virtuss 14.08.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam, Wlasnie zakupilem schody strychowe Fakro LTK (Thermo). Wszystko niby jest ok.., ale dziwi mnie jedna rzecz.., klapa jest biała, ale jej obramowanie jest (1-2 mm) jakby scięte - przez co brązowe. Czy ktoś z posiadaczy tych schodów mógłby zrobić jakąś dokładną fotkę swojej klapy ? chciałbym wiedzieć czy mam je reklamować, czy po prostu one tak już mają... dzieki,Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 14.08.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 mam tak samo, zfazowana płyta hdf, norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
virtuss 16.08.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Dzieki za info. A cos z tym robiles ? (zamalowales jakas farbka na bialo ?)I z ciekawosci, instalowales schody na rowni z sufitem (klapa na rowni, bez listwy LXL), czy dawales skrzynie na rowni, i listwe LXL ? pozdrawiam,Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 16.08.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 na razie jestem jeszcze na etapie wykończania regipsów (pozostało malowanie), potem szpachlowanie ścian a takie detale zostawiam sobie na deser i w tej chwili nad wykończeniem krawedzi nie główkuję moja klapa jest zlicowana z powierzchnią płyt, w krawędź pójdą pewnie jakieś listewki wykończeniowe, niekoniecznie z fakro choć jeśli będzie dobra cena i wygląd to może... no i na koniec zostanie zamaskować boczną krawędź kalpy (o ile po listewkach będzie to w ogóle widoczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts