zouza 03.04.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 interona jak dla mnie super A co to za kran? W sensie bateria przy zlewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 03.04.2016 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 zouza, dziękuję! Bateria Blanco vonda stal nierdzewna, spodobała mi się*jej prosta stylistyka, ale przede wszystkim uchwyt umieszczony na końcu wylewki. Okazało się to rozwiązanie tak praktyczne, że zastanawiam się, dlaczego większość baterii tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.04.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Kuchnia superowa, bardzo bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mari Ola 04.04.2016 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 interona - mistrzostwo świata kuchnia. to przejścia - bajka. zastanawiam się nad czymś takim u siebie, zdecydowanie lepiej to wygląda niż zwykłe drzwi... ale pewnie ze względu na koszta odpuszczę. Czy gdzieś można obejrzeć zdjęcia aranżacji Twojego domu? Bo narobiłaś kuchnią smaka na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.04.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Fantastyczna kuchnia! Czym jest zabezpieczony blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 04.04.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Interona, piękna kuchnia, a blatem jestem oczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 04.04.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Maciejka 2, Aga2183, reszty nie ma aż*tak wiele, nadal brakuje okapu i oświetlenia, cokołów, ale meble w komplecie. Uwaga, jedna z szafek, na lewo od piekarnika, jest tak naprawdę sekretnym przejściem do spiżarni Dwa fronty złączone od tyłu szyną. Spiżarni z tyłu nie widać, a jest [ATTACH=CONFIG]351794[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]351796[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]351797[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]351811[/ATTACH] Mistrzostwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 05.04.2016 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 interona dzięki, super jest ten kran, ale chyba nie moja półka cenowa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 05.04.2016 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Ojej, dziękuję Wam za takie miłe opinie!! Cieszą mnie tym bardziej, że kuchnię projektowałam i aranżowałam sama. Mari Ola, sprawdziłam gres, producentem jest coem, gres nazywa się*basaltina light grey, http://www.coem.it/en/prodotti/basaltina-en/. Inne wnętrza - przyjdzie czas Zouza, masz rację, bateria to szaleństwo cenowe... ale jakoś kupując miałam z tyłu głowy ostrzeżenie mojego taty: Córko, na bateriach nie oszczędzaj, bo nie oszczędzisz. Miał rację. W końcu jest to najczęściej używana bateria w domu. Teraz nie żałuję. Nie jestem pewna, czy po raz drugi zdecydowałabym się na meble z IKEI, ale na tę baterię na pewno tak. Agatah, blat zabezpieczony olejem Woca. Super jest ta powłoka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina.forysz 08.04.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 interona gratulacje, piękna kuchnia! Zastanawiałaś się nad praca jako dekorator/aranżer wnętrz? Mnie też czeka urządzanie kuchni więc dzięki za inspiracje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszKos. 08.04.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Piękna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroo00 08.04.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Ja bardzo lubie ikea ale co do mebli i szaf to niestety jestem bardzo uprzedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 04.05.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 (edytowane) /jak wyglada cena szafki z IKE ? Ktos to dokładnie policzył ? Z moich szacunków wyszło ze szafka 60 bez blatu z dwoma szufladami wychodzi 400pln tylko dochodza jeszcze jakieś drobne detale i jak to faktycznie całosciowo wychodzi ?? Tak pobieżnie to jakos nie moge powiedzieć ze IKEA to tanizna... Druga kwestia to otwieranie po nacisku na drzwiczki - może jakiś uzytkownik 2-3 letniej takiej kuchni powiedziec czy nie ma sladów na okleinie ??? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć że ten sposób otwierania jest bezkolizyjny. Już nie chodzi o sam nacisk ale póżniej trzeba chwycić otworzyć i zamknąć - a jednak klamka do tego służy Edytowane 4 Maja 2016 przez grend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianB 05.05.2016 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 /jak wyglada cena szafki z IKE ? Ktos to dokładnie policzył ? Z moich szacunków wyszło ze szafka 60 bez blatu z dwoma szufladami wychodzi 400pln tylko dochodza jeszcze jakieś drobne detale i jak to faktycznie całosciowo wychodzi ?? Tak pobieżnie to jakos nie moge powiedzieć ze IKEA to tanizna... A jak ma wyglądać? Na stronie IKEA są ceny podane co do grosza, wystarczy tylko dodać interesujące Cię elementy i masz kwotę całkowitą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nrm 19.05.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Wiecie może kiedy będzie promocja na kuchnie w Ikea? Oni to robią regularnie, czy jak im się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CartaBlanka 19.05.2016 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Z tego co zauważyłąm jak im przypasuje:)teraz raczej spodziewam się promocji na meble ogrodowe i kwiaty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvie 31.05.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Piekna kuchnia:) Mam pytanie, czy ktos musial skracan nozki w kuchni i jak to wyglada wizualnie? U mnie dolne szafki nie moga byc wyzsze niz 89cm i sie zastanawiam czy nie bedzie to przyciezko wygladac na krotkich nozkach, i czy przeszkadza w uzytkowaniu, np przy otwieraniu zmywarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokobo 02.06.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Wiecie może kiedy będzie promocja na kuchnie w Ikea? Oni to robią regularnie, czy jak im się podoba? Promocja w Ikea na kuchnie właśnie się rozpoczęła. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez kokobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokobo 02.06.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Piekna kuchnia:) Mam pytanie, czy ktos musial skracan nozki w kuchni i jak to wyglada wizualnie? U mnie dolne szafki nie moga byc wyzsze niz 89cm i sie zastanawiam czy nie bedzie to przyciezko wygladac na krotkich nozkach, i czy przeszkadza w uzytkowaniu, np przy otwieraniu zmywarki? Da się skrócić, chociaż stwarza to pewne problemy. Trzeba przyciąć cokół a jest on wykonany z tworzywa profilowanego i po przycięciu się troszkę rozlatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka_a 03.06.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Witajcie, możecie mi pomóc, mam mętlik w głowie.. Mam dwie wersje kuchni z IKEA i nie wiem którą wybrać. Kuchnia ma 290 cm szerokości i 403 dlugości, są dwa wejścia z jadalni (245 cm)i korytarza 100 cm... Wklejam dwie (na razie nie skupiam się na kolorach tylko usytuowaniu sprzetów) doradźcie proszę, w obu zlew i indukcja w tym samym miejscu, nie wiem czy potrzebny ten stolik jeśli jadalnia jest tuż obok, ale przy barku znowu wszystko jest odsłonięte (nie chcę wysokiego barku) 1. Opcja ze stolikiem 2. Opcja ze słupkiem (lodówka i piekarnik w zabudowie) i barkiem Edytowane 3 Czerwca 2016 przez aneczka_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts