aneta s 30.09.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dziewczynki chyba zle troszeczke zrozumialyscie moje intencje... :rolleyes:oni robia naprade fajne meble...tyle ze nie az tak fajne jak na zdjeciach...:sick:mnie przed sklejka przestrzegala Betib wiec kazalam pani z tommebei wyslac zdjecia zanim pomaluja moje meble i zarzyczylam sobie ze ja chce nawet za dodatkowa doplata miec mozliwie najwiecej drewnianych elementow...podobno dali tylko tam gdzie to konieczne sklejke bo w przeciwnym razie meble by sie wypaczaly i nie dostalabym gwarancji...mnie zdjecia w necie powalily - poprostu zakochalam sie w tych meblach , podobnie jak w swoim mezu z miejsca:lol2: no a ze cena nie mala to chyba nie musze pisac ile kosztowalo mnie przeforsowanie ich do pokoju Okruszka:yes:. Kiedy je rozpakowywalismy to bylam zniesmaczona bo oczekiwalam - WOW ALE PIEKNE a bylo tylko ok, czulam sie podwojnie oszukana bo mina mojego meza mowila wszystko, skwitowal to tak - ''mam nadzieje ze nie planujesz kolejnych zakupow w tommebel" ano juz nie planuje ale za ja co w sercu to na jezyku to zadzwonilam rozczarowana do firmy podzielic sie niemilym rozczarowaniem...pani wtedy zaczela mi stulac o inspirowaniu i powiedziala, ze moglam poprosic o zdjecia strikte ich produktow, ktorych na stronie w necie nie ma...:jawdrop:no moglam tylko cholera skad moglam wiedziec, ze na ich stronie sa nie ich meble:mad::mad:. meble generalnie sa ok, choc wedlug mnie cena nieadekwatna do jakosci - dzis wzielabym ikea - tam bynajmniej nie kupuje sie kota w worku...no i niesmak pozostal... Ania przepraszam za off zaj cos to usune:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Aniu a takie do przemalowania na biało? + poduszka w jakimś żywszym akcencie? http://allegro.pl/komoda-debowa-z-siedziskiem-i1829093436.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.09.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Venus,fajne znalezisko, może świetnie wyglądać po przemalunku. Aniu,jeśli nie Venuskowe, to wg mnie najbardziej by Ci pasowała ta znaleziona przez Ciebie szafka, tylko wymieniłabym tkaninę w koszyczkach i na siedzisku na czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Mi się wydaję, że z tym czarnym zrobi się za bardzo glamour ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Mi się wydaję, że z tym czarnym zrobi się za bardzo glamour ;/ No właśnie:yes: Porozglądałam się u Ciebie po raz kolejny i chyba jednak poszłabym w coś takiego http://www.rivieramaisonwebshop.nl/rms_new/files/142720hocker.jpg Oryginał drogi, ale przy odrobinie pomysłu można zrobić takie cudo ze zwykłej skrzyni z otwieranym wiekiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 30.09.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 jestescie kochane ze tak o mnie pamietacie;-)Venusku brałam takie siedzisko tez pod uwage, ale nie znalazłam ładnych.. Pan z allegro tez o czyms takim mowił ze ma dla nas.. no ale zobaczymy. No własnie brakowało mi słowa z czarnym robi sie glamur za bardzo chyba... choc pieknie nie powiem;-) A jutro jedziemy na flomark, ciekawe co tam bedzie. Pysiaczku wybieracie sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Bardzo ciekawa ta propozycja mady psosin no właśnie chyba nie pojedziemy bo jak na złość mąż mi się na weekend rozchorował Jak pojedziesz to może zrobisz jakieś zdjęcia co tam w ogóle jest? Chociaż komórką proszę Następnym razem mam nadzieję, że nam się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 30.09.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 sama jestem ciekawa jak to wyglada i co tam mozna u nich dostac? zobaczymy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 30.09.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 u Agawi rozmowa o pieczeniu wiec ja sie wychyle ze tez pieke co tydzien (takie z nas łasuchy) w ten weekend drozdzowiec ze sliwkami i chyba mufinki z malinkami;-) a co;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 u Agawi rozmowa o pieczeniu Hi, hi a ja właśnie przyszłam do Ciebie zobaczyć co słychać U mnie o pieczeniu tylko rozmowa... ale u Ciebię psosin widzę, że szykuje się niezła wyżerka:D No i dobrze:yes: A propozycja mady jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.09.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Owocnych zakupów Ci życzę No a z wypiekami to nieźle poszalejesz jak na jeden mały weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 01.10.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 a ja ci podrzucam linka z katalogiem pewnie znanego sklepu strona 19 na dole, jest i konsola i wieszak i ławka, może akurat?http://daellsbolighus.livebook.dk/livebook.php?book=daellsbolighus_sept_okt_v&userid=0&key=no&pagenum=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ciasto jedno juz upieczone i zjedzone (byłam u mamy i zabrałam całą blache;-) a jutro mam u siebie tesciów i tez musze cos upiec Skat dzieki nie znałam tego sklepu a widze ze w Odense tez jest a tam zazwyczaj jezdzimy... Pysiaczku wiec tak, targ był na placu wielkosci czy ja wiem parkingu przed Lidlem. Były tam stoły i ludzie mieli porozkładane graty. Głównie ciuchy i buty (?) było pare stoisk ze starociami, ale to co mi sie podobało to było drogie (szczeolnie przy obecnym kursie euro;-( ) Kupilismy 3 obrazki (taką serię), lampe naftową-szarą, i 2 swieczniczki, ale nic ciekawego takie po 1euro.. do pomalowania. Generalnie moim zdaniem kicha, nie było ładnej porcelany, ani tabliczek, ani koszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 02.10.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Z takimi targami tak właśnie jest - żeby coś fajnego upolować, trzeba by najlepiej jeździć co tydzień, albo po prostu mieć szczęście. Warto też czasem sugerować się nazwą, w większości to takie pchle targi, gdzie można znaleźć wszystko, ale często organizowane są targi wyłącznie z antykami lub porcelaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.10.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Teraz ma byc w Schwedt w nastepną niedziele... no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 02.10.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 (edytowane) http://www.salonmeblowy.net/kp,0,281/pufa-chester.ehtml# psosin :p dla odmiany kolejna pufa, chodzi o tę szarą oczywiście Edytowane 2 Października 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.10.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 tak mi sie przypomniało ze chyba nie pokazywałam wam donic z wrzosami i astrami przed domem eh nie moge przezyc bo był na targu tam taki "wieczny kalendarz" z kostkami w stylu vintage, no ale za 18euro i zal mi było.... a teraz załuje bo nie moge znalesc takiego na allegro ani nigdzie..;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.10.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 o takihttp://images46.fotosik.pl/438/6920b8b02f393f85med.jpgwidziałyscie gdzies taki ale biały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 psosin dzięki za info Faktycznie obecny kurs euro jest nieciekawy. A jakieś stoły albo ławy w ogóle były? A w Schwedt to będzie przed OderCenter może? Bo ono ogólnie to w niedzielę nieczynne. Bardzo fajnie wyszły Ci te donice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.10.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 mebli nie było, no moze jakies małe stoliki? nie wiem chyba nic ciekawego, stołów ani witryn ani komód ani konsolek nie było na bank!Tak ma byc przed Oder Center.. tam na tronie flomaxx znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts