psosin 09.09.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Agus ale jakie piekne! jedno okno jestem w stanie przezyc, ale i tak mi sie wydaje ze to jak narazie dla nas temat bardzo odległy;-((( dam chyba do wyceny, ale tak czy siak mysle o tej zazdrosce od której zaczełam.... myslicie ze to tandeta?... zawsze chciałam zrobic sobie zazdroske do kuchni, ale mi nie pasuje... wiec moze jednak tam na górze? no i szukam w necie ale nie widze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Agus ale jakie piekne! No piękne, piękne- nie zaprzeczam:no: Zazdrostki na oknie łukowym nie widziałam, ale może wyglądać ciekawie. Koniecznie wrzuć fotki psosin, jak coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Psosin, znalazłam w sieci taką fotkę- okno z łukiem i niby firanka, ale mocowana jak zazdrostka http://www.curtains.interiordezine.com/wp-content/uploads/2011/08/28_palladian_window.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 09.09.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Psosin,zazdrostka oczywiscie bardzo ładnie bedzie wygladac.(masz duze piekne okno-duzo swiatla) Mysle,ze dlikatny zwiewny material jak najbardziej.Moze pomysl o uchylnych sa praktyczne.Swoja droga zwykle okiennice tez sa ladne,mozna pomyslec o wycieciu wyzynarka w plycinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 09.09.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 o wlasnie AGAWI ,pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 julinka, yokasia- dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.09.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 OOOOOOOO własnie Agawi!! tak o to mi chodziło nie chce zabierac swiatła chce tylko lekko osłonic;-) z tym ze nie materiałowe ale takie koronkowe delikatne cieniutenkie ale tak uchwycone i tak zamocowane na tym prostym elemencie! CMOK!!! ale potem i tak pomysle o shutersach..... bo są boskie poprostu..... potem jak juz nie bede miała na co kasy wydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.09.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Agawi powiedz mi jeszcze jak to znalazłas? bede drążyc temat;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Psosin-ku nie ma za co. Cieszę się, że mogłam Ci pomóc:hug: Kochana, ja zawsze szukam w wersji angielskiej w googlu lub yahoo. Właśnie wtedy wpadam na amerykańskie lub angielskie strony, które nie wiedzieć dlaczego mają zawsze masę fajnych inspiracji:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Tutaj jest ten link, wpisałam hasło arc window http://www.curtains.interiordezine.com/curtain-photos/palladian-window-curtain-ideas/ Możesz jeszcze poszukać hasła arc window decorations lub arc window curtains Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.09.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Podbitka skonczona1 uffff dzisiaj panowie zakonczyli prace pozbierali zabawki i wkoncu mam spokój w domu;-)posprzatlismy troszke dookoła, dosiałam troche trawy i wkoncu moge posadzic rozliny które mam w doniczkach... Tymczasem zaczełam sie zastanawiac jakie biurko wstawic młodemu do pokoju. Moje dziecie to 5 latek, ale sam juz czyta i "pisze" ale robi to zazwyczaj albo na stojaco albo na podłodze, jakos od poczatku nie lubił tego małego stolika i krzesełek z Ikea. Szkoda mi bo chciałbym wyrobic w nim nawyk ładnego siedzenia przy stoliku a on powyginany w paragraf na podłodze pisze...ale mam dylemat jakie biurko (bo własciwie moze to jeszcze troche poczekac) i jak je ustawic?gdzies tam słyszałam ze nie najlepeiej jak biurko stoi tak ze siedzi sie tyłem do wejscia.. a okno pod którym miałoby stac biurko jest własnie na przeciwko wejscia.jutro zrobie zdjecia pokoju..Jak myslicie biurka z Ikea sa dobre jakosciowo? wytrzymaja dzieciece pomysły? stukania, bujania itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.09.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Jak myslicie biurka z Ikea sa dobre jakosciowo? wytrzymaja dzieciece pomysły? stukania, bujania itp? Ja jestem sceptycznie nastawiona do sosny, jeżeli takie biurka masz na myśli. Zniszczenia będą na pewno, trzeba uważać z długopisami, a na krześle nie można usiąść w dżinsach z nitami, bo zaraz jest wgniecenie. Z drugiej strony na jakiś czas takie mebelki wystarczą i ponieważ są stosunkowo w dobrej cenie, to kiedyś nie będzie żal ich wymienić jak synek podrośnie:yes: Aaa i gratuluję podbitki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.09.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kuba w pokoju ma 2 meble Hemnes Ikei ale nie wiem, styl fajny i chyba jednak cos wkierunku strego biurka bede szukac.. chociaz takie industry biurko jak pokazała lasche z metalowymi szafkami... jak myslicie nie bedzie sie gryzło z Hemnesem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Aniu jak dla mnie pomysl Agawi z firanka to idealne rozwiazanie u Ciebie bo delikatnie zaslania i jest naprawde fajnie. Shutersy wygladaja fajnie ale to siedlisko kurzu no i ta cena...co do Hemnesa to ja mysle, ze to jest tak prosta w formie i zarazem uniwersalna seria, ze nie powinnas miec problemu, zeby cos do niej fajnego dopasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.09.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Anetko pomysle jeszcze o biurku, bo chyba jednak najlepeiej pasowałoby nam narozne.... ale to jeszcze pomysle. Byłam dzisiaj w Tkmaxx i sie strasznie zawiodłam;-(((( nic ciekawego do domu nie było, ani tego stojaka na papaier co MagdaZZ kupiła, ani słojów, ani nic;-( W sobote maz ciagnie mnie do Danii on ma interesy a potem mamy pobiegac posklepach i antykach....no zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.09.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 W sobote maz ciagnie mnie do Danii Alllee fajnie:wiggle: Na pewno znajdziesz coś ciekawego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.09.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Anetko pomysle jeszcze o biurku, bo chyba jednak najlepeiej pasowałoby nam narozne.... ale to jeszcze pomysle. Byłam dzisiaj w Tkmaxx i sie strasznie zawiodłam;-(((( nic ciekawego do domu nie było, ani tego stojaka na papaier co MagdaZZ kupiła, ani słojów, ani nic;-( W sobote maz ciagnie mnie do Danii on ma interesy a potem mamy pobiegac posklepach i antykach....no zobaczymy.. Weź nic nie mów. Nie wiem czy to tylko w naszym mieście czy w ogóle ale bida straszna w tym TKMaxx i ceny też nie najniższe. W Danii na pewnie będzie coś ciekawszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 u mnie nawet lidla nie ma:lol2::lol2: a do Dani to bym pojechala ...zawsze :yes:oni maja wdlug mnie najpiekniejszy design na swiecie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.09.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Anetko ale ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ceny juz mnie fajne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts