Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak ostatnio mysle i mysle (bo narazie kasy brak wiec na mysleniu sie konczy) poza tym małżon chory (znowu!) co by tu zrobic z ta kuchnia zeby jak wykonczyc...

Yokasia ciagle cos kombinuje wiec i mnie zaczyna "nosic" na zmiane... tzn na ostateczne ukierunkowanie heh..

Bardzo podobają mi sie sielsie wiejskie kuchnie ale nie czułabym sie chyba w takiej dobrze, nie lubie przepychu i przepełnienia, nie lubie jak duzo rzeczy jest na wierzchu ale nie lubie tez nowoczesnych ascetycznych sterylnych kuchni gdzie nie ma nic...

No i teraz mam co mam jak to ułagodzic? sama nie wiem co tam dodac zeby było hmm to wszystko jakies takie spójne...

szukam inspiracji ale moje fronty błyszczace jakos nie wpisuja sie w nie:(

np tutaj super kuchnia (nie moge wkleic zdjecia wklejam wiec linka)

http://thelma-louise-oslo.blogspot.com/2010/10/litt-fra-mitt-kjkken.html i wogole fajny blog...

chciałabym rolety chyba w paski szaro-białe lub czarne, albo gładkie z koronką (?????)

półka w kącie miała byc taka... ale nie wiem..

ww2.JPG

no i dodatki!? puszki - białe, cukiernica...

ide szperac po blogach....

Yokasia ale ty masz inne fronty moje jednak nadają jakas taką nutke nowoczesnosci i teraz knuje jak tego nie przekombinowac....

ja nie lubie na wierzchu desek, słoików z makaronami, olejów itp. (przynajmniej nigdy nie miałam i zawsze chowałam- wiec chyba nie lubie heheh)

chlebaka tez nie chce (bo trzymam w szufladzie pieczywo) no moze bym i chciała ale nie mam gdzie postawic..;-((

marzy mi sie KA na wierzchu (hehhe ) kawiarka (ale chyba jednak kiedys (!?) kupimy taką do zabudowy bo mamy miejsce, wiec tez odpada.

chciałabym tylko ta półkę pare ładnych naczynek na niej, ewentualnie jakies ozdóbki, pojemniczki na cukier, kawe, herbate, sol pieprz... no i doniczki z kwatami i ziołami... to wszystko...

no masz racje..... widzisz sama taka tez mi sie podoba hheh

Sama nie wiem, ale wydaje mi się, że te kuchnie, które pokazała yokasia (szczególnie nr 2) mają za dużo pierdółek na wierzchu:sick: Raz, że często trzeba sprzątać- bo osiada się tłusty kurz, a dwa jakoś takie mało harmonijne są. Mnie osobiście bałagan męczy:rolleyes: