Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pysiaczku no własnie;-( chyba nie opyla sie tutaj jezdzic...

ja teraz szukam konsoli, brazowe, prostokątnej najlepeiej około 30cm głębokości, moze byc nowa...np w takim stylu

http://www.limexmeble.pl/obrazy/katalog_produkty_obrazy/produkt_1547_obraz_1_pow.jpg

jakbyscie sie na cos ładnego natkneły to dajcie znac..;-)

wkleje tez u siebie bo trasznie podobaja mi sie te serca:-)

http://4.bp.blogspot.com/-HPz_7yD_Vq8/TpHypiMmdfI/AAAAAAAAC2M/JVZO7C9hYRw/s640/stua+september+071.JPG

http://3.bp.blogspot.com/-L0pfegwKh1k/TpHzhJrdM2I/AAAAAAAAC2g/SlV65Qr0ORg/s640/stua+september+009.JPG

dzisiaj sie zabieram, chyba... bo młode nadal chore;-( i nie wypuszcza mnie nawet na chwile z domu;-(

wiem widziałam;-)))

a ja wkoncu dorobiłam sie kosza na drewno (pomalowany na biało)

DSCN4670.JPG

powiesilismy obrazki

DSCN4672.JPG

nie patrzcie na plamy na scianach, juz zamalowane, zastanawiam sie czy ta sciane pociagnoac na szaro, ale chyba poczekam az kupimy konsolke...

wiłam wianek z derenia

DSCN4675.JPG

piekne czerwone łodygi, ale twarde i mimoze gietkie strasznie ciezko sie plotło o sercach nie było mowy..

i jeszcze jeden w moich donicach

DSCN4676.JPG

jutro jade z młodym do lekarza ale chyba nie dam rady powycinac wierzby, buu a tach choruje na te serca...

nie da rady no nie i juz!! :bash: poprostu nie mozna zrobic takih serduszek jak Aneta! no kurcze no! jutro drugie podejscie!

a to pełne jak kubełka to juz wogole mi nie wyszło;-( eh

Posadziłam dzisiaj truskawki, lepeij pozno niz wcale. Posadziłam tez prawie wszystkie roslinki które czekały na posadzenie :sick: nie powiem ile :-x

oczywiscie gdzie sie dało, i bez ładu i składu. Zostały mi jeszcze 3 thuje szmaragdy...

Dzieki Agawi;-)

Zacznę od grafik - PIĘKNE :wiggle:

Przejdę do kosza na drewno ;) zastanawiam się czy też nie machnąć mojego na biało :confused::) dobra myśl. Twój fajny :yes:.

Dłużej zaczymam się przy wiankach :lol: ten mniejszy podobny do mojego ;), ten DUŻY z ciemnych gałązek wow :rolleyes:- super wyszedł.

I na koniec przysiądę przy donicach jesiennych ( może jakaś kawka się znajdzie ;) ).

Jednym słowem bardzo udana wizyta :wiggle::hug:. Cieszę się , że na chwilę trafiłam pod Twój dach.

A ja te serca Anetkowe to z dziesięć razy oglądałam i nic, a one takie ładniutkie . Koszyk wyszedł super:) i gdybym nie miała wnęk to taki też u siebie widzę. O grafikach nie wspomnę bo mnie skręca z zazdrości ... mam ramy i nie mogę zebrać się by coś wywołać czarno- białego.

Wianuszki jak malowane i na kawkę też się wpraszam:D

dzieki dziewczyny;-) az słonkoumnie wyszło;-))) własnie musze pomyslec o jakims siedzisku z przodu domu bo tam tak słonecznie!;-)))

Grafiki kupione w Dani razem kosztowały gdziesz 30zł;-)

Venus serio????? a moze zrobi dwie to bedzie taniej??:-) serio mowie! bo wiem ile oryginał kosztuje bo tez do nich pisałam!

Kubelku ja tez rozpracowywuje serca Anetki no i nie moge no;-(( dzisiaj kolejne podejscie ale brzozy nei mam, bede z wierzby nadal próbowac

To jest pan z allegro, jeszcze niesprawdzony, więc na razie wolałabym nie polecać ;) Niektóre rzeczy ma tanio niektóre bardzo drogo. Muszę do niego zadzwonić i wysłać mu tą konsolkę, rzeźbione rzeczy też robił. Dodatkowo muszę ustalić z nim jak ustalimy kolor wybarwienia bo na oko to na pewno nie. Dam znać jak będę coś wiedzieć ;)