Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

Pysiaczku ale wiesz ze teraz jest masakra z wjazdem na pawobrzeze i wyjazdem ze szczecina bo struga jest zamknieta.

Ryneczke jest zaraz jak wjezdzasz na Słoneczneod strony miasta, skrecasz w prawo przed Straza Pozarną potem kawałek prosto i w lewo przed stacją Shell. Tam taka babcia miała mniejwiecej na srodku...

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

psosin dzięki - to jest przed tym centrum handlowym Helios jeszcze tak?

A powiedz jeszcze czy drogie te dyńki bo pojęcia nie mam ile pieniędzy wybrać :)

A jeśli chodzi o korki to niestety doskonale wiem, ale jako, że pracuję w Dąbiu to i tak jestem po tej stronie. Więc mogę nawet na pieszo podejść. A do LM muszę tu bo w tym koło nas nie ma tapety, którą potrzebuję na wczoraj, że tak powiem :(

Aniu chyba nie było już wczoraj tej babeczki na rynku bo nikt nie miał takich małych dyń :( Zdziwiłam się bardzo, że jak się weszło tam po schodkach na placyk gdzie są zbite budki to nawet pani w sklepie z jakimiś damskimi ciuszkami miała na wystawie jako dekorację takie małe dyńki! Pewnie wykupiła mi wszystkie ;)

Kupiłam tylko taką większą sztukę u pana jakiegoś. Trochę duża się okazała po przyniesieniu do domu ale co zrobić ;)

Teraz muszę ją jakoś wkomponować.

Plakat bardzo fajny :yes: Sama w sypialni mam z tej serii tylko, że keep calm and love on ;)