Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaraz sobie przeszukam Twój wątek żeby znaleźć tamte stronki www :)

edit:

Znalazłam, że w przyszłą niedzielę taki targ będzie w Prenzlau.

Aniu czy oni pobierają jakieś opłaty za wstęp?

Edytowane przez pysiaczek

Aniu no chyba się wybierzemy bo jeszcze nie byliśmy ani razu. Nie nastawiam się na nie wiadomo co, bo dzięki Tobie już wiem, że cudów nie ma się co spodziewać ;) Przy okazji jakieś zakupy spożywcze się zrobi, więc może nie będzie tak szkoda jak się nie uda nic upolować na targu :)

Psosinku, dotarlo do mnie, że Ty masz taras ulożony z Libet seria Venettia...:wiggle::wiggle:

Dokopalam się do zdjęć i taras jest oczywiście jest cu-dow-ny:)

Też się zastanawiam nad tymi płytami z Libetu, tylko powiedz proszę, czy trzeba je impregnować? I jak z brudem, bo słyszałam opinie, że ciężko go domyć;)

Agawi no tak mam Venetie. Czy trzeba ją impregnowac? hmm zalecają. Powiem ci szczerze ze my zaimpregnowalismy i po pierwsze nie ciemnieje juz jak jest mokra, jest pokryta taką jakby warstwą wosku-oleju-lakieru? ciezko to nazwac.. Pozostają na niej takie krople wody, a ze taraz mamy od północnego zachodu słonce tam kiepsko teraz dochodzi to mamy cały czas taras mokry bo woda stoi. Musze kupic taką duza sciagaczke do wody... Taras niestety mamy nieskonczony;-( nie jest zafugowany 2 kafle sa nie dociete;-( czekamy na wiosne!;-) mam nadzieje ze wtedy skonczymy i bedziemy sie cieszyc nim bo naprawde podobają mi sie te płyty...