gahan 14.03.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Wycofują niektóre fronty- mówicie? A jak wygląda sytuacja, kiedy zgłaszam do reklamacji fronty, których już nie mają w ofercie? Zwracają kasę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 15.03.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aksamitko, byłam wczoraj w Ikei w Katowicach i naklejki "zmiana asortymentu" były m. in. właśnie na brązowoczarnych nexusach, a kuchnia na ekspozycji, która wcześniej miała te fronty, wczoraj już miała wymienione na Lidingo. Niestety nie zapytałam, od kiedy je wycofują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 15.03.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 pewnie od nowego katalogu ciekawe jakie nowe fronty bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 15.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Wycofują niektóre fronty- mówicie? A jak wygląda sytuacja, kiedy zgłaszam do reklamacji fronty, których już nie mają w ofercie? Zwracają kasę ? Nie, przez 25 lat mają obowiązek je wymienić. IKEA ma w Szwecji ogromne magazyny i tam składują wycofane fronty. Wiem bo akurat jestem w sytuacji oczekującej na transport ze Szwecji i to nie z gwarancji tylko od roku nie mogliśmy się zebrać, zeby dokupić panel maskujący a jak sie wybraliśmy to nam czarne wycofali. A i za transport nie liczą ale cena w euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 15.03.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 dzięki Alutko moja kuchnia jeszcze w paczkach i mam nadzieję,że nie będę miała potrzeby wymiany, ale pytać zawsze warto:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maurra 15.03.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Podoba mi się ikeowski Solar beech ale w PL (i chyba w innych europejskich sklepach IKEA) niedostępnyMoże dzięki roszadom w frontach trafi do nas? Takiego właśnie wyrazistego wzoru w cieplejszym odcieniu mi brakuje w IKEI: http://images37.fotosik.pl/1395/84a21759fbc36185.jpg http://images41.fotosik.pl/1378/f6ed52ba3eaac2e4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dex166 15.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Z tego co pamiętam Solar był dostępny u nas ale jakiś czas temu został wycofany z oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 15.03.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Mam pytanie: czy ikea prowadzi sprzedaz blatow granitowych? Pytam poniewaz nie mam moznosci zobaczenia naocznie a w ofercie netowej sa tylko drewniane i laminaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 16.03.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Czyli sadzicie,ze w kwietniu bedzie promocja swiateczna na kuchnie?W poprzednich latach byla?Bo ja tez nie wiem,czy czekac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 16.03.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Z tego co pamiętam Solar był dostępny u nas ale jakiś czas temu został wycofany z oferty Dokładnie, solary wycofali 1 - 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maurra 16.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No to kicha... dzwoniłam dziś do IKEI w sprawie jakiejś przedświątecznej promocji kuchennej - na razie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 19.03.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 No to kicha... dzwoniłam dziś do IKEI w sprawie jakiejś przedświątecznej promocji kuchennej - na razie nic to mnie zasmuciłaś-ja właśnie liczę na jakąś promocję... może jednak zrobią nam niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 19.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam,my z mężem byliśmy wczoraj w ikei (Wrocław) w celu wyceny i doradztwa co do zaprojektowanej kuchni i osoba nas obsługująca zdradziła, że będzie promocja na kuchnie w maju, ale nie zna jeszcze szczegółów, raczej nie będzie to ta sama co w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.03.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 W krakowskiej Ikei dowiedziałam się wczoraj, że szykują ofertę 50% rabatu na montaż mebli kuchennych. Warunkiem ma być zakup mebli w trakcie trwania akcji.Przewidywany czas - gdzieś od końca kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 20.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 kurcze... myślałam raczej o jakiejś promocji jak w grudniu... taka mnie nie urządza bo i tak planujemy składać sami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.03.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 mam nadzieje ze ta grudniowa powtórzy sie w tym roku w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OFFelia 20.03.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Czy ktoś ma może budyniowego ABSTRAKTa u siebie? Będę wdzięczna za zdjęcia, aranżacje i info co macie na ścianach Ja też słyszałam, że w połowie kwietnia ma być promo na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 24.03.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Dodam jeszcze coś w temacie wycofywanych frontów.Byłam dziś w Ikei w Katowicach i dowiedziałam się, że w okolicach kwietnia zostaną wycofane fronty:- Liljestad ciemnobrązowy- Nexus brązowoczarny- Valla orzech- Ramsjö czarnobrązowy (tego do końca nie jestem pewna) Nowe fronty mają pojawić się w okolicy czerwca-lipca. Mam nadzieje, ąe będzie coś ciekawego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.03.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Dodam jeszcze coś w temacie wycofywanych frontów. Byłam dziś w Ikei w Katowicach i dowiedziałam się, że w okolicach kwietnia zostaną wycofane fronty: - Liljestad ciemnobrązowy - Nexus brązowoczarny - Valla orzech - Ramsjö czarnobrązowy (tego do końca nie jestem pewna) Nowe fronty mają pojawić się w okolicy czerwca-lipca. Mam nadzieje, ąe będzie coś ciekawego... to mnie zasmuciłaś planowałam nexusa, mam nadzieje ze wprowadza cos fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate100 27.03.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witajcie, to mój Abstrakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts