ARi. 12.02.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam wszystkich Po wielkich trudach udało mi się zamieścić fotki z budowy . Ten album jest poświecony tym co budowali , ulepszali i mi pomagali na budowie. Tu właśnie spędzam czas wolny robiąc co się da własnymi siłami , jak to Fachowiec powiedział mój „ ŚWIECY GARNKÓW NIE LEPIĄ „ co zrobię sam to zaoszczędzę na robociźnie tak myślę. Trochę tych fotek jest i to jeszcze nie wszystkie ale na razie tyle powinno starczyć. Najbardziej aktualna fotka to jest z zalania . Życzę udanego oglądania ciekawe czy ta ilość fotek was nie znudzi Pozdrawiam ARi http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=16213&q=ari&k=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Ari domek świetny czekam na resztę zdjęć Napisz według jakiego projektu budujesz? Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 12.02.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 ARi, sliczny dom... możesz o nim coś więcej napisać?I zauważyłam, że będziesz zbierać deszczówkę.... korzystać z rozwiązania systemowego czy własnego ? Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniszkin 12.02.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 ARI, piękna dachóweczka no marzenie po prostu, domek też fajniasty ale kolor dachówki mnie zabił, piękny, piękny.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.02.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Całkiem ładny domeczek. Gratulacje. PS. Też wiem co to zasypywanie fundamentów...aż za dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 12.02.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Hmmmm, a z piwnicy próbowaliście zrobić basen ? No to pół sukcesu osiągnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 12.02.2004 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam ponownie Projekt jest z pracowni MTM styl a domek się zwie SASANKA . Jak widać połowa domku jest podpiwniczona. Basenu nie zamierzam robić chociaż ta piwnica ma predyspozycje do zalewania ale mam nadzieje że jak się teren wyrówna to będzie dobrze. Jak dobrze gaga 2 zauważyła zbieram deszczówkę tylko mam bardzo mały jak na razie zbiornik tylko 1000 litrów pomysł własny trochę już pisałem na ten temat na forum „ZRÓB TO SAM”. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16269 Zacznę opisywać domek od dołu piwnica już jest otynkowana wylewka z izolacją też jest, na marginesie sam z pomocą rodziny wylewaliśmy podłoge, Parter jak na razie nic nie jest zrobione oprócz instalacji elektrycznej i hydraulicznej. Piętro na suficie i skosach jest już płyta K/G wylewki brak ściany jeszcze nie ruszone instalacja wykonana elektryczna i hydrauliczna w całym domu. Garaż na dwa auta ciekawe czy będą . Do piwnicy można wejść zewnątrz i od wewnątrz jak kto woli, tarasu na razie brak. Doszły nowe okienka trójkątne żeby była dobra wentylacja strychu, parę zmianek było wykonane, ale może to kiedy indziej napisze . Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 23.02.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 ARi - ze tez mysmy sie na czacie nie dogadali!! Mamy piwnice z tendecja do podmakania. Nam sie to dzieje pierwszy raz. Dopiero dzisiaj zauwazylam plamy na betonowej podlodze. Specjalnie nie kladlismy plytek zeby nie odeszly. Lato spokojnie, jesien tez, duza czesc zimy i odwilz po drodze.... bylo ok. A dzisiaj woda. Tzn nie musze chodzic w gumiaczkach ale plamy sie porobily. I to w roznych miejscach!! Masz jakies pomysly na to ? Tez zbieramy deszczowke i mamy drenaż dookoła budynku. Ale jakos sie ta cholera pojawila. Buuuu Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 23.02.2004 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 ARi - ze tez mysmy sie na czacie nie dogadali!! Mamy piwnice z tendecja do podmakania. Witam ponownie Na początek spostrzeżenie takie małe na 388 wyświetleń odnotowanych 7 odpowiedzi w tym 2 moje a teraz będzie trzeci post STATYSTYKA NIE CIEKAWA ej poprawić mi się !!!!!! Czy nie macie żadnych komentarzy ? hmmm Hej ZONA oczywiście nie moja tylko ORBUSIA Twoja piwnica jest inna od mojej bo moja to zalała woda z pól co płynęła drogą i wlała mi się do piwnicy oknem bo pod oknem jeszcze nie mam parapetu i wyrównanego terenu i dlatego miałem zacieki na ścianie tam gdzie okna i jest rura z szamba widocznie tam nie jest tak super zaizolowane. U mnie już domek dochodzi do siebie po powodzi . Nie wiem dlaczego u Ciebie pojawiają się plamy, mam nadzieje że nie przebiega jakaś instalacja wodna pod tą podłoga co wychodzą plamy co ? A tak na marginesie deszczówkę gromadzisz czy leci dalej do kanału burzowego. PS. ZONA zgadamy sie na czacie oki bo narazie brak pomysłu w sprawie Twojej Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 23.02.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 ARi - ja to chyba z tego wszystkiego zapomnialam ci napisac : śliczny domek ))))) Bardzo mi sie podobaja duze okna I w ogóle taka fajna bryłka Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.02.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ale duży dom, ale ładny. Bardzo mi się podobają duże domy, ale sama będę miała średnio-mały domek, bo nas nie stać. Ale bardzo mi się podoba Twój dom. Piękny dach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 02.03.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Dana15 ARi jest kawalerem więc nic nie stoi na przeszkodzie abys w tym domu zamieszkała--wykaż troche determinacji a może coś się "urodzi". ARI a gdzie Ty jesteś na tych zdjęciach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 02.03.2004 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Dana15 ARi jest kawalerem więc nic nie stoi na przeszkodzie abys w tym domu zamieszkała--wykaż troche determinacji a może coś się "urodzi". ARI a gdzie Ty jesteś na tych zdjęciach??? Robi a wszystko bys chciał wiedzieć Pozdrawiam Tych co ogladają i tu sie wpisują Ciebie też Robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgielka 04.03.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Dom wspanialy i duzy przede wszystkim Dach robi ogromne wrazenie, ale pewnie koszt tez byl ogromny? Jesli mozesz, powiedz prosze ile kosztowalo Cie zrobienie tak wspanialego dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 04.03.2004 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Dom wspanialy i duzy przede wszystkim Dach robi ogromne wrazenie, ale pewnie koszt tez byl ogromny? Jesli mozesz, powiedz prosze ile kosztowalo Cie zrobienie tak wspanialego dachu? Witam wszystkich i Mgiełke Koszt jest juz nie do okreslenia bo po jakimś czasie zaprzestało sie wpisywania w zeszyt kosztów poniesionych można tylko określic mniej wiece i to jeszcze nie koniec wydatków bo jak widac domek jest nie skończony PS. Twój domek jesli to jest Twój domek po lewej stronie Jest inponujący to jest mały pałacuk bardzo mi sie podoba Mgiełko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgielka 18.03.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ari Bardzo bym chciala, aby to byl moj domek Niestety jak na razie jest tylko na papierze (i po kazdej lewej stronie mojego postu ), bo budowe zaczym dopiero w tym roku Mam jednak nadzieje, ze za kilka lat, bede mogla sie pochwalic moim domkiem, bo pierwsze materialy juz zostaly zakupione, a jak na razie to moge jedynie Tobie pozazdroscic przepieknego domu, ktory juz stoi, a nie tak jak moj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 24.05.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Ari domek taaaaki duży i taaaaaaaaaaki śliczny. Dachóweczka cudo. Jak ja bym chciała mieć domek na takim etapie jak Ty. Buduj jak najszybciej bo na herbatkę bez chloru muszę przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 24.05.2004 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Ari domek taaaaki duży i taaaaaaaaaaki śliczny. Dachóweczka cudo. Jak ja bym chciała mieć domek na takim etapie jak Ty. Buduj jak najszybciej bo na herbatkę bez chloru muszę przyjechać OK Malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 26.05.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 A oto i nasz ARi -dzielny budowniczy http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=20&id=16213&q=ari&k=10&nxt=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 26.05.2004 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 A oto i nasz ARi -dzielny budowniczy http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=20&id=16213&q=ari&k=10&nxt=18 Oj Robi nie tylko na tej fotce jestem Pozdrawiam i wielkie dzieki za wpis wszystkim moge sie pochwalić sam dziś zainstalowałem bezpiecznik w skrzynce elektrycznej zabezpieczający obwóg na ogród i pompke do deszczówki tylko elektryk mi prąd wyłączył B ema czy jak to sie zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts