Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

Tak, tak piaskowiec trzeba koniecznie ipmregnować.

A jak ja Ci zazdroszczę Aniu, że macie już piękny taras:wiggle:U nas jest on strasznie wielki i ma sporo schodów z każdej strony. Nawet nie chcę myśleć o kosztach:sick:

A z ogrodem sobie poradzisz, tyle forumek ma już piękne ogrody, więc każdy chętnie pomoże. Ja bym 100x wolała od nowa zakładać ogród, niż przechodzić ten tarasowy bałagan...;) Najważniejsze to zrób listę roślinek, które chcesz mieć i zastanów się ile chcesz trawy, ile drzewek, a ile kwiatów:)

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rzuciłam mężowi hasło na zmianę mebli w salonie i o dziwo zaraz się zgodził, więc sama rozumiesz, że szukam czegoś co by się nie rozmyślił :lol2:

Nic konkretnego jeszcze nie mam na myśli bo sama nie wiem czy coś prostszego czy bardziej na ludwikowskich nóżkach, dlatego na razie robię rozeznanie :)

Psosin,

oferta tej firmy na allegro jest rewelacyjna, b. dobre ceny i świetne produkty - w porównaniu do Innych Mebli, Farmy Kolonialnej czy takich tam, gdzie metki straszą, zaczynając się faktycznie od 2 tysięcy. Ja u siebie planuję niekoniecznie ten fotel, ale mam parę ich rzeczy na oku:)

aaaa no to trzeba temat ciagnąc;-)

a ty pokazywałas kochana swoj salon? chyba nie?... no i nie moge pokumac o co chodzi z tymi "uszakami"? masz je? czy zamówiłas?..

a my na nastepny weekend jedziemy do Danii.. ;-)

Aniu trochę salonu jest w moim wątku :yes: Na pierwszej stronie :)

Więcej nie mam co na razie pokazać, bo ani fotela nie ma, ani ława nie zrobiona jeszcze. Ale jakieś pojedyncze ujęcia są :yes:

W sprawie fotela to już Ci rewelacyjnie odpisała agawi :yes: Za dwa tygodnie na weekend fotel powinien już u nas być :wiggle:

Podobni do ebaya chca byc...

eh taki fotel tez by mi pasił!;-) albo na dole albo na górze;-)

Mi też się nowe allegro nie podoba i też podobieństwo do ebaya zauważam ;)

A z fotelem to popieram - kombinuj bo gdzieś na pewno Ci wejdzie :D

zeby mi watek nie uciekł pokaze wam co zmajstrowałam,

Zdj%2525C4%252599cie0487.jpg

a wczoraj kupilismy takie oto potrojny stolik, nie wiem czy pasuje do naszych wnetrz ale był jak nowiutki i takie sliczne wzory sa na tych kaflach recznie malowanych!

Zdj%2525C4%252599cie0489.jpg

Zdj%2525C4%252599cie0490.jpg

Zdj%2525C4%252599cie0491.jpg

Zdj%2525C4%252599cie0492.jpg

a dzisiaj w nocy jedziemy do Danii ciekawe czy cos upoluje w normalnych cenach....

Piekne serduszko uplotłaś :yes: To ten świecznik z Niemiec? Dla samego takiego już warto byłoby pojechać - tak mnie coś na świeczniki teraz wzięło http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif

Soliki bardzo ciekawe. Czy planujesz je postawić zamiast tej brązowej konsolki na wysoki połysk co miała być?

swiecznik tak z niemiec, pomalowany i przetarty i taca tez pomalowana i przetarta;-)

nienie stoliki maja stac yyy nie wiem gdzie własnie, ale takie ładne te malunki na nich, a konsolka ma byc za wiatrołapem w korytarzu, facet przywiózł nam 2 ale takie powywijane, a ja chce prostą z szufladami..

uff wrócilismy w sobote w nocy z Danii i znowu jestem chora na te ich lampy, ozdoby, meble itp... tylko dlaczego to wszystko takie drogie?;-((

Kupilismy 2 lampy, pare ozdób swiatecznych, takich jak nie widziałam u nas, np swietne drzewko ledowe

http://image.ceneo.pl/data/products/2000686/i-drzewko-dekoracyjne-led.jpg

lampa do korytarza (kiepskie swiatło)

Zdj%2525C4%252599cie0499.jpg

salon (to wymysł meza...)

Zdj%2525C4%252599cie0500.jpg

pare pierdułek do dekoracji (numerki wbijane w swieczki adwentowe-super pomysł)!

Zdj%2525C4%252599cie0501.jpg

i takie stroiki sprzedaja juz na swieta (swoja droga jak te choinki im sie nie posypia??

Zdj%2525C4%252599cie0495.jpg

Zdj%2525C4%252599cie0494.jpg

Zdj%2525C4%252599cie0493.jpg

a na deser.... cos na nasza dekorację przed domem.. no nie mogłam sie oprzec, czychały na mnie za kazdym rogiem i jeden musiał jechac z nami...

Zdj%2525C4%252599cie0496.jpg

Edytowane przez psosin