pysiaczek 27.09.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Aniu widziałam, że pytałaś u Anetki o lampion domek. Wczoraj byłam w Home&You i widziałam takie lampiony po 35zł. Nie wiem czy są takie ładne jak ten Anetki, ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.09.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 A ja tak wrócę do tej ławki:) nie wiem czy to się da zrobić i jaki będzie efekt, ale jakby tą ikeową trochę podrasować . chodzi mi dokładnie o naklejenie jakiegoś kwiatu róży (coś co by do szafy pasowało). Pewnie są jakieś sztukaterie. Do tego jakaś długa pikowana poducha na wierzch, może by nie było źle. A co do chorób to polecam jeszcze orsalit, żeby się dziecko nie odwodniło. Pszczółko chyba sie na tym skonczy bo 300zł a 900zł to znaczna różnica;-(.... najwyzej potem ją oddam dziecku i juz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.09.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Pysiaczku fajny;-) musze sie mu przyjrzec, tylko kiedy...;-( aha wiesz przegladając blog http://myhouseofideas.blogspot.com/ wpadłam na pomysł poszukania takiego flomarku koło naszej granicy, i 1 pazdziernika w Passewalku na rynku jest własnie taki targ. My sie wybieramy, zobaczymy co mozna u nas dostac;-) aha jeszcze wkleje sobie tutaj to co pokazałam u Agawi www.tulka.pl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.09.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) O bardzo ciekawy pomysł z tym flomarkiem To cały dzień będzie? Bo nie wiem czy uda nam się wyskoczyć. Masz jakieś info na ten temat z sieci? Ogólnie to jak się jedzie przez Lubieszyn to jest taki flomark a tak przynajmniej jest napisane, ale to na Niemców nastawiony, więc nie wiem czy z kolei coś dla nas by sie znalazło. Patrzę na tego bloga i faktycznie cuda wianki za małą kasę można tam kupić Edytowane 27 Września 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.09.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 http://www.meine-flohmarkt-termine.de/troedelmarkt/01.10.2011/605549_janssens_maerkte.html takie cos znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.09.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dzięki Widzę, że będzie i w niedzielę Zaraz sobie obadam gdzie jest ten Ratzeburg Ok obadałam - 337km od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.09.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 w niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 I znowu się złoszczę, że ja nie przy tej granicy co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.09.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) psosin w niedzielę w tej innej miejscowości niestety. Tu link do rozpiski co była na stronce, co była podlinkowana na stronce co Ty podałaś http://www.flohmaxx.de/ A według tej rozpiski - też znalezione na tej stronie co podałam powyżej, to w niedzielę będa jeszcze dwa 95km od Szczecina jak się jedzie autostradą na Berlin http://www.flohmaxx.de/images/stories/Terminzettel/termineost.pdf w Finowfurt i Neubrandenburg. Edytowane 27 Września 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 27.09.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Flohmarkt to z niem. pchli targ. Tu macie podane też terminy w różnych miastach http://www.flohmarkt.de/flohmarkttermine/?start=0 . Można też wpisać nazwę dowolnej miejscowości ręcznie i spróbować wyszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 27.09.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witam,dziewczyny jest cos takiego jak"wystawki",czyli zbieranina rupieci z Niemiec,Holandii.Moze poszukajcie w swoich okolicach.Przywoża czesto ciekawe rzeczy za małe pieniadze.Mozna spotkac na giełdzie samochodowej lub targowiskach.Jestescie blisko granicy wiec moze..Psosinku, a czy siedzisko ma słuzyc do siedzenia tylko czy chcesz koniecznie cos tam chowac?Moim zdaniem ciekawie wygladałyby 2 krzesła ,nawet z podłokietnikami lub ławeczka ale lekka w konstrukcji.Tez na gietych nogach itp.To moje propozycje mysle ,ze nadałoby to lekkosci i wyrozniło sie tak ja w przypadku zegara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.09.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 julinka hmm no wolałabym ze skrzynią zeby zwsze kapcie wrzucic.. tam jest dosyc wasko i obawiam sie ze tylko wąska ławeczka lub jakies siedzisko bez oparcia typu skrzynia z długą poduchą wchodzi w gre...myslałam tez o tym meblu z Jyska:http://cdn3.jysk.com/getimage/web.large/3833106/WEB/1005 ale jakis taki popeliniarski mi sie wydał.... bo to mdf... no i nei wiem czy pasuje czy nie za ciezko wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.09.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 a jesli chodzi o graciarnie/wystawki hmmm zagladam ale maniaczką nie jestem.. w tych polskich sklepach z gratami króluja holenderskie meble i skórzane kanapy;-( wiem wiem ze flomarki sa w niemczech, pojedziemy zobaczymy, bo prawde mowiac nie nastawiam sie.. bo pewnie ceny pod niemców a tutaj nasi niemcy lubuja sie w polskich krasnalach wiec czego oczekiwac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.09.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 psosinku a gdzie u nas jakieś te graciarnie i wystawki są? Może tam bym popatrzyła za stołek i stolikiem czasem? Ta ławka z jyska nie jest zła. Choć nie wiem czy na żywo ją widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 27.09.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ta jyskowa nie teges dla mnie,wiesz moze cos samo wpadnie tak przy okazji.Podobno na gieldzie samochodowej w Szczecinie tez sie wystawiaja tzw"busiarze".Oj maja rozne smieci ale ja znajduje zawsze cos dla siebie(art deco krzesła-4 szt 150zł,zestaw Bavaria 24szt-15zl itp)tylko trzeba wczesniej sie wybrac,bo takich szukajacych jest wielu.A mozesz wstawic zdjecie obejmujace te czesc gdzie ma stanac siedzisko,wraz z komoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 To mi się ta Jyskowa ławka podoba bardziej niż z Ikei, może poduchę wymieniłabym na szarą i ewentualnie materiał w koszykach na szary w kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 27.09.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 kurcze ale zazdroszczę możliwości wyprawy na ten pchli targ. uwielbiam takie eskapady. stąd moja miłość do sh zawsze można znaleźć coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.09.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 my ostatnio objezdzilismy Gryfino (tam gdzie Diabeł2000 pisał) pod Gryfinem, bylismy nawet w Mieszkowicach, w Dorgobądziu.... wszystko to Holandia moim zdaniem.. czyli klamoty i skórzane kanapska... bylismy tez na giełdzie kilka razy i albo ja nie umiem szukac albo porównuje to do Pchlich targów jakie widziałam w Szwecji ale nic tam nie mogłam znalesc;-( dzisiaj bylismy w meblach "kolonialnych" eh tez nic ciekawego. Bylismy u naszego pana "france-1" wrócł z francji i poprzywoził mase klamotów i za 2 tygodnie ma nam przywiesc jakas ławeczke z szafką bo taką widział.....maz ciagnie mnie na ten flomark, no zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.09.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Aniu, daj się mężowi namówić Może akurat... U mnie jest tak, że NIGDY nie zakładam, że coś kupię Jak się nastawię na coś to zazwyczaj wracam z pustymi rękami:( Prawie wszystkie flohmarktowe zdobycze znalazłam przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Widziałam tą jyskową ławkę na żywo. Srednio wyglądała, taka niedomalowana i niestabilna. Ale może na potrzeby ekspozycji nie była zbyt dobrze skręcona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts