Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

Dziewczynki chyba zle troszeczke zrozumialyscie moje intencje... :rolleyes:oni robia naprade fajne meble...tyle ze nie az tak fajne jak na zdjeciach...:sick:mnie przed sklejka przestrzegala Betib wiec kazalam pani z tommebei wyslac zdjecia zanim pomaluja moje meble i zarzyczylam sobie ze ja chce nawet za dodatkowa doplata miec mozliwie najwiecej drewnianych elementow...podobno dali tylko tam gdzie to konieczne sklejke bo w przeciwnym razie meble by sie wypaczaly i nie dostalabym gwarancji...mnie zdjecia w necie powalily :jawdrop:- poprostu zakochalam sie w tych meblach , podobnie jak w swoim mezu z miejsca:lol2: no a ze cena nie mala to chyba nie musze pisac ile kosztowalo mnie przeforsowanie ich do pokoju Okruszka:yes::D. Kiedy je rozpakowywalismy to bylam zniesmaczona bo oczekiwalam - WOW ALE PIEKNE a bylo tylko ok, czulam sie podwojnie oszukana bo mina mojego meza mowila wszystko, skwitowal to tak - ''mam nadzieje ze nie planujesz kolejnych zakupow w tommebel" ano juz nie planuje ale za ja co w sercu to na jezyku to zadzwonilam rozczarowana do firmy podzielic sie niemilym rozczarowaniem...pani wtedy zaczela mi stulac o inspirowaniu i powiedziala, ze moglam poprosic o zdjecia strikte ich produktow, ktorych na stronie w necie nie ma...:mad::jawdrop:no moglam tylko cholera skad moglam wiedziec, ze na ich stronie sa nie ich meble:mad::mad::mad:. meble generalnie sa ok, choc wedlug mnie cena nieadekwatna do jakosci - dzis wzielabym ikea - tam bynajmniej nie kupuje sie kota w worku...no i niesmak pozostal...

Ania przepraszam za off zaj cos to usune:yes:

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi się wydaję, że z tym czarnym zrobi się za bardzo glamour ;/

No właśnie:yes:

Porozglądałam się u Ciebie po raz kolejny i chyba jednak poszłabym w coś takiego

http://www.rivieramaisonwebshop.nl/rms_new/files/142720hocker.jpg

Oryginał drogi, ale przy odrobinie pomysłu można zrobić takie cudo ze zwykłej skrzyni z otwieranym wiekiem:)

jestescie kochane ze tak o mnie pamietacie;-)

Venusku brałam takie siedzisko tez pod uwage, ale nie znalazłam ładnych.. Pan z allegro tez o czyms takim mowił ze ma dla nas.. no ale zobaczymy.

No własnie brakowało mi słowa z czarnym robi sie glamur za bardzo chyba... choc pieknie nie powiem;-)

A jutro jedziemy na flomark, ciekawe co tam bedzie. Pysiaczku wybieracie sie?

Bardzo ciekawa ta propozycja mady :yes:

psosin no właśnie chyba nie pojedziemy bo jak na złość mąż mi się na weekend rozchorował :(

Jak pojedziesz to może zrobisz jakieś zdjęcia co tam w ogóle jest? Chociaż komórką proszę :D Następnym razem mam nadzieję, że nam się uda :)

Ciasto jedno juz upieczone i zjedzone (byłam u mamy i zabrałam całą blache;-) a jutro mam u siebie tesciów i tez musze cos upiec :yes:

Skat dzieki nie znałam tego sklepu a widze ze w Odense tez jest a tam zazwyczaj jezdzimy...

Pysiaczku wiec tak, targ był na placu wielkosci czy ja wiem parkingu przed Lidlem. Były tam stoły i ludzie mieli porozkładane graty. Głównie ciuchy i buty (?) było pare stoisk ze starociami, ale to co mi sie podobało to było drogie (szczeolnie przy obecnym kursie euro;-( )

Kupilismy 3 obrazki (taką serię), lampe naftową-szarą, i 2 swieczniczki, ale nic ciekawego takie po 1euro.. do pomalowania.

Generalnie moim zdaniem kicha, nie było ładnej porcelany, ani tabliczek, ani koszy..

Z takimi targami tak właśnie jest - żeby coś fajnego upolować, trzeba by najlepiej

jeździć co tydzień, albo po prostu mieć szczęście. Warto też czasem sugerować się nazwą, w większości to takie pchle targi, gdzie można znaleźć wszystko, ale często organizowane są targi wyłącznie z antykami lub porcelaną.

tak mi sie przypomniało ze chyba nie pokazywałam wam donic z wrzosami i astrami przed domem

Zdj%2525C4%252599cie0375.jpg

Zdj%2525C4%252599cie0374.jpg

eh nie moge przezyc bo był na targu tam taki "wieczny kalendarz" z kostkami w stylu vintage, no ale za 18euro i zal mi było.... a teraz załuje bo nie moge znalesc takiego na allegro ani nigdzie..;-(