Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny a nie widziałyscie nigdzie tych postarzanych srebrnych bombek? kurcze no gdzie ja je widziałam???

mam zagwozdke, bede miała gosci na 2 dzien swiat. Mam kremowe (no niestety nie białe) piekne filcowe podkładki z filcu, zastanawiam sie czy szukac czerwonego obrusu? czy darowac sobie?

Kasiu posprzatałam;-)))

A w domu bałagan heheh;-)

Widze ze juz u wielu osób swiatecznie sie zrobiło;-) u nas juz tez troszke, maz walczył z oswietleniem domu od chyba czwartku, dzisiaj włączył lampki i.... pieknie kupiłam 2 komplety lampek w Lidlu jedne białe ciepłe, jedne białe zimne. wrrrrrrr wygladają okropnie, wiec chyba dom nie bedzie oswietlony.

No ale na wejsciu juz stoi moj skrzat pod drzewkiem;-) choineczka przed domem tez sie juz swieci.

A ja wczoraj zabrałam sie za wianki z modrzewiowych szyszek które podpatrzyłam na blogu u Ushii.. Wyszły piekne, jutro pokaze, ale niestety niewprawna reka do pistoletu i nieszczescie, tak sobie poparzyłam palce ze mam bąbel jakiego jeszcze nie miałam, całe szczescie ze serdeczy na lewej rece, wiec pierniczki z młodym mogłam dzisiaj zagniatac i piec, ale cała reszta odpada.... macie jakies sposoby na szybsze gojenie oparzeń? wiem ze nie wolno przebijac, robie okłady ze spirytusu?? tak kazał tesciu ale nie wiem czy lepeiej nie dziabnąc sobie setki wrrrr....

psosin to ten pistolet do kleju działa na gorąco :o

Współczuję oparzenia :hug:

A lampek w lidlu nie możesz wymienić?

A golterię mam posadzoną na balkonie - muszę dzisiaj sprawdzić jak się tam jej żyje bo sadziłam ją 2 miesiące temu chyba.

Edytowane przez pysiaczek