psosin 19.12.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 no ale i tak musimy dokupic jeszcze jeden sznur... ale to juz chyba na przyszły rok.. potem pokaze wam wystrój przed domem, a tera pare innych zdjec, odrazu mowie ze fotograf ze mnie marny no i zdjecia komórką golteria wianki i przy okazji pare bombek szyszkowych zblizenie choinka syneczka gwiazdy No i slicznosci od Kasi;-) narazie tylko wiatrołap:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.12.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 o rany Aniu ale ślicznie ta ławeczka u was wygląda...no jak z jakiś zagranicznych inspiracji Cuuuuuudnie Byłam w pepco, sam chłam, jak wy tam takie śliczności upolowałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Cudne ozdoby no i ten wiatrołap:jawdrop: Oparzenia współczuję- najlepsze są takie pianki z apteki np. Panthenol, leć po nią psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.12.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 psosinku super Ci te wianki wyszły! Fakt, że się przy tym poparzyłaś, ale naprawdę są świetne! Mi się dziś udało znaleźć szyszki przy modrzewiu - właśnie się podsuszają w łazience Uszytki od Kasi śliczne! Pięknie się zrobiło w wiatrołapie A tych świeczników z Niemiec to Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 psosin - ja takie bombki z postarzanego szkła (ptaszki) widziałam w liroyu - drogie mi się wydały (ponad 30 zeta za 4 szt) ale kurcze świetne były i żałuję teraz, ze ich nie wziełam... Inspiracje z kroplą czerwieni, które wkleiłaś też mam w swoich zbiorach - na przyszły rok Ciepłe białe ledy zewnętrzne kupiliśmy w nomi i castoramie (firma bulinex). Pięknie i klimatycznie u Ciebie ! Wianki modrzewiowe wyszły super ! Oparzeń oczywiscie współczuję - znam niestety ten ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.12.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 a dziekowac dziekowac;-)) a wiecie ze ta ławeczka to Hemnes nie? no ta co wszyscy mówili ze nie bardzo . Nie jestem zniej super zadowolona no ale nie jest najgorzej;-) dzisiaj maz kupił choinke (u was tez sa takie drogie????) i dzisiaj juz ja ubralismy;-) młody poszedł niedawno spac i nie wiem jak wstanie rano do przedszkola.. Jeszcze musze skonczyc wianek na drzwi i stroiki na stół... Venusku naprawde nic nie znalazłas w Pepco? moze juz wykupili, no i zalezy czego szukasz. Teraz jest chyba wyprzedaz -30%. Ale ja juz omijam sklepy.... maz sie za głowe chwycił jak zaczełam ozdoby wyciagac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.12.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Arcobaleno dzieki;-) ale juz chyba sobie daruje w tym roku.... i tak przegiełam;-((( A gdzie teraz jest Nomi?? bo tam na Struga juz nie ma nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Nooooo - na struga już nie ma właśnie ! Co ja się miałam z tą (tym?) nomi - dodzwonić się do nich to cud - mnie się nie udało ! Bo sklep nas w stargardzie jest i żeby w szczecinie nie było - to dziwne - no ale wychodzi na to, ze nie ma ! I w tesco też przeceny - po połowie Kupiłam dziś ostatnie (obiecalam sobie ) ozdoby - przed Mężem schowałam - no ale po pół ceny to aż zal ! Jutro szybko zmodzę deko na drzwi wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.12.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 no ciekawa jestem tego Twojego drzewka;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.12.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 O to arcobaleno też jest ze Szczecina? Nomi tylko w Stargardzie zgadza się. psosin ja poznałam, że to hemnes ale mi się on tam akurat widział, więc jest jak najbardziej ok Mówisz, że droga choinka? My mamy metrowy świerk w doniczce to 35zł kosztował. Nie wiem czy to dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.12.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 My mamy swierk srebrny 2,30m i kosztował 70zł ale maz w 5 miejscach szukał... ale ja to bym wolała taki zwyczajny swierk... szeroki;-) za rok poszukam jakies szkółki gdzie na miejscu wycinają... Arcobaleno tez z naszych stron;-)) A tam gdzie Nomi to budują centrum Outletowe.. nawet wczoraj sie przyjzałam bo w korku stałam i widziałam ze juz chyba 2 pietra mają... Pysiaczek pokazesz choinke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.12.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 moja choineczka (i moje nieudolne zdjecie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.12.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 psosin wcale nie nieudolne zdjęcie, ale piękne! Bardzo mi się podoba wszystko! Super klimacik I super ta choinka z czerwienią wygląda Pokażę dziś choinkę Zaraz jak wrócę po pracy cyknę fotkę bo jeszcze w miarę widno powinno być A to centrum outletowe fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.12.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Juszczakówka z rodziną http://img207.imageshack.us/img207/9672/obrazeka.png Uploaded with ImageShack.us P.S Choinecza pięknie przystrojona i zdjęcie całkiem , całkiem super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.12.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dziekuje Andzeliko!!))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Piękna choineczka , bardzoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.12.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 psosinku czy w Pepco jakieś drewniane zabawki dostanę? Samochodziki czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.12.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ale zabawki na choinke? czy do zabawy? hmmm powiem szczerze ze nie wem czy sa tam drewniane zabawki, troche Pepco kojarzy mi sie z badziewiem, ale bywaja tez tam firmowe zabawki, a nie lepeiej w Tesco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.12.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 a u nas jak co swieta (to juz tradycja) młody chory...... o 14-stej z mezem do lekarza ida bo maz tez na gardło narzeka;-(((( w zeszłym roku angina, zapalenie płuc i szkarlatyna przez nas na swieta przeleciała... całe szczescie ze nigdzie nie jedziemy tylko do tesciów na wigilie a na 2 dzien swiat do nas przyjezdzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.12.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 psosin o takie do zabawy mi chodzi Pewnie, że Tesco lepsze, ale tam mam dalej a i kolejki będą już większe. A tu bym po pracy skoczyła Współczuję choróbska - kurujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts