psosin 23.09.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 fajne ale cena nie fajna;-(((( buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.09.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 :hug:Na pewno coś znajdzziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Aniu ja kupowalam swojego manekina u sprzedawcy zalinkowanego przez Madzie i bylo ok ale Magda zzz zdaje sie miala z nimi jakies przeprawy i id innej osoby tez slyszalam o problemach wiec jesli bys sie zdecydowala to popros o wiecej fot ...za z drugiej aukcji fajniutka i pasowalaby do Ciebie tylko malnelabym ja na bialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Aniu a moze zapytaj forumowej Betib - oni robia piekne rzeczy z drewna, prawdopodobnie zrobilaby Ci wzor jaki bys wybrala no pod wymiar wiec byloby idealnie...sama rozwazam takie rozwiazanie , tylko jeszcze nie mam wzoru lawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.09.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Aniu ja kupowalam swojego manekina u sprzedawcy zalinkowanego przez Madzie i bylo ok ale Magda zzz zdaje sie miala z nimi jakies przeprawy i id innej osoby tez slyszalam o problemach wiec jesli bys sie zdecydowala to popros o wiecej fot ...za z drugiej aukcji fajniutka i pasowalaby do Ciebie tylko malnelabym ja na bialo... Ojej, nie wiedziałam - niczego od niego nie kupowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Madzia bo mozna wiedziec wszystkiego...no ja sie zdziwilam jak dziewczyny pisaly ze cos nie tak bylo bo ma duzo fajnych aukcji ale z tego co sie zorientowalam sa to rzeczy przywiezione z Niemiec, powystawowe i jak to bywa nie do konca w idealnym stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.09.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 dzieki Anetko bede uwazała;-) ławka u Betib bardzo mi sie podoba, no ale narazie szukam czegos tanszego... a tak wyglada zegar, narazie powieszony taki jak przyszedł. Chodzi cudownie, narazie nie wiem czy bimba bo cos tam trzeba przestawic wiec musi go maz rozebrac.. W sumie nie wiem czy bedziemy go malowac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.09.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Pięknie ten zegar prezentuje się na ścianie:yes: I wnętrza też piękne:jawdrop: I ty też masz psosin taką piękną wagę kuchenną:cry: Poluję na taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.09.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Agawi ta waga to prezent ale niestety nie działa, brak jakiegos odwaznika, chyba musze tescia przycisnac zeby dorobił szukam czegos fajnego zeby tam na ten stół zamiast skrzynki postawic, czegos na różne duperele co walaja sie na stole (ładowarki, długopisy...) dopuki nie mamy konsoli w korytarzu tutaj zawsze składowisko;-((( a maz juz kolejny dzien tjuninguje szafe...... juz ja całą na nowo pomalował, wymienił półki... moze jutro ja wkoncu złozy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Aniu zegar fajnie wyglada wiec dluuuugo bym sie zastanawiala czy cos z nim wogole robic. my tez nie mamy konsoli i mamy ten sam problem - poswiecilam jedna szuflade kuchenna i tam trzymamy wszystkie nasze przyda sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 25.09.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 A nie mowiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.09.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 nooo narazie bedzie wisiał taki;-) i cos mi mowi ze zostanie tak;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Fajnie się zegar z wagą komponuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Wiesz co, Ty tego zegara w ogóle nie maluj - tak wygląda przepięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.09.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 no, niektóre rzeczy potrafią zadziwic nie?;-)mi si etez taki podoba;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 I mnie też , postawisz coś wyższego i nie będzie pustki po między nim a blatem. Jest pięknie i nie powiem czekam na szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Jak to nie warto pochopnie postepowac...:rolleyes:jak go pokazalas Aniu solo to uznalam, ze malowanie bezwzglednie:sick:, no ale w towarzystwie wyglada fajnie, bialy w tym miejscy chyba nie bylby dobry:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.09.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 maz sie cieszy bo on był od razu zeby go nie malowac, ja byłam zła bo jakos tak na zdjeciach ten kolor mi sie nie widział, jak go zobaczyłam to mówie "moze NARAZIE go zostawimy" no ale juz zostawimy;-) a szafa juz stoi zagospodarowana;-) brakuje tylko drzwi z lustrem bo maz w nich jeszcze chce płyte za lutrem wymienic. Jutro rano jedzie do Castoramy i popołudniu szafa bedzie gotowa;-) bieluchna, czysciuchna i swiezuchna w srodku;-) i tak sobie mysle, bo chciałm i stare stoliki nocne i toaletke i wogole, ale jednak ten zapach.... no kurcze nie wiem ale zapach starosci mnie odrzuca;-(( nie wiem moze nie wszystko tak pachnie ale chyba jednak do sypialni to sie nie odwaze;-(... no ale nigdy nie mow nigdy;-) teraz szukam jeszcze 2 rzeczy: konsolki- najlepiej ciemnej na połysk takiej jak pokazywałam na tym zdjeciuhttp://www.alvhemmakleri.se/sites/alvhemmakleri.se/files/imagecache/large/objects/SFD7E684CF2683043B9BC79AB09CE27C20D_1024x.jpg i jeszcze taki mebel który nazywa sie serwantka chyba albo witrynka, cos takiego jak pokazywałas Anetka u siebie;-)mam ochote wcisnac ja koło tv, bo brakuje mi barku i miejsca na kieliszki... a no i ławeczka nadal na topie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Aniu moje meble - stare po renowacji od mojego sprzedawcy nie czuc "staroscia" ja jedynie farby czuje i ten wosk, wiec je wietrze aby sie tego pozbyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Znalazłam zachomikowaną stronę z rycinami roślinnymi http://www.old-print.com/cgi-bin/category.cgi?category=search&query=botanical Mam nadzieję, że ta plus trzy poprzednie mają coś, co Ci podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts