julinka1 13.10.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 no ten z ruchem reki przez oczy the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.10.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 O ja padłam Faktycznie emotki agawi są fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.10.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 zmroziło was dzisiaj? bo nas trasznie, było gdzies około -3, nawet nawet około 9 rano było jeszcze -1,5!!!!! szok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nieee, no mrozu to u nas nie było:no: W nocy gdzieś +3, ale kwiatki w ogrodzie ledwie zipią- tylko dalie i astry jakoś wytrzymują Nie ma co idzie zimahttp://www.matrax.net/forum/images/keny/smutny1.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/boje_sie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.10.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 zawziełam sie, tzn najpierw po pierwszych niepowodzeniach rzuciłam w kąt jak to zwykle ja ;-/ potem tak sobie lezały na wpół skonczone i dzisiaj wkoncu sie wziełam i skonczyłam;-) to "prototypy" heheh;-) beda malowane na biało chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.10.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No no no gratuluję Moje derenie okazały się już za kruche (ścinane przed zeszłą zimą) i nie da rady się ich wygiąć już bo się łamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.10.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No pikne serducha a kula jaka dopracowana , moja ledwo dycha bo ta moja mała Jaga wchodzi do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.10.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Kubełku cos ty "wygła" jest troche hehe ale wkoncu znalazłam sposób na serca;-) w pierwszym musiałam złapac drucikiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.10.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Fajne serducha:wiggle: Widzisz Aniu, chcieć to móc:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 21.10.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Aniu piękne stworzyłaś te gałązkowe plecionki, chylę czoła Nawiązałaś kontakt z tym gościem na poduszki Paris co kiedyś rozglądałaś się za nimi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 psosin nie wiesz kiedy jakiś flomarkt gdzieś blisko nas będzie? Nabrałam ochoty na świeczniki po tym anetkowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.10.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Pysiaczku nie wiem, zdenerwowałam sie po tym z Schwedt wiec nawet nie sprawdzałam;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) Zaraz sobie przeszukam Twój wątek żeby znaleźć tamte stronki www edit: Znalazłam, że w przyszłą niedzielę taki targ będzie w Prenzlau. Aniu czy oni pobierają jakieś opłaty za wstęp? Edytowane 21 Października 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.10.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 nie nic nie pobierają to jest jak rynek poprostu.... wybieracie sie? my chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 No i widzisz Aniu serducha wyszly super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Aniu no chyba się wybierzemy bo jeszcze nie byliśmy ani razu. Nie nastawiam się na nie wiadomo co, bo dzięki Tobie już wiem, że cudów nie ma się co spodziewać Przy okazji jakieś zakupy spożywcze się zrobi, więc może nie będzie tak szkoda jak się nie uda nic upolować na targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Psosinku, dotarlo do mnie, że Ty masz taras ulożony z Libet seria Venettia...:wiggle: Dokopalam się do zdjęć i taras jest oczywiście jest cu-dow-ny Też się zastanawiam nad tymi płytami z Libetu, tylko powiedz proszę, czy trzeba je impregnować? I jak z brudem, bo słyszałam opinie, że ciężko go domyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.10.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Agawi no tak mam Venetie. Czy trzeba ją impregnowac? hmm zalecają. Powiem ci szczerze ze my zaimpregnowalismy i po pierwsze nie ciemnieje juz jak jest mokra, jest pokryta taką jakby warstwą wosku-oleju-lakieru? ciezko to nazwac.. Pozostają na niej takie krople wody, a ze taraz mamy od północnego zachodu słonce tam kiepsko teraz dochodzi to mamy cały czas taras mokry bo woda stoi. Musze kupic taką duza sciagaczke do wody... Taras niestety mamy nieskonczony;-( nie jest zafugowany 2 kafle sa nie dociete;-( czekamy na wiosne! mam nadzieje ze wtedy skonczymy i bedziemy sie cieszyc nim bo naprawde podobają mi sie te płyty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dzięki psosin W takim razie poczekam z Tobą do wiosny:wiggle: My jeszcze rozważamy piaskowiec... mam nadzieję, że zrobimy ten taras, bo to ostatnia rzecz, która nam została do zrobienia na zewnątrz:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.10.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Agawi pisakowiec tez chyba trzeba impregnowac, chyba tak pisała Darcy.. Alez wam zazdroszcze ze macie juz na zewnatrz wszystko, mi sie włos na głowie jeży jak mysle o ogrodzie i o tym ze nie mam zielonego pojecia jak sie za to zabrac...;-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts