TEKLA1 05.11.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Aniu Bardzo, bardzo ładnie My w tym roku niestety damy radę zrobić tylko ocieplenie i podbitkę. Prace właśnie trwają. Chociaż w naszym przypadku to może dobrze, bo ja oczywiście nadal nie mogę się zdecydować na materiały wykończeniowe i co za tym idzie kolor elewacji. Ciągle po głowie mi chodzi ta postarzona cegła wokół garażu i z tego samego meteriału opaska wokół budynku no i może narożniki żeby to jakoś ze sobą zespoić. Ale trochę się tego boję bo nie wiem czy po krótkim czasie mi się nie opatrzy. Z drugiej strony w moim sąsiedztwie ludzie odnawiali dom typu klocek i też fragmentami położyli na elewacji taką cegłę a właściwie płytkę klilnkierową. Wyszło naprawdę cudnie. Tyle, że to jest budynek o bardzo prostej linii a nasza Mirabelka jest pełna bajerów więc nie wiem czy nie przedobrzę tą cegłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.11.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 łazienka sie robi;-))) podobno ma byc skonczona na koniec przyszłego tygodnia, jednoczesnie kłada kafle w garazu na podłodze, bo na scianach maz juz dawno połozył.A 11 lstopada jedziemy do Danii na 3 dni na zakupy;-))))))A no i byłam przedwczoraj przejazdem w Czaczu jak wracalismy z Leszna... Fakt ogrom namiotów ze starociami robi wrazenie, ale to co tam jest juz jak na mnie to mniej... cała masa rupieci... napewno sa perełki ale ja ich nie znalazłam. Moze za mało czasu a moze ni eten dzien... nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.11.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 łazienka:http://lh5.ggpht.com/_ixzsC0gDalg/TNXMAW9WwxI/AAAAAAAAAQM/HXhnPLEZzOc/s640/201011051212.jpg rozpoczeta;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 psosin nieśmiało się tylko przypomnę o koszt tych cegieł z Euroklinkieru i ile wzięli za ich cięcie od Was? Łazienka jak widzę będzie w szarościach i już mi się podoba to co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.11.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Cegła kosztowała 4,20zł za sztukę. Ciecie dwóch plasterków z jednej cegły 1,80zł a narożnik 2,10zł - podyktował małżonek;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 psosik wielkie dzięki! Buziak się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.11.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 pysiaczek chyba małżowi;-) hehhehe on to łep jak sklep;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 10.11.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 psosin a gdzie więcej obiecanych fotek łazienki? No? Wpadam się pogapić a tu ni ma. Czekam z niecierpliwością na sesję Twojej Amandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No właśnie dziś wieczorem miała być sesja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 10.11.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ha! Sesja miał być już wczoraj może psosin tak szczęśliwa że jej łazienkę robią że siedzi tam szczęśliwa i nie ma czasu zdjęć pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.11.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 nono jasne przeszczesliwa ze zabrakło 4 paczek duzych białych kafli a tak łazienka byłaby juz skonczona..;-(((((wyglada super ale nie mam fotek, bylismy w Danii od 11-ego do dzisiaj i zapomniałam.Ale za to kupilismy lampy do kuchni, do jednego z pokoii, pare obrazów- grafik, jakies dodatki iduperelki... ale to innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.11.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 psosin no głupio że zabrakło tych kafli, ja coś czuje że my też będziemy dokupywać. Będąc kilka razy w HG nie raz słyszałam jak ludzie dokupowali parę płytek bo zabrakło, bo wizja się zmieniła, bo jakaś pękła czy cuś więc to chyba nie do uniknięcia kwestia. Najważniejsze że łazienka super wygląda! I tym się ciesz a nie smutaj kilkoma brakującymi kaflami które można dokupić Czekam cierpliwie na fotki łazienki i oczywiście na zdjęcia nowych zdobyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.11.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ja również czekam na fotki A jeśli chodzi o płytki to na pocieszenie mogę dodać, że nam też zabrakło i to kilku sztuk i też czekać musieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 16.11.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 a jakby była w kolorze ecru ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.11.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Nalepiok ale ze co? nie mam fotek bo mnie cos w krzyzu pokreciło i maz sam jezdzi i o fotkach nie mysli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdal79 17.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam! Bardzo fajne forum, bardzo się ciesze że je "odkryłam". Budujemy Mirabelkę w Małopolsce, jesteśmy na etapie instalacji ,przymierzamy się do elewacji zewnętrznej. Mam do Was ogromna prośbę , czy możecie mi podpowiedzieć ile "weszło" styropianu na elewacje, albo może wiecie ile mają powierzchni ściany po zewnętrznej stronie.Będę wdzięczna za odpowiedź. Piękne są Wasze domy, Mirabelka to dobry pomysł coraz bardziej się w tym utwierdzam , a ile inspiracji można tu zaczerpnąć. Mam zamiar zostać tu z Wami na dłużej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 17.11.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 magdal79 witaj!My mamy Mirabelkę z podwójnym garazem a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdal79 18.11.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Mamy bez garaży, planowane dopiero w osobnym budynku. Kurcze to efekt niedoczytania wątków.W takim razie wybudował ktoś Mirabelkę bez garaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.11.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Venus ma Mirabelke bez garazy;-))) spoko watków wiele i sama czesto sie gubie;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.11.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 nic nie widac ale chociaz to wam pokaze;-) mąż robił zdjecie wiec wybaczcie;-)http://lh4.ggpht.com/_ixzsC0gDalg/TOgOJHAX86I/AAAAAAAAAQU/u3dQBPUIjQw/s640/2.jpghttp://lh4.ggpht.com/_ixzsC0gDalg/TOgOIjMZghI/AAAAAAAAAQQ/_SNJsHLiJ50/s512/1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts