agawi74 02.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Piękniste te kompozycje kwiatowe przed wejściem:yes: Psosin, a ten kalendarz, to może ktoś Ci zrobi? Nie będzie leciwy, ale zawsze... Z gotowym też się nie spotkałam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.10.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Agawi ty znowu nie spisz? byłkiedys taki na allegro, eh szukam dalej;-) A nie wiesz moze Agawi jaka wielkosc kupic najlpeiej wianka ze słomy? 25?30cm? zeby był juz na Bozenarodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Psosinku, ja dopiero się zalogowałam:D:D ... ale na chwilkę Ja zamówiłam te wianki ok. 25 cm i myślałam, że będą wielkie- a nie są. Wez te 30cm- będą lepsze, szczególnie na Święta:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.10.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 oki dzieki ;-)bo kupuje tez drut florystyczny i przy okazji wianek wezme;-) a dzisiaj uwiłam własny z wierzby;-) jutro musze go dorobic;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 jutro musze go dorobic;-) Noooo zdolniacha z Ciebie:lol2: jutro nam go koniecznie pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.10.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 oj tam oj tam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.10.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 psosin pokazuj ten wieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.10.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Przestańcie mnie kusić tymi wieńcami i wiankami no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 psosin pokazuj ten wieniec Noo ja też czekam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solinka 04.10.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witam się w Twoim uroczym domku Podrzucam link do kalendarza, może Cię zainteresuje, choć niestety do tanich nie należy. http://allegro.pl/kalendarz-klockowy-drewniany-retro-vintage-i1843670883.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Ciekawa też jestem:) Ło matko jakie piękne wejście z tymi donicami... straszne jest to forum wzbudza u mnie zazdrość ... Wianki poproszę Edytowane 4 Października 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.10.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 solinka ty mnie nie denerwuj na dziendobry!))) bo zaczne jeszcze bardziej załowac ze tamtego nie kupiłam;-( no zaraz zaraz.... myslałam zeby doplesc i dopiescic ale jak chcecie taki to zaraz bedzie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 I chciałaś kupować gotowe:eek: ... eee po co przecież zdolności masz w rączkach , ślicznie wyszły a jaki równiutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.10.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 dzieki;-)kupiłam tez ale z siana, maz popukał sie w głowe......... tia zwariowałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.10.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Cudne te wianeczki i na dodatek to własna produkcja:D Ja mam takie same, tylko... kupione:lol2: Mówiłam, że zdolniacha z Ciebie psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.10.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Szczecinianki wybieracie sie do Schwedt na ten pchli targ? na stronach oder center tez jest informacja. No ciekawe czy tam cos bedzie ciekawego?... Narobiłam sie dzisiaj jak głupia a to dopiero poczatek, sciagałam darn zeby zrobic miejsce na truskawki i ogród warzywny.... posialismy głupki wszedzie trawe i teraz mamy.. eh;-(( jutro jak pogoda pozwoli to ciag dalszy.. a se uwiłam na wieczór jeszcze jeden mały wianek;-) tak sie rozochociłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.10.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 psosin ja jeszcze nie wiem, bo do niedzieli sporo czasu Dam znać jak coś się wyklaruje Piękny wieniec Ci wyszedł Napisz proszę gdzie kupiłaś małe dyńki! Ja już obleciałam wszystkie rynki w okolicy i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.10.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pysiaczku dynki małe kupiłąm na ryneczku na Jasnej na prawobrzezu. Ale tez były tylko w jednym miejscu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.10.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 psosin gdzie ten rynek jest? Wybieram się dziś do Leroy Merlin na prawobrzeżu, więc chętnie zajrzę! I czy to jedno stoisko to ciężko znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 psosin piękny wyszedł wianek .... dobrze, że nie kupiłaś gotowego . Zastanawiam się czemu mi taki zawijany nie wyszedł i co ja robię źle ???? Chyba spróbuję jeszcze raz Wejście całkiem jesienne super. Też taki kalendarz chcę i może być ten kolor , który pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts