agawi74 07.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 psosin dziś udało mi się nabyć małe dyńki i to jakiś kilometr od mojego domu - a ja durna po całym mieście latałam i ich szukałam A u nas dyń ozdobnych jak na lekarstwo... Póki co kupiłam dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.10.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 no własnie moze czas juz duza kupic zeby na hallowin była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A u nas dyń ozdobnych jak na lekarstwo... Póki co kupiłam dużą Ja w środę też kupiłam taką większą, ale jednak w mieszkaniu to za duża jest Na dworze wydawała się mniejsza Także oddam ją mamie przed dom a sobie małe łatwiej gdzieś wykorzystam Ale ogólnie małych u nas w mieście też jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.10.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Na dworze wydawała się mniejsza :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.10.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dobra kochane ja ide spac, npiłam sie szampana od Agawi, a jutro musze reanimowac truskawki poki je snieg nie zasypał, zrobic zakupy, upiec cos na weekend, wyszabrowac troche wierzby i brzozy (choc ta mi sie łamała ? nie wiem dlaczego) na wianki i serca. Anetko s. kochana odezwij sie i napisz jak robiłas serduszka!) Aha Pysiaczku jedziesz do Schwedt w niedziele? jak moje młode wydobrzeje albo tesciu sie nim zajmie to jedziemy.. dobranoc;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 07.10.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Kochana w imieniu DYŃ dziekuje za przedstawienie na forum Szkoda tylko ,ze nie udało mi sie zrobic takich zdjec jak chcialam.Dobrych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 :rotfl: No poważnie Choć umieściłam ją na lodówce i jakoś daje radę Aha Pysiaczku jedziesz do Schwedt w niedziele? jak moje młode wydobrzeje albo tesciu sie nim zajmie to jedziemy.. No właśnie psosinku chyba znów nie pojedziemy bo raz, że ciut podziębieni jesteśmy a dwa, że jutro ma z wizytą przyjść babcia i nie wiem ile to potrwa A wiesz do której ten targ tam jutro będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.10.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Pysiaczek powiem ci ze sama zgłupiałam juz, bo na stronach Flohmaxxu jest ze jest od 10-17 w dniu 9.10.2011, a na stronach oder center jest ze było we wrzesniu i bedzie 9 listopada... wiec juz sama nie wiem;-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.10.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 no to teraz juz zupełeni enie wiem bo na polskiej stronie Oder jest ze w listopadzie a na niemieckiej stronie jest ze jutro (tzn dzisiaj)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.10.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Pysiaczku jak nie byłas to nie jedź! naprawde nie warto... strata czasu, maz wkurzony przyjechał i poszedł na grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.10.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 psosin nie byliśmy. Nie daliśmy rady bo babcia wyszła o 17 a musiałam jeszcze iść zagłosować A powiedz Ty byłaś też czy tylko mąż sam? I co nic zupełnie nic ciekawego nie było do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.10.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Pysiaczku no naprawde nic! poprostu nic! same szmaty rodem z lat 80-tych albo wietnamskich straganów, stare babcie z kwiatkami z werandy i wydzierganymi kapciami. Paru złomiarzy z czesciami samochodowymi, paru numizmatyków, pare dzieciaków sprzedających jakies zabawki chyba jeszcze z naszych czasów. MASAKRA! bylismy razem bo z synkiem został tesciu, wkurzylismy sie i maz poszedł odreagowac na grzybach;-) przynósł spory koszyczek po 2 godzinach chodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Psosinku to ja może napiszę Ci coś o grzybach mój mąż kocha grzybki zbierać i kiedyś jak wracał z delegacji w jaśniutkim garniturku zachciało mu się si... i jak już wlazł do lasu to nie skończyło się to na tym po co poszedł , bo przecież grzyby same mu do rączek wchodziły ... i tu padło moje pytanie a w co zbierałeś te grzybki w tym garniturze ... on na to: zdjąłem koszulkę . Grzybiarz w garniaku i pantoflach - widok bezcenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.10.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 no piknie;-) moj tez sie trzesia na samo słowo grzyby;-) całe szczescie ze sam je potem czysci;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 no piknie;-) moj tez sie trzesia na samo słowo grzyby;-) całe szczescie ze sam je potem czysci;-) Ja też bardzo lubię je zbierać, ale w tym roku to posucha jak nie wiem co:bash: Znalazłam może ze 2 (słownie: dwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 A ja się nie zdziwię jak mój wróci znów z delegacji z grzybami , niestety ale to ja obrabiam grzybki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.10.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 my mrozimy bo najmniej z nimi wtedy roboty;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 ja też ...zupki mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.10.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 hmm ja do tej pory zupke z suszonych tylko robiłam, bo ze mnie marna kuchara.. wiec prosze o instrukcje z morozonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Tak samo jak z suszonych , a nawet krócej bo już były wcześniej obgotowane (przed mrożeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts