Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od ogółu do szczegółu czyli jak wykonczyc mirabelke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja się z Agą nie zgadzam, kompletnie ;). Na pierwszym zdjęciu jest porzadek i mało rzeczy na wierzchu. Druga i trzecia fotka w trakcie robienia posiłków. Przecież nikt nie gotuje bez rzeczy na wierzchu?

Nie chodzi o rzeczy trzymane podczas gotowania:no: Są tam otwarte półki, ociekarka na talerze, otwarty regał z książkami- o zgrozo- i najgorsze z najgorszych czyli rzeczy na lodówce:sick: to wszystko jest zbiorowiskiem kurzu-lepkiego kurzu bo tak jest w kuchni;) Nie mówię już o ogólnym wizualnym chaosie panującym w tych pomieszczeniach:confused:

Ja cały dom sprzątam w soboty i wedle potrzeb w tygodniu ale kuchnię sprzątam codziennie wieczorem. Mam mało pracy i tłusty kurz nigdzie mi nie osiada ;).

Ja też sprzątam codziennie po zrobieniu posiłków, w tygodniu mało gotuję, a i tak brudzi się bardzo szybko- półka nad okapem często się lepi:confused:

Psosinku, w ogóle to uważam, że masz piękną kuchnię i wcale nie musisz jej upiększać. Może tylko pasiasta roleta jak chciałaś i drobniutkie dodatki- byle nie za dużo:lol2:

nie wiem narazie Agawi mysle ze to sie wszystko rozciagnie w czasie...

jestem uziemiona chorym dzieckiem i mrozem ;-)

napewno rolety, półki, ale co do puszek, słoików itp... sama nie wiem połaze moze pare razy do Tk maxa i moze cos znajde, bo nie chce kupowac z sieci, wole dotknąc... czyli wiem ze nic nie wiem, ale inspiracji nadal szukam;-)))

a tak z innej beczki, zagladający do mnie podzielcie się wiadomosciami ile zużywacie gazu (tych co mają kocioł na gaz) w te wspaniałe mrozne dni?

to nasz pierwsza zima i ciezko sie przyzwyczaic ze w sypialni nie mamy 23st (?!)- tak tak tyle mielismy w bloku- wiem ze lepiej sie wpi w 18 st i teraz sie juz przyzwyczailismy ale bardziej z musu niz z przekonania, bo poprostu ciezko tam nagrzac bardziej.....

nie wiem narazie Agawi mysle ze to sie wszystko rozciagnie w czasie...

jestem uziemiona chorym dzieckiem i mrozem ;-)

Ojj, to zdrówka życzę:hug:Do kuchni na pewno znajdziesz mnóstwo fajnych dodatków:wiggle:

W sprawie gazu nie pomogę, ale my w sypialni utrzymujemy specjalnie temperaturę tylko 20stopni, bo lepiej się śpi:)

psosin z tym wiem, że nic nie wiem to ja mam tak samo z salonem :rotfl:

Na tą słodką witrynkę nawet się już kiedyś napaliłam na niemieckim ebayu ale coś mi przeszło ;)

Świetna ta ostatnia fotka inspiracyjna :yes:

Ja z gazem nie pomogę, ale napiszę tylko, że my też niższą temperaturę do spania mamy ;)

psosin - co zajrzę do Ciebie jakiś nowy link do super bloga, tam znajduje kolejne,,, i czas płynie, ja przepadam w tych blogach - szczękę zbieram z podłogi i sobie myślę" też tak chciałabym mieć"

czekam na kolejne linki i nowe odsłony Twoich wnętrz:) bo czytam, ze nie spoczęłaś na laurach tylko dalej urządzasz, dopieszczasz i "ocieplasz" dom