agawi74 21.09.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Szafa wygląda pięknie na tle szarości:yes: Koszyki w sporej ofercie mają sklepy BRW i Jysk http://sklep-dodatki.brw.com.pl/index.php?main_page=index&cPath=77_119&page=all http://www.jysk.pl/210/232/503/3807201/a/catalog http://www.jysk.pl/210/232/503/ag/catalog/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Aniu mnie sie nawet takie rozwiazanie podobahttp://img607.imageshack.us/img607/9504/jjqpubme9xgchx2qcx1.jpgUploaded with ImageShack.us a teraz pobuszuje troche w linkach od Agawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 i to tez fajnehttp://img41.imageshack.us/img41/7999/p10400881.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Jeszcze tu jest sporo koszyczków:yes:http://max-land.pl/category.php?id_category=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 betib tez ma fajne mebelki do wiatrołapu, ale ja chyba nie moge miec takich półek na duperelki bo bede miała wieczny bałagan... stało sie, moj mąż rozbiera szafe, tzn wymienia to co sie da: plecy, góre, dół i półki...... bedzie stara z przodu młoda z tyłu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 bedzie stara z przodu młoda z tyłu;-) ... czyli z tyłu liceum, a z przodu muzeum:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 tiaaaa i miej tu starocie w domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Aj tam, aj tam. Starocia fajne SOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 jak je małżon stjuninguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.09.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Szafa prezentuje się świetnie Pasuje jak ulał w tą wnękę A czemu wymieniacie półki, tył i dół? Nienajlepszy stan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.09.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Pan kredens wpadł mi w oko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.09.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Dzień dobry W tym wątku też się chętnie będę przy porannej kawce zatrzymywać Żeby nie było, że z pustymi rękami przychodzę, to w Auchan też są niebrzydkie koszyki wiklinowe. Piszę chyba, bo to zupełnie nie moja bajka i nie umiem dokładnie ocenić. A co do koszy Jyskowych, to mogę dodać, że moi rodzice mają już takowe ładnych kilka lat i wciąż wyglądają jak w dniu zakupu. Doskonale rozumiem chęć tuningu Pani Szafy Nie wiem, jak u Was, ale mi najbardziej przeszkadza ten specyficzny zapaszek, który potrafią wydzielać niektóre stare meble. Ale chyba bardziej podoba mi się Pan Kredens On już tak będzie na stałe, za sofą stał? Jeśli tak, to rewelacyjna miejscówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.09.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 witam Narendil;-) o własnie miałam robic kawke;-) zapraszam;-))) Dzieki wszystki ze Pani szafa sie podobała.. ale biedaczka została zbeszczeszczona w nocy, maz ją ogołocił i bedzie jej robił lifting.. bidulka teraz wyglada tak: a dlaczego? hmmm niby nie smierdzi staroscia, ale moj mążnajpierw stwierdził ze wymienimy półki bo sa powyginane, potem ze a to jeszcze drążek bo wygiety, potem ze moze góre bo jakas taka pozdzierana, potem ze jak góre to i dół, a potem zaczał dobierac sie do pleców... całe szczescie ze go powstrzymałam bo boki tez chciał demontowac... zostały by chyba tylko drzwi..... Całe szczescie ze moj mąż graciarz i złomiarz ma jakies grube sklejki itp bo tak koszt tjuningu przekroczyłby koszt szafy i widzicie dała mu palec a on tak ją potraktował.... eh faceci... Natomiast Pan kredens bedzie tam własnie stał musze tylko pomyslec o jakiejs fajnej lampie.... Mam na mysli albo taką: http://forum-dt.pl/wp-content/uploads/2011/08/kartell-lamp11.jpg moze nie koniecznie przezroczystą, moze czarną? albo taką z metalowym dołem.... kurcze nie wiem co to za lampy ale taką piekną pokazywała MagdaZZZ.. co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.09.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Jeśli mogę radzić, to taka lampa raczej nie. Zbyt pałacowo by się zrobiło. I miałabyś dwa konkurujące ze sobą elementy: lampę i kredens. Moja propozycja to coś takiego: ewentualnie i do tego czarny klosz. Podstawy lamp z Leroy Merlin, więc nie jest to może design z najwyższej półki, ale chyba pokazują kierunek o jaki mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.09.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 oooo no własnie, cos w ten desen tez myslałam jak ta pierwsza co pokazałas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.09.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Oj to może Twój z moim to bracia? ... pewnie nie bo mój to jedynak:no: ale zapędy mają podobne , jak już coś dorwie to strach się bać . Jak dodasz taką lampę to osiągniesz zmierzony cel : stare z nowym Przezroczysta kula też fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.09.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 kubelku moj tez jedynak wiec kto ich tam wie;-)) u nas zawsze sie tak zaczyna, np kupujemy kosiarke: najlepiej uzywaną, nie to moze taka lepsza uzywaną, nie to moze jednak jakąz tanszą ale nową, nie tansza to słaba, lepeiej NOWĄ WYPASIONĄ.... wiec boje sie co on zrobi z tej szafy..... otworze drzwi a tam bedzie w srodku komandor na magnesy w wyjezdzanymi połkami heheh i tak zamiast poprostu kupic szafe i wstawic ją i powiesic rzeczy, bedziemy przez 5 dni robic z szay hiper szafe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Aniu oby Mezowi zapal w trakcie roboty nie przeszedl...ja bym zrezygnowala z tej ultra przezroczystej na rzecz klasyki. Aniu Ty u siebie Masz dosatki w srebrnym kolorze? matowe badz blyszczace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.09.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Tak oni są jednak z innej planety:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.09.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Anetko zapał oo nie poszedł spac o 3 w nocy i rano juz do castoramy jechał....... Dodatki mam tak srebrne (klamki w oknach, swieczniki itp...) o taka lampe znalazłam: http://shop.ilva.dk/pictures/6/6/66100247L.jpg sklep Ilva około 300koron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts