Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A u nas dyń ozdobnych jak na lekarstwo... Póki co kupiłam dużą:)

Ja w środę też kupiłam taką większą, ale jednak w mieszkaniu to za duża jest :D Na dworze wydawała się mniejsza ;) Także oddam ją mamie przed dom a sobie małe łatwiej gdzieś wykorzystam :) Ale ogólnie małych u nas w mieście też jak na lekarstwo.

Dobra kochane ja ide spac, npiłam sie szampana od Agawi, a jutro musze reanimowac truskawki poki je snieg nie zasypał, zrobic zakupy, upiec cos na weekend, wyszabrowac troche wierzby i brzozy (choc ta mi sie łamała ? nie wiem dlaczego) na wianki i serca. Anetko s. kochana odezwij sie i napisz jak robiłas serduszka!;-))

Aha Pysiaczku jedziesz do Schwedt w niedziele? jak moje młode wydobrzeje albo tesciu sie nim zajmie to jedziemy..

dobranoc;-):goodnight:

:rotfl::rotfl:

No poważnie :D

Choć umieściłam ją na lodówce i jakoś daje radę ;)

Aha Pysiaczku jedziesz do Schwedt w niedziele? jak moje młode wydobrzeje albo tesciu sie nim zajmie to jedziemy..

No właśnie psosinku chyba znów nie pojedziemy bo raz, że ciut podziębieni jesteśmy a dwa, że jutro ma z wizytą przyjść babcia i nie wiem ile to potrwa :cry:

A wiesz do której ten targ tam jutro będzie?

Pysiaczku no naprawde nic! poprostu nic! same szmaty rodem z lat 80-tych albo wietnamskich straganów, stare babcie z kwiatkami z werandy i wydzierganymi kapciami. Paru złomiarzy z czesciami samochodowymi, paru numizmatyków, pare dzieciaków sprzedających jakies zabawki chyba jeszcze z naszych czasów. MASAKRA! bylismy razem bo z synkiem został tesciu, wkurzylismy sie i maz poszedł odreagowac na grzybach;-) przynósł spory koszyczek po 2 godzinach chodzenia.

Psosinku to ja może napiszę Ci coś o grzybach mój mąż kocha grzybki zbierać i kiedyś jak wracał z delegacji w jaśniutkim garniturku zachciało mu się si... i jak już wlazł do lasu to nie skończyło się to na tym po co poszedł , bo przecież grzyby same mu do rączek wchodziły ... i tu padło moje pytanie a w co zbierałeś te grzybki w tym garniturze ... on na to: zdjąłem koszulkę :jawdrop: . Grzybiarz w garniaku i pantoflach - widok bezcenny.