pysiaczek 22.09.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Piękna I właśnie taką u Ciebie widzę a nie też przeźroczysty plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Aniu ja mam jedna - przywieziona z No, zupelnie nowa,ktorej sie chce pozbyc - piekna jest ale mi nie pasuje, generalnie to ja za duzo rzeczy zgromadzilam....wyslac Ci zdjecie mailem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.09.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 wyslija Anetko wyslij;-) masz meila nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 ah Ania piknie piknie Jestem za mężem, dobrze że wymienia co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 u nas zawsze sie tak zaczyna, np kupujemy kosiarke: najlepiej uzywaną, nie to moze taka lepsza uzywaną, nie to moze jednak jakąz tanszą ale nową, nie tansza to słaba, lepeiej NOWĄ WYPASIONĄ.... No jakbym widziała...SIEBIE!! wiec boje sie co on zrobi z tej szafy..... otworze drzwi a tam bedzie w srodku komandor na magnesy w wyjezdzanymi połkami heheh Rozbawiłaś mnie wielce... no i oplułam monitor ze śmiechu http://forum.muratordom.pl/3/hahaha.gif M. mnie zabije bo to jego dziecię jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.09.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 dziewczyny z innej beczki gdzie znalesc fajne obrazki w ładnych ramkach z jakimis motywami roslinnymi do kuchni? z ziołami czy cos w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.09.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 no i jeszcze obrazkowo.. albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.09.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 taka galeryjka miałaby byc na scianie a pod nia konsolka brazowa chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ładne obrazki. Gdybym to ja wieszała, to bym je ułożyła w taki sposób, by ich zewnętrzne krawędzie tworzyły prostokąt/kwadrat.No, ale ja mam świra na punkcie symetrii... Miałam gdzieś kiedyś zapisany link do strony z grafikami roślinnymi. Może uda mi sie znaleźć, to Ci podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.09.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Narendil ale one własnie miały byc w prostokącie... nie wyszło mi? hmmm poszukaj rycin, poszukaj prosze... kupilismy zegar, mysle ze jest super ale pozbyłabym sie tych zdobien szczegolnie na górze, i jak myslicie? malowac i przecierac co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 23.09.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Zegar ładny - ja bym się tych złoceń nie pozbywała - taki jego urok. Skoro i tak zamierzasz go przemalować, to i te złocenia bym machnęła. A z tą galeryjką to b. dobry pomysł. Zdecydowanie druga opcja lepsza, bo w pierwszej prawego górnego rogu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.09.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 nihiru no brakuje dlatego musiałabym cos tam kupic.... a kiedy to nastapi to nie wiem..;-((( no własnie myslałam ze poleciec białym po całosci i postarzyc troche wszystko.... hmmm moze gdyby był ciemny to bym go zostawiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.09.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) Psosinku, z prezentem przychodzę Klikasz na niebieską nazwę i masz cudną rycinkę http://caliban.mpiz-koeln.mpg.de/thome/Alphabetical_list.html Pozostaje tylko oprawić Edytowane 23 Września 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.09.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 psosin zegar na biało przemalować Możesz spróbować machnąć wszystko ze zdobieniami łącznie, a najwyżej wtedy je zdjąć jak Ci się nie będzie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.09.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Mada cudne!!!!! o matko teraz szukac ramek i gdzie to druknąc najlepeiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.09.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 gdzie to druknąc najlepeiej? Albo w punkcie foto, albo samemu jak masz drukarkę i papier fotograficzny;) A zegar śliczniutki, ale rzeczywiście w tej kolorystyce jakiś mdły:sick: Przemaluj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Nie tworzą prostokąta W pierwszej wersji, przesuń ramkę z prawego górnego rogu w górę i w prawo. Tak, żeby zewnętrzne krawędzie były w jednej linii. I wtedy, to będzie to o czym myślałam. A rycin poszukam. Słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.09.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ale fajne by były na takim papierze, no wiecie takim postarzanym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.09.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ale fajne by były na takim papierze, no wiecie takim postarzanym.... Noooo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) Tak na szybko wygrzebałam takie linki: http://graphicsfairy.blogspot.com/search/label/Botanicals http://www.vintageantiqueprints.com/print-gallery/botanical-prints/ Ale to jeszcze nie to Wieczorem poszukam na innych komputerach w domu. A postarzane, to można sobie samemu zrobić PS. I jeszcze to: http://vintageprintable.com/wordpress/vintage-printable-botanical-2 Zmykam, bo ten doktorat sam się nie napisze Edytowane 23 Września 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts