Venus_m 28.09.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 hahahah zwieśniaczyć szafę Mi się bardzo podoba, ale na górę bym postawiła jakieś wiejskie dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.09.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Dzięki dziewczyny za uznanie ławeczki, ale psosin musi wybrać zgodnie z głosem serca i upodobań, a coś czuje, że bardziej jej leży zabudowana... Ta od pysiaczka jest bossska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.09.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 tak ale tej od Pysiaczka nie ma, musze napisac do tych z allegro, a to sa ci co Anetka posała ze różnie z jakościa;-(.... Venus nie brnij! bo teraz bede wałkowac "a co to znaczy WIEJSKIE dodatki?)))))" mi to sie marzy tam wianek jakis (teraz wszedzie wianki widze;-))... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.09.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Aniu,to wstaw te wikliny i lawendy, zrób fotki, i doradzimy, co będzie pasować.Ławeczka od Agawi piękna, ale rozumiem, że praktyczniejszy będzie mebel ze schowkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Wianek byłby dobry Sorry ale ciągle mi się przypomina określnie "zwieśniaczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.09.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 heheh ale debata;-))))) jestescie kochane dziewczyny, kto mnie tak zrozumie jak FM;-)?))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) Fakt, jeśli chcesz "wieśniaczyć" (), to ławka od Agawi, mimo iż śliczna, już nie pasuje. A może coś zupełnie prostego, zwykłego, kanciastego? No wiesz, taki biały błyszczący prostopadłościan? Może znajde jakiś przykład, to wkleję. Edit: znalazłam kształt. Co do koloru, to wyobraź sobie, że jest biała. Edytowane 28 Września 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.09.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 psosin a nie wiem czy wiesz, ale w Kaskadzie co nam się dziś otworzyła jest Nanu Nana - mama już mi zakupiła ramkę HOME co to u diabełka była pokazywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Znalazłam jeszcze coś takiego. http://allegro.pl/siedzisko-do-salonu-do-butiku-110-i1823499846.html Jest tam możliwość różnych wariacji kolorystycznych, chociaż nie wiem czy nie wybrałabym czarnej;) Byłby fajny, mocny akcent kolorystyczny:) I jeszcze mniej retro, dość tanie, różne koloryhttp://allegro.pl/118-2x2-rzedy-siedzisko-nozki-kolory-kronopol-i1821978190.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 28.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Aga ty to umiesz szperać no świetną znalazłaś znowu te czarną pikowaną. Szlachetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.09.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 O tak! Tą czarną pufkę z pluszu sama kiedyś chciałam ale zdecydowanie za duża jak do mnie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.09.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Hi, hi ciekawe jak się na to psosin zapatruje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.09.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 o zesz ty Agawi ale mi ciweka zadałas no!... no fajna jest ale czy ten plusz fajny bedzie?... boje sie czy nie bedzie taka no wiesz tandetna... jak to z pluszami bywa;-( ale trop chyba jest ciekawy!!!) no ale jesli tylko tego typu siedzisko to co na sciane? bo bedzie goła nie? ale wam marudze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.09.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Pysiaczek tak? nanu nana jest? a po ile ramka była? ciekawe jaki przelicznik mają? a to wogole niemiecka firma czy jaka? cos mi sie wydaje ze tam fajne kosze wiklinowe były..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.09.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 poogladałam to co pokazała Agawi i Narendil ale tak sobie mysle ze juz lepsza byłaby ta ławka z Jyska niz tz np z Kronopolu...albo ławka z Hemnesa ale taka bez oparcia..http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-awa__0104026_PE250674_S4.JPG Pufa pluszowa fajny pomysł ale bez obejrzenia na zywo sie boje, zastanawia mnie tylko ten akcent kolorystyczny co pisałyscie, moze faktycznie nie biel...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.09.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ja popieram czarny welur!!!! Może zapytaj na allegro użytkownika: IWONAMACIEJ - tu link do puf: http://allegro.pl/pufa-pufy-pikowana-chesterfield-i1839745206.html czy nie wykonują puf - siedzisk otwieranych, właśnie takich z miejscem do przechowywania. To sprawdzona firma, robią piękne, porządne meble tapicerowane, z dobrych materiałów. Joliska ma od nich fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.09.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Anjazzielonego oki zaraz zapytam;-)) a nalazłam jeszcze cos takiego?http://s4.ifotos.pl/img/RS-001_haqnhxa.jpghttp://allegro.pl/pufa-siedzisko-szafka-z-siedziskiem-3-kosze-i1829928997.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 28.09.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) ja jednak jestem za białą. Dla mnie ta szafa jest i tak dość wyrazista więc w drugi mocny akcent bym nie szła. A zawsze można położyć jakąś bardziej wyraźną (np czarną czy w biało czarne pasy) poduchę, no i łatwiej ją zmienić niż potem całą ławkę. Jestem też za czymś bardziej zabudowanym, bo ta skrzynka na ścianie trochę szpeci pomieszczeni (konieczna, ale po co na nią patrzeć ). Nie wiem czy nie najlepsza była by ta z oparciem z ikea, ale jakby nie miała tego oparcia, tylko sama skrzynka. Te z wikliną i ta bez oparcia hemnes też są fajne, ale że to wiatrołap to trochę bym się obawiała, że dzieci zdejmując buty będą te kosze brudzić. A nad szafką może zdjęcia, czarnobiałe robione w plenerze. ooo pisałam posta a tu coś się pojawiło:) Ta wersja z koszami i poduchą w pasy biało czarne moim zdaniem najlepsza. Dla mnie te z welurem mimo iz piękne to w połączeniu z szafą za bardzo pałacowe będą, a masz raczej dom sielski Edytowane 28 Września 2011 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.09.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ładny mebel, ale może czarny materiał zamiast pasiastego byłby lepszy? Chociaż może paski na żywo wypadłyby lepiej, niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 28.09.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 bo chyba było by lepiej jakby te czarne i białe paski były by jednakowej szerokości i raczej szerokie niż wąskie. Coś jak w domu z Werandy wspomnianym tutaj parę dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts