Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu ja kupowalam swojego manekina u sprzedawcy zalinkowanego przez Madzie i bylo ok ale Magda zzz zdaje sie miala z nimi jakies przeprawy i id innej osoby tez slyszalam o problemach wiec jesli bys sie zdecydowala to popros o wiecej fot ...za z drugiej aukcji fajniutka i pasowalaby do Ciebie tylko malnelabym ja na bialo...

Aniu ja kupowalam swojego manekina u sprzedawcy zalinkowanego przez Madzie i bylo ok ale Magda zzz zdaje sie miala z nimi jakies przeprawy i id innej osoby tez slyszalam o problemach wiec jesli bys sie zdecydowala to popros o wiecej fot ...za z drugiej aukcji fajniutka i pasowalaby do Ciebie tylko malnelabym ja na bialo...

Ojej, nie wiedziałam - niczego od niego nie kupowałam.

dzieki Anetko bede uwazała;-)

ławka u Betib bardzo mi sie podoba, no ale narazie szukam czegos tanszego...

a tak wyglada zegar, narazie powieszony taki jak przyszedł. Chodzi cudownie, narazie nie wiem czy bimba bo cos tam trzeba przestawic wiec musi go maz rozebrac..

W sumie nie wiem czy bedziemy go malowac......;-)

IMG-20110924-00445.jpg

Agawi ta waga to prezent ale niestety nie działa, brak jakiegos odwaznika, chyba musze tescia przycisnac zeby dorobił;-)

szukam czegos fajnego zeby tam na ten stół zamiast skrzynki postawic, czegos na różne duperele co walaja sie na stole (ładowarki, długopisy...) dopuki nie mamy konsoli w korytarzu tutaj zawsze składowisko;-(((

a maz juz kolejny dzien tjuninguje szafe...... juz ja całą na nowo pomalował, wymienił półki... moze jutro ja wkoncu złozy..

maz sie cieszy bo on był od razu zeby go nie malowac, ja byłam zła bo jakos tak na zdjeciach ten kolor mi sie nie widział, jak go zobaczyłam to mówie "moze NARAZIE go zostawimy" no ale juz zostawimy;-)

a szafa juz stoi zagospodarowana;-) brakuje tylko drzwi z lustrem bo maz w nich jeszcze chce płyte za lutrem wymienic. Jutro rano jedzie do Castoramy i popołudniu szafa bedzie gotowa;-) bieluchna, czysciuchna i swiezuchna w srodku;-)

i tak sobie mysle, bo chciałm i stare stoliki nocne i toaletke i wogole, ale jednak ten zapach.... no kurcze nie wiem ale zapach starosci mnie odrzuca;-(( nie wiem moze nie wszystko tak pachnie ale chyba jednak do sypialni to sie nie odwaze;-(... no ale nigdy nie mow nigdy;-)

teraz szukam jeszcze 2 rzeczy: konsolki- najlepiej ciemnej na połysk takiej jak pokazywałam na tym zdjeciu

http://www.alvhemmakleri.se/sites/alvhemmakleri.se/files/imagecache/large/objects/SFD7E684CF2683043B9BC79AB09CE27C20D_1024x.jpg

i jeszcze taki mebel który nazywa sie serwantka chyba albo witrynka, cos takiego jak pokazywałas Anetka u siebie;-)

mam ochote wcisnac ja koło tv, bo brakuje mi barku i miejsca na kieliszki...

a no i ławeczka nadal na topie....

Znalazłam zachomikowaną stronę z rycinami roślinnymi :wiggle:

http://www.old-print.com/cgi-bin/category.cgi?category=search&query=botanical

Mam nadzieję, że ta plus trzy poprzednie mają coś, co Ci podpasuje :)