Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

no ale i tak musimy dokupic jeszcze jeden sznur... ale to juz chyba na przyszły rok.. potem pokaze wam wystrój przed domem, a tera pare innych zdjec, odrazu mowie ze fotograf ze mnie marny no i zdjecia komórką

Zdj%2525C4%252599cie0556.jpg

golteria

Zdj%2525C4%252599cie0558.jpg

wianki i przy okazji pare bombek szyszkowych

Zdj%2525C4%252599cie0559.jpg

zblizenie

Zdj%2525C4%252599cie0565.jpg

choinka syneczka

Zdj%2525C4%252599cie0566.jpg

gwiazdy

No i slicznosci od Kasi;-) narazie tylko wiatrołap:-)

Zdj%2525C4%252599cie0560.jpg

Zdj%2525C4%252599cie0561.jpg

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

psosinku super Ci te wianki wyszły! Fakt, że się przy tym poparzyłaś, ale naprawdę są świetne!

Mi się dziś udało znaleźć szyszki przy modrzewiu - właśnie się podsuszają w łazience :D

Uszytki od Kasi śliczne! Pięknie się zrobiło w wiatrołapie :)

A tych świeczników z Niemiec to Ci zazdroszczę :)

psosin - ja takie bombki z postarzanego szkła (ptaszki) widziałam w liroyu - drogie mi się wydały (ponad 30 zeta za 4 szt) ale kurcze świetne były i żałuję teraz, ze ich nie wziełam...

Inspiracje z kroplą czerwieni, które wkleiłaś też mam w swoich zbiorach - na przyszły rok :)

Ciepłe białe ledy zewnętrzne kupiliśmy w nomi i castoramie (firma bulinex).

Pięknie i klimatycznie u Ciebie ! Wianki modrzewiowe wyszły super ! Oparzeń oczywiscie współczuję - znam niestety ten ból :)

a dziekowac dziekowac;-))

a wiecie ze ta ławeczka to Hemnes nie? no ta co wszyscy mówili ze nie bardzo :no:. Nie jestem zniej super zadowolona no ale nie jest najgorzej;-)

dzisiaj maz kupił choinke (u was tez sa takie drogie????) i dzisiaj juz ja ubralismy;-) młody poszedł niedawno spac i nie wiem jak wstanie rano do przedszkola..

Jeszcze musze skonczyc wianek na drzwi i stroiki na stół...

Venusku naprawde nic nie znalazłas w Pepco? moze juz wykupili, no i zalezy czego szukasz. Teraz jest chyba wyprzedaz -30%. Ale ja juz omijam sklepy.... maz sie za głowe chwycił jak zaczełam ozdoby wyciagac... :p

Nooooo - na struga już nie ma właśnie ! Co ja się miałam z tą (tym?) nomi - dodzwonić się do nich to cud - mnie się nie udało !

Bo sklep nas w stargardzie jest i żeby w szczecinie nie było - to dziwne - no ale wychodzi na to, ze nie ma !

I w tesco też przeceny - po połowie ;) Kupiłam dziś ostatnie (obiecalam sobie ;) ) ozdoby - przed Mężem schowałam - no ale po pół ceny to aż zal ! ;)

Jutro szybko zmodzę deko na drzwi wejściowe ;)

O to arcobaleno też jest ze Szczecina? :D

Nomi tylko w Stargardzie zgadza się.

psosin ja poznałam, że to hemnes ale mi się on tam akurat widział, więc jest jak najbardziej ok :yes:

Mówisz, że droga choinka? My mamy metrowy świerk w doniczce to 35zł kosztował. Nie wiem czy to dużo czy mało?

My mamy swierk srebrny 2,30m i kosztował 70zł ale maz w 5 miejscach szukał... ale ja to bym wolała taki zwyczajny swierk... szeroki;-) za rok poszukam jakies szkółki gdzie na miejscu wycinają...

Arcobaleno tez z naszych stron;-))

A tam gdzie Nomi to budują centrum Outletowe.. nawet wczoraj sie przyjzałam bo w korku stałam i widziałam ze juz chyba 2 pietra mają...

Pysiaczek pokazesz choinke?

psosin wcale nie nieudolne zdjęcie, ale piękne! Bardzo mi się podoba wszystko! Super klimacik :yes: I super ta choinka z czerwienią wygląda :)

Pokażę dziś choinkę :yes: Zaraz jak wrócę po pracy cyknę fotkę bo jeszcze w miarę widno powinno być ;)

A to centrum outletowe fajna sprawa :D

a u nas jak co swieta (to juz tradycja) młody chory...... o 14-stej z mezem do lekarza ida bo maz tez na gardło narzeka;-(((( w zeszłym roku angina, zapalenie płuc i szkarlatyna przez nas na swieta przeleciała...

całe szczescie ze nigdzie nie jedziemy tylko do tesciów na wigilie a na 2 dzien swiat do nas przyjezdzają...