justi_p 07.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 jesteś pewna? bo ja właśnie chciałam drewniany blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 07.03.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Bardzo dziekuję za wyrazy pocieszenia. Co by człowiek nie zrobił to zawsze są plusy i minusy podjętej decyzji . W sumie się cieszę że przeszłam przez wszystkie procedury (trzeba przyznać że IKEA jest świetnie zorganizowana) i mam kuchnię kupioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 07.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Bardzo dziekuję za wyrazy pocieszenia. Co by człowiek nie zrobił to zawsze są plusy i minusy podjętej decyzji . W sumie się cieszę że przeszłam przez wszystkie procedury (trzeba przyznać że IKEA jest świetnie zorganizowana) i mam kuchnię kupioną teraz się delektuj układaniem i dekoracją kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 07.03.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ehhhh... jak ja bym już tak chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam. Ja chciałam zapytać czy jeśli zlew domsjo będzie umieszczony tak jak w mojej wizualizacji to czy otworzy się ta szafka narożna obok? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Nie siejcie plotek. Blaty drewniane wcale nie wychodzą z oferty. To oficjalna odpowiedź, jaką dostałam z Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 08.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Chyba nie chodziło o to, że Ikea wycofuje blaty drewnanie z oferty, tylko że w okresie promocyjnym dużo osób dokonuje zakupu kuchni i może być (ale nie musi) problem z dostaniem drewnianych blatów. O takich problemach pisali forumowicze kilkanaście stron wczesniej na tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Sześc wątków wyżej Kortteg napisał: "Słyszałem, że blaty drewniane wychodzą z oferty więc jak byś poczekała to pewnie nie miałabyś blatów", wiec dokładnie o to chodziło. Sama chcę blat drewniany, więc zapytałam Ikeę oficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paola_sz 08.03.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja również pytałam i dostałam odpowiedź, że wkrótce ich nie będzie i to przez dłuższy czas. Pytałam 2 sprzedawców i otrzymałam dwie takie same odpowiedzi (fakt, że w jednym sklepie). Nie chcieli sprecyzować co wg nich oznacza stwierdzenie "dłuższy czas"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.03.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 IKEA.pl @Justyna: sprawdzone. To nie jest prawda. Mamy przejściowe trudności z dostępnością niektórych blatów, ale nie wycofujemy ich z oferty. 3 godz. temu · Lubię to!Nie lubię. Mam nadzieję, że to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 08.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ufff... to mnie troszkę uspokoiłyście teraz spokojnie czekam na promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniul06 09.03.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniul06 09.03.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) [tu była reklama - zabroniona regulaminem FM ] Edytowane 10 Marca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heros 09.03.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 witam No u mnie sie zaczela promocja (w USA ) 10 % jak wydasz na kuchnie 3 - 4,5 tys $ , a 20% jak powyzej 4,5 , i wlasciwie i tak sie nie zalapie bo nie zamierzam wydac 3 tys na meble kuchenne , mysle ze lindigo wyjdzie ze 2 tys. Co myslicie o tych drewnianych blatach (tutaj nikt raczej takich nie zaklada ) lepsze beda od tych laminowanych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.03.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 witam No u mnie sie zaczela promocja (w USA ) 10 % jak wydasz na kuchnie 3 - 4,5 tys $ , a 20% jak powyzej 4,5 , i wlasciwie i tak sie nie zalapie bo nie zamierzam wydac 3 tys na meble kuchenne , mysle ze lindigo wyjdzie ze 2 tys. Co myslicie o tych drewnianych blatach (tutaj nikt raczej takich nie zaklada ) lepsze beda od tych laminowanych ? w 100% polecam dębowe blaty z ikea. Niezniszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 10.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 witam No u mnie sie zaczela promocja (w USA ) 10 % jak wydasz na kuchnie 3 - 4,5 tys $ , a 20% jak powyzej 4,5 , i wlasciwie i tak sie nie zalapie bo nie zamierzam wydac 3 tys na meble kuchenne , mysle ze lindigo wyjdzie ze 2 tys. Co myslicie o tych drewnianych blatach (tutaj nikt raczej takich nie zaklada ) lepsze beda od tych laminowanych ? Blat drewniany trzeba zaimpregnować i w miarę potrzeby impregnację powtarzać. No a laminat to laminat... Sztuczny po prostu i tyle Kazdy blat sie niszczy jak na niego nie uważasz, Ja mam drewnianą brzozę i jestem zadowolona. Natomiast dużo zależy od tego jaki efekt chcesz w kuchni osiągnąć. Blat drewniany dociepli Ci kuchnię biala, zwaszcza jeśli chcesz jakas lekko stylizowaną. Do nowoczesnych polyskow wyglada kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 13.03.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Uwaga dla wszystkich noszących się z zakupem swojej wymarzonej kuchni albo mających braki we frontach. IKEA wycofuje z produkcji kilka wzorów frontów. Jeszcze dwa tygodnie temu pytałem i mi mówili że zmiany są w sierpniu a tu nagle koniec serii... Informacja oficjalna ze sklepu - na kilku frontach już przyklejone nalepki "koniec serii" Czy ktoś może zna producenta frontów który zrobi na zamówienie drzwiczki szklane w stylu rubrik tylko o szerokości 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 U Informacja oficjalna ze sklepu - na kilku frontach już przyklejone nalepki "koniec serii" ktore? Ikea ma mnie w d****, wysłałam kilka pytań i na żadne nie dostałam odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 14.03.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 ktore? Trzy lub cztery, tego nie pamiętam. Ogólnie brązowe, czarne w dębinie wylatują wszystkie. Nie będzie już dębowych frontów. Kuchnie na Targówku już rozebrane i maja założone fronty z bieżącej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.03.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 jak znam moje szczescie to mi nexusa brązowoczarnego wycofają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts