psosin 05.10.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pysiaczku ale wiesz ze teraz jest masakra z wjazdem na pawobrzeze i wyjazdem ze szczecina bo struga jest zamknieta. Ryneczke jest zaraz jak wjezdzasz na Słoneczneod strony miasta, skrecasz w prawo przed Straza Pozarną potem kawałek prosto i w lewo przed stacją Shell. Tam taka babcia miała mniejwiecej na srodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.10.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Juszczkówka Twoje wianki sa piekne!! ja nie mam z czego zrobic bo nie mam za bardzo kwiatów ani dodatków..;-( A kalendarz.... eh no jak bedzie teraz to kupie napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.10.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 psosin dzięki - to jest przed tym centrum handlowym Helios jeszcze tak? A powiedz jeszcze czy drogie te dyńki bo pojęcia nie mam ile pieniędzy wybrać A jeśli chodzi o korki to niestety doskonale wiem, ale jako, że pracuję w Dąbiu to i tak jestem po tej stronie. Więc mogę nawet na pieszo podejść. A do LM muszę tu bo w tym koło nas nie ma tapety, którą potrzebuję na wczoraj, że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.10.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 no w okolicach Heliosów.a były po 1zł chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.10.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Super, dzięki za info i sory, że tak Cię wymęczyłam Ale może uda mi się w końcu dorwać te dyńki, więc jestem Ci bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.10.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ee nie ma sprawy, ale ja nie wiem czy ona po południu bedzie.., ja tez czatowałam na nie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.10.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Będę tam koło 15.30. Jak jej nie będzie to trudno, ale skoro dziś nadarzyła mi się taka okazja to po prostu muszę z niej skorzystać (albo choć spróbować ) Czy przemalowałaś już świeczniki z Pasewalku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.10.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 nie... narazie walcze w ogrodzie. a jak mam chwile to wije wianki;-) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.10.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 a wczoraj kupiłam taki plakathttp://www.eplakaty.pl/img/towary/duze/11027.jpgbedzie w czarnej ramie i bedzie stał na podłodze w salonie koło kolumny przy tv..widziałam gdzies takie plakaty na blogach skandynawskich, teraz nie moge znalesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 05.10.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 skandynawskich?! na amerykańskich całe multum tego było. do tego stopnia że już się wszystkim znudziło i robią "wariacje na temat":) http://pinterest.com/search/?q=keep+calm wg mnie to jest bardzo fajny plakat jako element galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.10.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 nihiru ja czesciej po skandynawskich latam wiec dlatego;-))) tam sie juz znudziło a u nas wszyscy oczy wielkie robią hehhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Plakat super:yes: Szkoda, że nie jestem szczecinianka i nie załapię się na targ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 05.10.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Agawi ,z ktorej czesci Polski jestes?Mialam gdzies kalendarz takich starociowych imprez,moze sie zalapiesz.Nihiru ja tez uwielbiam amerykanskie .Pomyslec ,ze takie piekne rzeczy widziałam juz z 20lat wstecz i ciagle zadziwiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Agawi ,z ktorej czesci Polski jestes? Ja jestem z Wawy- czasami się tu coś dzieje, ale nie zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 05.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wpadaj czasami na gielde samochodowa-trafiaja sie czasami ciekawe "graty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hmn...giełda w Słomczynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.10.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hmn...giełda w Słomczynie? ... albo Bronisze, ale tam drogo jak cholera:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 plakat fajny i potwierdzam, ze skandynawia oszalala na jego punkcie, prawie u wszystkich moich norweskich znajomych wisi ale czarny:lol2:Aniu a Ty swoj gdzie kupilas?aaa zapomnialabym - wianek super wyszedl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.10.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Agawi może my się widujemy na tych giełdach i np jesteś jedną z tych o których myślę...eh znów stanęła na środku i przejść się nie da joke W Broniszach pieruńsko drogo, mi się podobała dziecięca retro kołyska (wiem wiem za wcześnie ) ale 5000 zł jakoś mnie zniechęciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.10.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Aniu chyba nie było już wczoraj tej babeczki na rynku bo nikt nie miał takich małych dyń Zdziwiłam się bardzo, że jak się weszło tam po schodkach na placyk gdzie są zbite budki to nawet pani w sklepie z jakimiś damskimi ciuszkami miała na wystawie jako dekorację takie małe dyńki! Pewnie wykupiła mi wszystkie Kupiłam tylko taką większą sztukę u pana jakiegoś. Trochę duża się okazała po przyniesieniu do domu ale co zrobić Teraz muszę ją jakoś wkomponować. Plakat bardzo fajny Sama w sypialni mam z tej serii tylko, że keep calm and love on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts