JOLA440 03.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 kurcze nie wiem mi też ale wpisz w google "u alutki" i pierwszy link działa Ok.Już działa.Dzięki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 04.03.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 znalazłam na kompie zdjęcia kuchni z Ikei z Łodzi. Wstawiam, może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.03.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Kuchnia z angielskiej Ikei Edytowane 4 Marca 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.03.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Widziałam te zielone mebelki kuchenne dzisiaj w Ikei - mają śliczny oliwkowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 05.03.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Orientujecie się może jak wypada cenowo kuchnia ramsjo w porównaniu do stat albo lidingo? Czy ramsjo jest dużo droższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 05.03.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Orientujecie się może jak wypada cenowo kuchnia ramsjo w porównaniu do stat albo lidingo? Czy ramsjo jest dużo droższe? wychodzi bardzo podobnie jak lidingo; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 05.03.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A to szkoda, bo myślałam, że cena rozwiąże mój problem, a teraz dalej nie wiem, na którą się zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 05.03.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A to szkoda, bo myślałam, że cena rozwiąże mój problem, a teraz dalej nie wiem, na którą się zdecydowac Geo222 na stronie internetowej IKEA sa dwa katalogi, pierwszy ogolny, a drugi z kuchniami, w ktorym podane sa m.in. ceny frontow i agd. Mozesz sciagnac te katalogi na pulpit swojego komputera i porownac ceny. Naprawde... Od myslenia glowa nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 05.03.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Aleksandryto bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas i uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 05.03.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 witam ja również planuję kuchnię z ikei lidingo kremowe z dębowym blatem. Wiecie może kiedy będzie jakaś nowa promocja na kuchnie? Hej, justi_p byłam dzisiaj w IKEI zamawiać moje lidingo i jak obiecałam spytałam o planowane promocje. Pani "od kuchni" potwierdziła, że dwa razy w roku przed świętami mają promocję m.in. mebli kuchennych. Nie pozostaje Ci więc nic innego jak śledzić ich stronę i wyczaić obniżkę. A swoją drogą może ktoś się wypowie, kto kupował w promocji - jaki to jest zysk finansowy, czy to jest spora oszczędność. Bo konfort zakupu jest zdecydowanie korzystniejszy teraz, w sklepie pusto a jak jest obniżka to tłumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 05.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 w zimie byla promocja: za kazde 1000zl wydane na kuchnie 100zl w bonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 05.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 W 2011 (może wcześniej też, ale wtedy się nie interesowałam), od początku listopada do wigilii była promocja j.w. (za każdy wydany 1000zł - bon 100zł do wydania w sklepie).Wg mnie super promocja, jak się dobrze wykalkuluje, to prawie 10% zniżki na zakupy (np. przy kuchni za 7700zł można najpierw kupić szafki i sprzęt za 7000, a potem, za bony, dokupić resztę). W środku roku, czerwiec-sierpień są promocje na sprzęty kuchenne: przy zakupie 4 sztuk, najtańszy sprzęt jest za pół ceny.To też niezłe, pod warunkiem, że kupuje się więcej i droższego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 05.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) VTS kupowałam kuchnię w promocji przedświątecznej 2011; rozplanowałam kuchnię w planerze ( poświęciłam temu dosyć sporo czasu ), do IKEI pojechaliśmy jeszcze w listopadzie zaraz po ogłoszeniu promocji, to był poniedziałek , 10 -ta rano ludzi niewiele, i spokojnie sobie porozmawialiśmy z panią, która " dopracowała" nam jeszcze projekt, odpowiedziała na mnóstwo naszych pytań i poświęciła sporo czasu; meble nas kosztowały ponad 7 tys. do tego doszedł okap i piekarnik i dostaliśmy 900zł w bonach; bony zrealizowaliśmy niedawno, w ostatnich dniach lutego - kupiliśmy zlewozmywak, oświetlenie podszafkowe, lampy do kuchni i jadalni, dodatkowe półki do kuchni i organizery; miał być stół sosnowy za 900zł., ale jakiś tam mamy, a te "drobiazgi" i tak byśmy musieli kupić; ogólnie jesteśmy zadowoleni i teraz w lutym zaludnienie w IKEI - w normie Edytowane 5 Marca 2012 przez gahan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 05.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Geo222 rozplanuj kuchnię w planerze ikeowskim i program Ci wyliczy koszt kuchni lidingo i ramsjo; też się zastanawiałam nad wyborem; początkowo chciałam ramsjo, bo drewniane i pięknie usłojone, ale ostatecznie wybrałam lidingo, bo bardziej mi pasował kolor i "opływowe" frezowanie frontów - czyli łatwiej mi będzie je utrzymać w czystości; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.03.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Piękna ta oliwka, hit kolorystyczny w tym sezonie.My się załapaliśmy na promocje kuchenną w grudniu, prawie rzutem na taśmę na sam koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 06.03.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Hej, justi_p byłam dzisiaj w IKEI zamawiać moje lidingo i jak obiecałam spytałam o planowane promocje. Pani "od kuchni" potwierdziła, że dwa razy w roku przed świętami mają promocję m.in. mebli kuchennych. Nie pozostaje Ci więc nic innego jak śledzić ich stronę i wyczaić obniżkę. A swoją drogą może ktoś się wypowie, kto kupował w promocji - jaki to jest zysk finansowy, czy to jest spora oszczędność. Bo konfort zakupu jest zdecydowanie korzystniejszy teraz, w sklepie pusto a jak jest obniżka to tłumy. serdecznie dziękuję w takim razie wstrzymam się z zakupami do świąt i będę obserwować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 06.03.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja też skorzystałam z zimowek promocji: kupiliśmy kuchnię za 7 tyś i dostałam 700 zł w bonach. W g mnie super sprawa, bo za te pieniądze można na prawdę sporo drobiazgów kupić do nowego domu W grudniu nie byla nam ona jescze potrzebna bo jej montaż planuję dopiero za jakiś moze 3 miesiące. ALe ze względu na promocję kupiliśmy ją wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 06.03.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 - jednym słowem warto czekać a ja kupiłam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 06.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 - jednym słowem warto czekać a ja kupiłam dzisiaj eee, nie płacz VTS kupiłaś kuchnię -cieszyć się trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kortteg 06.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 - jednym słowem warto czekać a ja kupiłam dzisiaj Słyszałem, że blaty drewniane wychodzą z oferty więc jak byś poczekała to pewnie nie miałabyś blatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts