basiaimirek 16.09.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Psosin a ja mam do Ciebie znowu pytanko w sprawach budowlanych. Strasznie podobają mi się twoje kolumny wejściowe (jak zresztą wszystko strasznie mi się u Ciebie podoba i mam pytanko czy te obłąki na dole i górze kolumny to z betonu czy może ze styropianu? No i jeszcze jedno czekam na fotki z białej podbitki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.09.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Basiu chyba styropian. ale dopytam meza... Zdjecia podbitki wkleje dzisiaj jak chcesz;-) Juz pisałam u Anetki ze musze (chociaz wcale nie to miało byc w kolejnosci )zabrac sie za wiatrołap bo juz nie wytrzymuje tego bałaganu na wejsciu do domu;-( Wszedzie buty (niby nie mamy ich wile), zaczynaja sie kurtki czapki.... Wczesniej myslałam o starej szafie ale coraz bardziej mam wrazenie ze to dla nas za mało;-(( Bardzo podoba mi sie tez zabudowa u Venus;-) musze ja podpytac o cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 16.09.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 witam się w końcu i ja podoba mi się u Ciebie coraz bardziej, dom Twój i Anety to moi faworyci piszę w sprawie Danii , gdzie dokladnie się z mężem wybieracie? jeśli do Kopenhagi, to na zakupy meblarskie polecam Ci okolice Ishoj, tam w jednym miejscu masz Bo Concept, Ilwę (szczerze polecam) Bauhausa i Jiska i Biwę, jest w czym przebierać http://www.ilva.dk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ania melduję, że szafa na zamówienie w lakierze kosztowała 3100 + klamki kupowaliśmy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.09.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Skat dzieki bardzo znam te miejsca;-) ale chyba wybierzemy sie jednak innym razem.. Justyna dzieki, hmm a jaka jest szeroka wasza szafa?Kurcze maz meczy mnie jednak na starą szafe albo chciaz ze starymi drzwiami ale ja wole miec duzo miejsca na pochowanie wszystkiego, bo jak u nas jest cos na wierzchu to odrazu jest rozgardziasz;-(... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Yyyy...160? coś takiego, u nas był wiatrołap powiększany. Możecie zrobić tak jak ja na zamówienie z frontami stylizowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ania ja w wiatrolapie mam taka stara podziadkowa szafe, mnie sie podoba ale uczciwie przyznaje ze zabudowa pod wymiar jest praktyczniejsza...moja szafa ma tylko 1 szuflade no i drazek na wieszanie kurtek, dodatkowo mam stary wieszak taki stojacy no i teraz mysle jak rozwiazac problem czapek, rekawic itp, moze zamontuje na scianie taka dluga polke a na niej kosze no i pod polka lawka do siedzenia...poki co ma tylko szafe no i wieszak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.09.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Anetko rozsadek podpowiada mi zabudowe, ale serce stara szafe..... No i chyba znalazłam takową jutro jedziemy obejrzec, do tego facet pieknie ja odnowił i jest ze szczecina;-)))))))) a cena 1600zł przemawia za;-) ma idealnie 144cm troje drzwi, w 1/3 półki od góry do dołu w pozostałej 2/3 półka i drążek.. No i chyba przy okazji jutro jeszcze kupimy u niego szafke... no ale zobaczymy. Nie wiem czy pamietacjie strone Alvhem Makleri? zagladam tam czesto i chociaz wiem ze te mieszkania sa "podpicowane" na sprzedaz to i tak nie moge sie napatrzec:-) zobaczcie to np: http://www.alvhemmakleri.se/node/1055/bilder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ojjj tak ładnie Ten zagłówek w sypialni i to siedzisko pod oknem - śliczne! Trzymam kciuki za szafę bo chętnie bym ją zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.09.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Przedstawiam wam pana "kredensa" jeszcze nie wystylizowany i nagi ale juz na swoim miejscu;-) i panią "szafę" ale na zdjeciu jeszcze w sklepie, bo czeka na swoje miejsce - swiezutkie pomalowane w wiatrołapie;-) i szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magggda 20.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 hej psosin, od jakiegoś czasu podglądam Twój wątek, bo lubię takie klimaty sielsko-staro-nowo-anielskie;) ale mam pytania dwa takie: - jaka masz odległość kanapy od kominka - czy nie jest za blisko? - i jak duży masz telewizor- 42 cale czy więcej? a tak w ogóle to bardzo ci gratuluje fajnego gustu, dobrze przemyślanego domu i naprawdę fajnych wnętrz!! co mnie sie szczegolnie podoba to: - drzwi wejsciowe - kuchnia - lawa - schody .........eee, w sumie wyjdzie na to ze wszystko...... ewentualnie prawie wszystko;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 super. bardzo mi się podobają te przecierki - takie delikatne. Bardzo gustowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.09.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 dzieki maggda;-) no to lepeiej napisz co sie nie podoba? lubie konstruktywną krytykę odległosc kanapy od kominka faktycznie nie jest zbyt duza i bok nieco sie nagrzewa, ale tak naprawde jestesmy przed sezonem grzewczym wiec wyjdzie w praniu a po drugie mamy sporo miejsca i jestesmy przygotowani na to ze jakby co to sie kanape przesunie;-) a tv ma 46 cali, a wydaje sie mały na tej scianie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Oj Ania Ania popłynęłaś Bardzo podoba mi się szafa i kredensik, zwłaszcza w tym miejscu. P.S. Gdzie kupiliście te cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 20.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Szafa bardzo ciekawa,duza ale taka lekka.Piekne mebelki( czekałam na te zdjecia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.09.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Fajne mebelki:wiggle:Szczególnie Pan Kredens:) Szafa też jest urocza, tylko jak dla mnie troszkę za bogata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.09.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Justyna podoba ci sie? znalezlismy goscia na allegro ze szczecina i pojechalismy i odrazu nam przywiózł - uzytkownik france-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.09.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 agawi to był troszke kompromis bo tylko ta jedna jedyna znalezlismy na 144cm czyli idealnie do naszej wneki która ma 147cm i która własnie maz maluje na szaro;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Z szarą ścianą będzie elegancko, bo ta czerwień sprzedającego mi nie leży:no:To mi przypomina, że muszę się za czymś rozejrzeć do naszego wiatrołapu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magggda 20.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 tv wydaje sie maly? no moze nie maly ale nie przeraza, choc ja wlasnie mam 47 cali teraz i caly czas walcze z mezem aby go zmienic na mniejszy, bo mnie taki duzy przeszkadza, stad moje pytanie... a salon mamy podobny wielkosciowo........(a wiem stad ze planuje tez budowac mirabelke;)) a co mnie sie nie podoba??? hmm, niech pomysle... kuchnia jest spoko ale sciany sa troche "gole" ale juz pisalas ze chcesz tam jakies polki zamocowac wiec dla mnie super! w salonie te glosniki nie bardzo ale o tym tez juz byla mowa......... reszta jest bardzo fajna... naprawde z tego co pokazalas nie bardzo wiem do czego moglabym sie przyczepic....... moze nie do konca rozumiem to zabudowanie tarasu, ale patrzac na to jak przemyslalas caly dom, to i taras znajdzie swoje uzasadnienie:) aha! wczesniej pytalas sie o to, co postawic w "pustce na gorze" - fotele wiklinowe czy kanape.... nie wiem na co sie zdecydowalas, ale ja "zdecydowanie" wybralabym na Twoim miejscu kanape wlasnie, lepiej zaprasza do odpoczynku i w ogole w tamtym miejscu bardziej odpowiednia mi sie wydaje, mozna sie polozyc na chwile z gazeta, posiedziec, a takie fotele wiklinowe juz nie do konca sa takie praktyczne... a jest juz cos, z czego nie jestes zadowolona, co zrobilabys inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts