Venus_m 20.09.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ania bardzo mi się podoba Ja kolejny dom będę urządzać chyba w stylu sielskim Chociaż mój mi się podoba i w sielskim na co dzień nie dałabym rady (może kiedyś letni? ) Idę pooglądać co ten użytkownik wymodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.09.2011 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Magda;-) dzieki za wnikliwą analize;-)))) hmm co bym zmieniła? NA PEWNO nie dałabym łukowego okna w srodkowym pokoju od ogrodu. Same z nim problemy: nie mozemy miec rolet, było bardzo drogie, zle sie zamyka bo cos tam fabryka schrzaniła... moze zamiast kominka postawiłabym koze- taki mielismy najpierw pomysł ale potem ta rekuperacja i dgp zamieszały wszystko i nie zrobilismy tego... poza tym chyba narazie jest okey... A tv my mielismy najpierw go w mieszkaniu - o wtedy wydawał sie ogromy!! ale sie przyzwyczailismy, a teraz zniknął na tej scianie! Pytałas tez o taras, hmm jest wysoko wiec musiał miec jakies zabezpieczenie, płotka nie chciałam, wiec wymyslilismy cos takiego. Narazie niestety jest on niewykonczony i w tym roku juz sie pewnie nim nie naciesze ale powiem ci ze jak swieciło słonko to super siedzi sie z kawka własnie na tym murku;-))) Justyna oj ty mnie kobieto zaskakujesz;-))) a mnie sie i tak Twoja kuchnia baaaaaardzo podoba i jakbym miała robic druga to zrobiłabym chyba taka jak Ty masz no i te czerwone cegły!!! eh czemu my kupilismy takie kreowe;-(( pozostaje tylko na biało malowac jak te po drugiej stronie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Lol Każda chwali nie swoje więc to chyba zdrowy objaw Może jak mi się znudzi u nas to się na weekend zamienimy domami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.09.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 psosin świetne te meble! Bardzo podoba mi się komoda Szafa też fajna i wygląda na bardzo pojemną Czy ten użytkownik ma w Szczecinie gdzieś siedzibę gdzie te meble można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Aniu super zakupy! ja tez gustuje w nieco skromniejszych szafach ale jesli szafa bedzie grala pierwsze skrzypce w wiatrolapie to bedzie super. Mam tego sprzedawce w ulubionych...ja swoje meble kupuje u innego , tez z allegro i tez z Pomorza. Kiedy szafa stanie we wlasciwym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Anetko a u kogo kupujesz? Ta szafa chyba na tym czerwonym tle wyglada tak bogato, bo jakos tak nie skojarzyło mi sie z tym ze za bogata jak na nia pierwszy raz spojrzałam na żywo.... Ma piekne lustro, kryształowe, stare nie wymieniane.... Teraz szukam ławki z siedziskiem ze skrzynią, ale sa drogie;-(( wiatrołap juz pieknie pomalowany;-) Pysiaczku facet sprzedaje na allegro i na poczatku nie bardzo sie wychylał z tym zeby przyjechac i obejrzec, krecił ze dlatego internet itp. Ale my chcielismy 2 rzeczy no i ja chciałam koniecznie je zobaczyc bo bałam sie smrodu;-( okazało sie ze facet ma pełno takich mebli które sa pokolei odnawiane (hmm moze to za duzo powiedziane odnawiane- one są szlifowane do gołego drewna, potem malowane pistoletem a potem zdzierane na przecierki..) Meble sa z francji i tylko stamtąd wozi... Aha nie chwaliłam sie jeszcze kupilismy tez zegar. Bardzo długo szukalismy Mory ale droga, duza i tak jak pisał Diabeł2000 to czesto zdarzają sie podróby;-( Znaleslismy wiec mniejszy tez Szwedzki zegar kształtem przpominający mora. Bedziemy go malowac całego na biało;-)))) Mysle ze na tym koniec staroci, hmmmm chociaz nie;-) w korytarzu zaraz za drzwiami wiatrołapu chce konsolkę i krzesło. Ostatnio wpadło mi w oko takie zdjecie: http://www.alvhemmakleri.se/sites/alvhemmakleri.se/files/imagecache/large/objects/SFD7E684CF2683043B9BC79AB09CE27C20D_1024x.jpg czyli ciemna konsola i do tego Ghost!! ten z oparciami to jaki? bedzie stare z nowym jak myslicie? bo starosc wiatrołapu musze przełamac jakims hiper nowym lookiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Hmn...z podłokietnikami Louis, ale on jest znacznie szerszy od Victorii. Konsolka piękna, po tym zdjęciu to już sama nie wiem czy szukam kanciastej postarzanej czy okrągłej Aniu a gdzie się u Ciebie ma zmieścić konsolka i krzesło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 no zaraz za wiatrołapem, aha bo ty masz powiekszony wiatrołap ale za to masz mniej miejsca za dzrwiami u nas ta scianka na której sa drzwi te juz do domu ma 120cm a ta co po drugiej stronie jest lodówka ma 115cm wiec mysle ze styknie;-) tak wyglada nasza szara sciana w wiatrołapie z dzrwiami wejsciowymi i drzwiami od szafy no i moje doniczki pomalowane resztka farby fasadowej nie wiem co wsadzic do drugiej? co sie zadzi oprócz wrzosów i chryzantem (moj maz powiedział ze je odrazu wywali jak zobaczy w domu bo do 1 listopada jeszcze czas... ot chłopy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.09.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 ależ piękne wejście: drzwi ze świetlikami, ładna kostka i do tego te donice - z nieba mi spadłaś z nimi, bo właśnie się zastanawiałam jaką farbą pomalować swoje terakotowe donice:) a czemu nie chcesz dosadzić wrzosów do drugiej donicy, coby symetrycznie było? Wiosną i latem jest duży wybór kwiatów do donic, teraz, oprócz wrzosów i chryzantem, to chyba tylko starce(inaczej czyśce), dalie, kanny; ale nie wiem czy kupisz już takie podrośnięte, bo zwykle sadzi się je wiosną i teraz akurat kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 mielismy resztke białej farby fasadowej, maz pojechał do flugera dolalo barwnika czarnego i mam szare dnice co w sklepeie kosztuja 100zł mnie kosztowały 27zł aha bo własnie chciałam zaburzyc ta symetrie;-) chyba kupie chryzantemy jak maz wyrzuci kupie nastepne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Aniu ja kupuje tutaj http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=2164918 nie wiele ma wystawionych, czesto pisze co potrzebuje - na maila i wtedy Pan mi przygotowuje co trzeba, wszystko super i sprawnie. Wszystkie stare meble, ktore kupilam to wlasnie u Niego.:yes: chyba faktycznie masz racje, ze to ten czerwony tak dodaje tej szafie:yes:, na szarym prezentuje sie super - przynajmniej drzwi:lol2:, koniecznie pokaz calosc. A do doniczek dalabym wrzosy, symetrycznie jak dla mnie bedzie pieknie ale Ty tu rzadzisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.09.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 psosin podobają mi się te donice - super przeróbka Do drugiej dałabym wrzosy bo masz wszystko tak ładnie i symetrycznie, że aż szkoda to psuć Mój mąż też chryzantem nie lubi Dzięki za odpowiedź apropo sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Też bym dała wrzos Piękne te donice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.09.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Pan kredens cudny! I szafa też mi się podoba. I jakie Ty masz piękne wejście do domu. Też bym dała roślinki symetrycznie Chętnie dziewczyny skorzystam z waszych namiarów allegrowych bo marzy mi się balkon w stylu sielsko-anielskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Piękne wejście i donice:yes: Też jestem za wrzosami psosin, a jak przekwitną to symetrycznie astry lub chryzantemy. Swoją drogą mój luby też ich nie lubi (zupełnie nie wiedzieć czemu:confused:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 21.09.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Szafa bedzie pieknie wygladac na tle szarej sciany.Doniczki ,super wymysliłaś tylko wydaje mi sie ,ze ciekawiej wygladalyby rosliny roznej wysokosci w jednej doniczce ,nawet + zwisajacy bluszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 jejuu jakie wy dzisiaj jednomyslne az strach nie zrobic symetrycznie no dobra jutro jade po wrzosy.... i chyba jednego musze wymienic bo cos mi sie wydaje ze je przesuszyłam w doniczkach czekały chyba ze 2 tygodnie az je posadze... no to Pani szafa wlazła do wiatrołapu, nie pytajcie jak bo chyba juz jej stamtąd nie wyniesiemy, weszła na styk.... na razie tyle;-) ale .... jako ze starocie hmmm no pikne sa, no ale sa stare... wiec niestety stwierdzilismy z kolegą małżonkiem ze wymienimy wszystkie półki na nowe w srodku... i pytanie za 100 punktów kto widział wiklinowe koszyki - białe lub szare wysciełane materiałem?.. cos mi swita ze widziałam w Nanu-nana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 super wyglada! jak Znajdziesz koszyki to Daj prosze namiar, tez by mi sie przydaly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 teraz poluje na ławkę na przeciwko.......koniecznie ze skrzynią.. no i nie mam pomysłu co nad ławka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 jestesmy na tym samym etapie, ja tez szukam lawki albo krzesel kinowych a nad nimi chce lustro i taka polke na ktorej postawie koszyki - wiklinowe moze z czapkami i innymi pierdolami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts