uważać z długopisami, a na krześle nie można usiąść w dżinsach z nitami, bo zaraz jest wgniecenie.:(

Z drugiej strony na jakiś czas takie mebelki wystarczą i ponieważ są stosunkowo w dobrej cenie, to kiedyś nie będzie żal ich wymienić jak synek podrośnie:yes:

Aaa i gratuluję podbitki:D

Aniu jak dla mnie pomysl Agawi z firanka to idealne rozwiazanie u Ciebie bo delikatnie zaslania i jest naprawde fajnie. Shutersy wygladaja fajnie ale to siedlisko kurzu no i ta cena...

co do Hemnesa to ja mysle, ze to jest tak prosta w formie i zarazem uniwersalna seria, ze nie powinnas miec problemu, zeby cos do niej fajnego dopasowac.

Anetko pomysle jeszcze o biurku, bo chyba jednak najlepeiej pasowałoby nam narozne.... ale to jeszcze pomysle.

Byłam dzisiaj w Tkmaxx i sie strasznie zawiodłam;-(((( nic ciekawego do domu nie było, ani tego stojaka na papaier co MagdaZZ kupiła, ani słojów, ani nic;-(

W sobote maz ciagnie mnie do Danii on ma interesy a potem mamy pobiegac posklepach i antykach....no zobaczymy..

Anetko pomysle jeszcze o biurku, bo chyba jednak najlepeiej pasowałoby nam narozne.... ale to jeszcze pomysle.

Byłam dzisiaj w Tkmaxx i sie strasznie zawiodłam;-(((( nic ciekawego do domu nie było, ani tego stojaka na papaier co MagdaZZ kupiła, ani słojów, ani nic;-(

W sobote maz ciagnie mnie do Danii on ma interesy a potem mamy pobiegac posklepach i antykach....no zobaczymy..

Weź nic nie mów. Nie wiem czy to tylko w naszym mieście czy w ogóle ale bida straszna w tym TKMaxx i ceny też nie najniższe. W Danii na pewnie będzie coś ciekawszego ;)