pysiaczek 25.09.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 psosin faktycznie zegar niemalowany prezentuje się super! I ja zmieniam zdanie na temat przemalowania go na biało, no ale to dlatego, że pokazałaś gotową aranżację z nim Ja też nie przepadam za zapaszkiem staroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.09.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 wiesz Anetka ja juz sama nie wiem co tak "capi" czy ta farba? czy lakier? czy te meble... mi to jeszcze jak cie moge (chociaz to ja jestem migrenowa od zapachów) ale jak juz mezowi smierdziało a on na stechlizne jakis taki wyczulony to zaczął szafe rozbierac na drobny mak i malowac na nowo nasza farba flugera. Ta charba bardziej biała jest wiec cały srodeczek jest swiezutenki....no nie wiem moze to tylko ta szafa tak.... na domiar złego moje dziecie od wczoraj narzeka na brzuszke, nieje moj niejadek juz wcale i marudziaczy "pomasuj", wczoraj jeszcze temp. i nic wiecej..;-( juz zaczełam myslec ze moze od farb sie podtruł bo na poczatku malowalismy wszystko w korytarzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Jakis paskudny wirus panuje, u nas w przedszkolu brzuszkowy pogrom, Okruszek do dzis od prawie 2 tygodni skarzy sie, ze go boli,ja tez mialam niewielkie problemy a meza wczoraj mi tak polozylo, ze na pogotowiu wyladowalismy - podobno teraz wiekszosc odwiedzajacych pogotowie z takimi wlasnie problemami...przejdzie tylko czasu trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.09.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Anetka a co dawałas Okruszkowi bo ja nawet nie wiem co mojemu dac? dzisiaj temp nie ma, ale brzuszek go boli;-(a mezowi co było? wiesz Okruszek moze własnie z przedszkola takie "niespodzianki" przynosic, maluchy chyba jakos bardziej tak załapują, pamietam jak 2 lata temu synek zaczał przedszkole to przez 3 miesiace choroba za chorobą była;-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Maz temperatura, bole kosci i bole glowy no i brzucha plus rozwolnienie , niz niebezpiecznego ale nieprzyjemne...A Okruszkowi daje probiotyki i w aptece kupilam Lacton forte saszetki do rozpuszczania ale nie chce tego za bardzo pic nawet z sokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.09.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 I mnie też , postawisz coś wyższego i nie będzie pustki po między nim a blatem. Jest pięknie i nie powiem czekam na szafę Kubełku ja w dodatkach kiepska jestem;-(( ucze sie dopiero od was ) wiec co tam postawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.09.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ah probiotyki no własnie jutro kaze mezowi kupic.. a skoro u kubełka winkowo sie zrobiło podesle pare inspiracji;-)http://3.bp.blogspot.com/-fB6LsXXNx5U/Tm3ROP3EXQI/AAAAAAAAB_w/FqeIAk9nlIM/s640/dis+259.jpghttp://2.bp.blogspot.com/-Sy5W4AKY2dU/TncyNRXKvpI/AAAAAAAACBQ/2RBonujM6l0/s640/15.jpghttp://2.bp.blogspot.com/-SIgofqYgfeg/TncyMj94TrI/AAAAAAAACBM/KKoZfLs7fm4/s640/13.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-lqyJkYAaGJg/TncyJBPqcdI/AAAAAAAACA8/uA7KJ1XbK0c/s640/09.jpgwszystkie z blogu http://franciskasvakreverden.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.09.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 albo taki cóśhttp://2.bp.blogspot.com/-wDHKpzxt9g4/Tntyn0aFlXI/AAAAAAAAFkE/7M5tYNZ1Ed8/s640/IMG_8504.JPG - w temacie wianków wierzbowych;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ja mam kilka wiankow, musze sie na strych wybrac bo wciaz mam nierozpakowane kartony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Śliczne:) mnie najbardziej przypadło serducho na pierwszej fotce.Co do ozdóbek, dekoracji to ostatnio widziałam piękne mega duże słoiki ze szklanymi pokrywami , sama na nie choruję i może tam u Ciebie też takie bym postawiła. Ale skoro chcesz schować jakieś pierdółki , których nie ma gdzie schować ( ooo to tak jak u mnie) to może obok jakieś zamykane koszyczki.Widzisz ja z tych maniaczek co nie mają już gdzie więcej ustawiać . Jedynie czego nie lubię to przesady , tak więc chowam moje ozdoby na strych a po jakimś czasie zmieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.09.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 maz sie cieszy bo on był od razu zeby go nie malowac, ja byłam zła bo jakos tak na zdjeciach ten kolor mi sie nie widział, jak go zobaczyłam to mówie "moze NARAZIE go zostawimy" no ale juz zostawimy;-) No i dobrze, że taki zostaje. Biały byłby mało widoczny:) Ale macie tempo z tą szafą Szybko poszło:yes: Piękne inspiracje dekoracji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.09.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Aaa tutaj jest sporo pięknych konsolek na wysoki połysk;) Ceny takie sobie... http://www.stylowe.eu.pl/oferta,001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Oj straszne są dziecięce choroby , bo takie maluchy nie potrafią dobrze przekazać co im dolega, lub jeszcze nic nie mówią. Choroby przedszkolaków to koszmar , sama przechodziłam dwa lata temu przez taki. Wylądowaliśmy w szpitalu z małym po trzech tygodniach leczenia , osłuchiwania przez kilku lekarzy, robieniu usg brzucha,robieniu punkcji (to koszmar nad koszmary) na zapalenie opon rdzeniowo-mózgowych, po latanie lekarzy co pół godziny do małego i oglądanie go z każdej strony bo może to sepsa , po dwóch dobach zbijania temperatury ponad 41:jawdrop: a skończywszy na rtg i wykryciu zapalenie prawego płuca niesłyszalnego stetoskopem. I tu wychodzi jak nasza służba zdrowia jest do doopy , bo zamiast małemu od razu robić rtg to siedzieli i dumali a ja odchodziłam od zmysłów i nie to ,że nic nie robili , ale chodzi o to w jakim tempie ... o rtg upomniałam się o drugiej w nocy ... a że mały był w opłakanym stanie rtg przyjechał do niego. Tak więc dziewuszki trzymajcie się i sorki za moja historię , nie po to by kogoś straszyć ale jakoś tak mnie naszło na wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Kubelku no ja tez mialam nieciekawa przygode z Okruszkiem w marcu zeszlego roku, zlapal kawasaki... Tak czy siak dzieci choruja i tego nie zmienimy, ja mam nadzije ze tych chorob nie bedzie za duzo .Aniu koniecznie szafe pokaz jak bedzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.09.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 psosin zegar piękny i zostaw jak jest..... czyli w kolorze pierwotnym Bardzo ładny i rewelacyjnie wpasował się do całości...barek z białej cegły i blatem drewnianym ehhhh ( i tytaj mała przerwa na głęboki oddech , którego nie słychać oczywiście z podziwu ) bardzo mi się podoba Inspitacje wiankowe ..... jak przyjdę do domku to idę zbierać gałązeki wierzbowe ... a co inni mogą to i ja spróbuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 26.09.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A ja tak wrócę do tej ławki:) nie wiem czy to się da zrobić i jaki będzie efekt, ale jakby tą ikeową trochę podrasować . chodzi mi dokładnie o naklejenie jakiegoś kwiatu róży (coś co by do szafy pasowało). Pewnie są jakieś sztukaterie. Do tego jakaś długa pikowana poducha na wierzch, może by nie było źle. A co do chorób to polecam jeszcze orsalit, żeby się dziecko nie odwodniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.09.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 dzieki dziewczyny, dzisiaj w nocy mielismy tez przygody z młodym, no ale juz w ciagu dnia było lepiej, tylko ze nie je prawie nic;-(( dajemy probiotyki, narazie jest ok. My tez przezylismy swoje bo Kuba miał zapalnie płuc jak miał miesiac i podejrzewali tez zapalenie opon mózgowych i miał pobierany płyn rdzenniowy itp..... brrrr ale juz tego nie pamietamy! i zdrówka wszystkim zyczymy!))) A ja dzisiaj jechałam z mezem i tylko krzyczałam zeby sie przy wierzbie koniecznie zatrzymał to patrzyła na mnie jak na głupią i pytał " a ty co moze jeszcze wianki bedziesz plotła"?? hehehe a co nie moge?)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Hehe, pewnie, że możesz Mężowie to zdecydowanie inny gatunek. Zdrówka dla Kuby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Aniu pilnuj, zeby Kuba duzo pil...duzo zdrowka dla Malego:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.09.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) dzieki;-) dzisiaj juz jest ok, ale to jego totalne omijanie tematu jedzenia mnie poprostu dobija;-(( na pocieszenie kolejny wianek serce:-)http://3.bp.blogspot.com/-zsoXyTCnldE/Tn9q83tmUFI/AAAAAAAAJHU/2cFa6g7RC4I/s1600/hg5.jpg Edytowane 26 Września 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts