agawi74 26.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Tak, tak piaskowiec trzeba koniecznie ipmregnować. A jak ja Ci zazdroszczę Aniu, że macie już piękny taras:wiggle:U nas jest on strasznie wielki i ma sporo schodów z każdej strony. Nawet nie chcę myśleć o kosztach:sick: A z ogrodem sobie poradzisz, tyle forumek ma już piękne ogrody, więc każdy chętnie pomoże. Ja bym 100x wolała od nowa zakładać ogród, niż przechodzić ten tarasowy bałagan... Najważniejsze to zrób listę roślinek, które chcesz mieć i zastanów się ile chcesz trawy, ile drzewek, a ile kwiatów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.11.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 psosin ja z nietypowym pytaniem Czy ten kredens co masz za kanapą od france-1 też podśmierduje jak to było z szafą w wiatrołapie czy może nie? Przepraszam za tak bezpośrednie pytanie, ale jestem bardzo wyczulona na takie zapachy dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.11.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Pysiaczku nie, wcale nie smierdzi. Mimo ze to tez staroc. Ja tez jestem wyczulona niestety. Choc szafa po wymianie wszystkich elementów hehe tez juz nie smierdzi;-)A co? polujesz na cos u franca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Rzuciłam mężowi hasło na zmianę mebli w salonie i o dziwo zaraz się zgodził, więc sama rozumiesz, że szukam czegoś co by się nie rozmyślił Nic konkretnego jeszcze nie mam na myśli bo sama nie wiem czy coś prostszego czy bardziej na ludwikowskich nóżkach, dlatego na razie robię rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.11.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 aaaa no to trzeba temat ciagnąc;-) a ty pokazywałas kochana swoj salon? chyba nie?... no i nie moge pokumac o co chodzi z tymi "uszakami"? masz je? czy zamówiłas?.. a my na nastepny weekend jedziemy do Danii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 a my na nastepny weekend jedziemy do Danii.. Aleee fajnie:wave: Znowu się obkupisz:p Z tego co wiem, to pysiaczek zamówiła jeden uszak w kolorze fiolet (piękny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.11.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Agawi ale gdzie zamówiła i jakiego? mozna gdzies podejrzec? bo intrygujecie mnie z tymi uszakami;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Tam, gdzie pół forum:lol2: O taki:wiggle: http://allegro.pl/fotel-uszak-fotele-pikowane-super-cena-i1910380137.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.11.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ło matko to ja jakas zacofana ostatnio jestem.... no pikny choc nie tani;-(... a co oni z allegro porobili? jakos dziwnie wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 no pikny choc nie tani Tańszych chyba nie znajdziesz... W Farmie Kolonialnej bardzo podobne są ok 2tys:sick: http://www.farmakolonialna.pl/kategoria/17/meble-kolonialne-fotele A Allegro się jakoś zmieniło, wkurza mnie to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.11.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Podobni do ebaya chca byc... eh taki fotel tez by mi pasił! albo na dole albo na górze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 eh taki fotel tez by mi pasił! albo na dole albo na górze;-) Noo u mnie też miejsce się znajdzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.11.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Psosin,oferta tej firmy na allegro jest rewelacyjna, b. dobre ceny i świetne produkty - w porównaniu do Innych Mebli, Farmy Kolonialnej czy takich tam, gdzie metki straszą, zaczynając się faktycznie od 2 tysięcy. Ja u siebie planuję niekoniecznie ten fotel, ale mam parę ich rzeczy na oku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.11.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 aaaa no to trzeba temat ciagnąc;-) a ty pokazywałas kochana swoj salon? chyba nie?... no i nie moge pokumac o co chodzi z tymi "uszakami"? masz je? czy zamówiłas?.. a my na nastepny weekend jedziemy do Danii.. Aniu trochę salonu jest w moim wątku Na pierwszej stronie Więcej nie mam co na razie pokazać, bo ani fotela nie ma, ani ława nie zrobiona jeszcze. Ale jakieś pojedyncze ujęcia są W sprawie fotela to już Ci rewelacyjnie odpisała agawi Za dwa tygodnie na weekend fotel powinien już u nas być Podobni do ebaya chca byc... eh taki fotel tez by mi pasił! albo na dole albo na górze;-) Mi też się nowe allegro nie podoba i też podobieństwo do ebaya zauważam A z fotelem to popieram - kombinuj bo gdzieś na pewno Ci wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.11.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 zeby mi watek nie uciekł pokaze wam co zmajstrowałam, a wczoraj kupilismy takie oto potrojny stolik, nie wiem czy pasuje do naszych wnetrz ale był jak nowiutki i takie sliczne wzory sa na tych kaflach recznie malowanych! a dzisiaj w nocy jedziemy do Danii ciekawe czy cos upoluje w normalnych cenach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.11.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Serduszko wyszło Ci bombastycznie i nie wspomnę o kuli ( moja nadal w planach tylko na który rok się załapie to jeszcze nie wiem ). Stoliki przyciąga uwagę . Nóżki mi się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.11.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Piekne serduszko uplotłaś To ten świecznik z Niemiec? Dla samego takiego już warto byłoby pojechać - tak mnie coś na świeczniki teraz wzięło http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif Soliki bardzo ciekawe. Czy planujesz je postawić zamiast tej brązowej konsolki na wysoki połysk co miała być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.11.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 swiecznik tak z niemiec, pomalowany i przetarty i taca tez pomalowana i przetarta;-) nienie stoliki maja stac yyy nie wiem gdzie własnie, ale takie ładne te malunki na nich, a konsolka ma byc za wiatrołapem w korytarzu, facet przywiózł nam 2 ale takie powywijane, a ja chce prostą z szufladami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.11.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 uff wrócilismy w sobote w nocy z Danii i znowu jestem chora na te ich lampy, ozdoby, meble itp... tylko dlaczego to wszystko takie drogie?;-((Kupilismy 2 lampy, pare ozdób swiatecznych, takich jak nie widziałam u nas, np swietne drzewko ledowehttp://image.ceneo.pl/data/products/2000686/i-drzewko-dekoracyjne-led.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.11.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) lampa do korytarza (kiepskie swiatło) salon (to wymysł meza...) pare pierdułek do dekoracji (numerki wbijane w swieczki adwentowe-super pomysł)! i takie stroiki sprzedaja juz na swieta (swoja droga jak te choinki im sie nie posypia?? a na deser.... cos na nasza dekorację przed domem.. no nie mogłam sie oprzec, czychały na mnie za kazdym rogiem i jeden musiał jechac z nami... Edytowane 14 Listopada 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts