Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pysiaczku fajna;-) ale nie wiem czy nie za ciezka.. musze pomyslec;-)

Zuz@nka witam Cie u siebie;-) a no tak temat konsolek;-) widziałam ze tez szukasz;-)

No własnie te kolonialne to rozne są, ale w sumie wolałabym tez starą ale ładną po renowacji.. ale o takie ciezko albo ceny kosmos jak dla nas..

Zaczełam szukac tez na ebuyu..

• 2 weeks później...

ok dzieki Aga ;-) babskie takie tam sprawy...

niemniej swieta nie beda takie jak chciałam czyli u nas całą rodziną bo sie rodzina zgrac nie moze i wogole do bani;-(

potem wkleje wam moja komodke po która maz jechał %^&^%$$%^&kilometrów i wogole upadł na głowe tym bardziej ze nam ona wogole tam nie pasuje... no cóz jako ze jest w dobrym stanie znajde jej nowe miejsce...

Ale jak psosin coś postawi na tej konsolce to zmieni się to odczucie i obrazki wcale już nie będą sprawiały wrażenia, że wiszą za wysoko :)

Jak dla mnie konsola jest bardzo ładna! Idealnie się tam wpisała i wcale nie sądzę, żeby większa/ciemniejsza była lepsza! Aniu bardzo mi się podoba i tylko mam niedosyt, że zdjęci z bliska nie ma :D

Świece adwentowe są prześlicznie skomponowane!

A łoś luzak jest świetny :D

Przeszłam sie dzisiaj na strych i trosze sie załamałam, bo uswiadomiłam sobie (dobrze ze dzisiaj a nie w wigilie) ze prawie nie mam ozdób na choinkę. W starym domu mielismy ostatnie lata złoto-czerwono a własciwie bordowo. Prawie nic mi nie pasuje;-(((

Wiec teraz musze szukac, a ze jestem hmm jak to powiedziec narazie mało-mobilna musze sie zastanowic gdzie uderzyc. Pepco, jysk, LM..

białe, srebrne z kroplą czerwonego,...

http://media-cdn.pinterest.com/upload/9570217927812844_RSpPzFBa_c.jpg

http://media-cdn.pinterest.com/upload/9570217927812840_itX0tGxR_c.jpg

http://media-cdn.pinterest.com/upload/90142430011144491_DC51KVZN_c.jpg

oczywiscie moj małoznek odrazu zadał pytanie "ile to bedzie kosztowac?" "tyle mamy bombek" po co?" eh... musze sama cos wymodzic, całe szczescie ze mi sie podobają choinki gdzie nie ma tony ozdób na kazdej gałązce...

Aniu konsola wpasowała się idealnie :yes::D, ja bym postawiła coś wysokiego na niej po lewej stronie np świecznik lub dwa;) piękny storczyk w ładnej doniczce tez wygladałby ładnie .Planukesz tam coś jeszcze dołożyć czy Wolałabyś , żeby konsola została pusta? Lampa odpada bo z tego co widzę to jest kinkiecik i nie ma gniazdka pod konsolą. Jak dla mnie bomba:) a lampa wisząca jest rewelacyjna.:jawdrop:

Świątecznie się u Ciebie też robi...a planujesz jakąś dekorację na zewnątrz?

Inspiracje choinkowe cudne - takie drzewka właśnie lubię.:yes:;) I proszę mi się tutaj nie smutać i nie dołować - głowa do góry i dużo zdrówka życzę:hug:

psosin ja też chcę mieć choinkę biało-srebrną(szarą) :yes: U mnie może być kropla fioletu lub turkusu ;)

Mam dwa komplety małych białych bombeczek (jedne kupiłam w Realu, drugie w Castoramie), a wczoraj dokupiliśmy białe lampki (Carrefour). Raczej staram się wybierać tańsze ozdoby, bo choinka u nas długo nie postoi - kupujemy malutką w doniczce i po świętach jedzie się wkopać na działkę nad jeziorem :)

Także polecam Ci takie sieciówki bo są dużo tańsze i mąż nie powinien wtedy narzekać :D

no własnie Aga ja myslałam o takiej ciezszej kwadratowej konsoli bo taka małą moze przytłoczyc to co na niej stoi...

tymczasem zmienilismy wczoraj obrazki nad ta komódką, tamte miały byc nad ciemną dużą..

DSCN4705.JPG

teraz patrze na zdjecie i kurcze niema odniesienia chyba postawie obok krzesło zebyscie widziały jak to naprawde jest. Obrazki sa na wysokosci oczu, moich oczu mam 170cm.

DSCN4706.JPG

kurcze to nie wyglada az tak masakrycznie jak na tych zdjeciach

postawie tam jakąs choineczke ale nie wiem jaką..