psosin 28.09.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 w domu z Werandy było cos takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.09.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Psosin, ja nie wiem, czy w tych gotowych pufach są dobrej jakości materiały...Anjazzielonego dobrze radzi- iwonamaciej z Allegro mają fajne rzeczy i dobre materiały. Ja tez tam chyba zamówię coś do sypialni i gabinetu:) Jak nie lubisz weluru, to mają też inne, bardzo fajne materiały. Ja też jestem za kolorem czarnym;) ps. To, co znalazłaś też jest baardzo fajne:) tylko gładki materiał jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 28.09.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 nie samej pufy nie było ale pasy. chodziło mi albo o takie jak na fotelach albo jak na ścianie http://www.weranda.pl/domy-i-ogrody/domy/rezydencje/13566-rezydencja-black- wklejam odnoścnik to domu bo niestety jakoś nie wychodzi mi wklejenie zdjęć fotela i ściany. Ale psosin chyba ty pokazywałaś tą rezydencję?? sama nie wiem już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.09.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 tak tak to ja i dlatego dziwiłam sie bo pufy nie widziałam, ale pasy na scianie fajowe, wogole piekny ten dom!! ale moj nie jest taki elegancki, niestety i obawiam sie ze ta pufa pluszowa hmmm choc piekna nie bedzie pasowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 28.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 No to masz niezłą zagwozdkę z tą ławką Szafa fantastyczna, czy ją zwieśniaczysz czy nie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 28.09.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 cos wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 28.09.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Na wstępie się przywitam... Kilka dni temu trafiłam przypadkowo na Twój wątek i próbuję go pochłonąć w całości Jeszcze troszkę i przeczytam cały... Przepiękny domek...Gratuluję gustu i smaku... A jeśli chodzi o ławkę to kilka dni temu widziałam niezłą w katalogu Weltbild-może dałoby się ją lekko zmodyfikować.A na siedzisko jakaś fajna tapicerka,np.szara...? http://www.weltbild.pl/lawka-westerland_p11222221.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 29.09.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 dzieki Julinka;-)) musze przemyslec która najlepsza... Witam i dzieki Czejena;-) chyba za duzo komplementów;-) ławke ta juz ktos pokazywał, ładna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ania tak dla uscislenia bo sie juz gubie pomalu...oczywiscie w wiatrolapie jest biala szafa, szara sciana i chcesz ta czarna konsolke, ktora pokazywalas? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 29.09.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 nie, nie wiatrołap to małe pomieszczenie gdzie jest tylko szafa i miejsce na ławeczke tudziez inne siedzisko;-) drzwi wejsciowe tutaj jest zdjecie robione z zewnatrz i widac jakie małe jest to pomieszczenie. a tu jest widok korytarz i na ciane i miejsce gdzie ma stac i stoi konsolka (ale stara hehehhe prosze nie krytykowac) a nad nią obrazy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ok, rozjasnolo mi sie bo ja ciagle myslalam, ze Ty ta czarna konsole chcesz do wiatrolapu wcisnac i czarna lawka z glowy mi wyjsc nie mogla...teraz widze o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blebla 29.09.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ania ten okap okragly firmy Elica pieknie sie prezentuje np kiedy masz wyspe ze stacja gotujaca i zlewem - to pewne Jezeli Elica okaze sie za droga, to na pewno Falmec ma tez taki model. Wklejam zdjecie jak prezentuje sie przy szafkach: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_8-1.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_56.jpg Pogladowo gdybyscie nie potrafili sobie tego wyobrazic super kuchnia, a szcególnie ten zegar - gdzie coś takiego mozna znaleźć???, co w tej kuchni jest na ścianach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.09.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 psosin, z siedzisk znalazłam jeszcze takie: http://www.tommebel.pl/meble-do-siedzenia/meble-do-siedzenia-inne.htmlmam podobny przedpokojowy problem, tylko u mnie nie ma miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 a ja tylko chce ostrzec - jesli myslicie , ze Tommebel zrobi Wam meble dokladnie takie jak na zdjeciach to jestescie w bledzie...:no::no:tym co oni maja na zdjeciach to sie jedynie inspiruja:mad:, meble robia bardzooo podobne ale jednak to nie to samo:no:. pisze na podstawie wlasnych doswiadczen z ta firma - meble do pokoju Okruszka mam wlasnie od nich:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 29.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 C o Ty fajna ta konsolka...Bedzie 2 seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 29.09.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ane3ka ty mnie kochana nie denerwuj bo odrazu mi sie spodobała 2 ławeczka ale cena!!??? i do tego to co pisze Anetka... oki juz o niej zapomniałam... Julinka no co ty ładna, kiedys w starym mieszkaniu moze i była ładna;-( nie lubie jej ma okropny kolor i jest za mała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 mebelki mają piękne i równie piękne ceny. Dla mnie dużo nawet jak na stan na prezentowanych zdjęciach, a jeśli jakość do rzyci to już wogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 psosin ta rameczka HOME kosztowała 17,50 (według mojej mamy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 29.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 pewnie ,ze fajna kolor zawsze mozna zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 psosin takie coś dziś wypatrzyłam http://allegro.pl/skrzynia-lawka-rosalie-i1839604532.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts