kasia176 07.08.2013 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witajcie, kuchnia już zmontowana, jak trochę ogarnę to pokażę . Mam jednak mega problem ze zmywarką (Skinande) bo nie mogę wysunąć górnego kosza - blokuje go przymocowane do niego ramię zraszacza, które nie chce się wysuwać razem z koszem. Przeczytałam instrukcję, jest tylko informacja jak przełożyć kosz na wyższą/niższą półkę. Przypuszczam, że powinnam coś odkręcić / wyłamać, jaką blokadę na czas transportu czy coś. Obejrzałam dokładnie i nic takiego nie widzę. Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
murron 08.08.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Hej Ja kupiłam biały Abstrakt, na zdjęciu brakuje trzech uchwytów. http://images64.fotosik.pl/32/cdcdea90ff79fa67m.jpg http://images65.fotosik.pl/32/be02afbd7403c997m.jpg mnie się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia176 08.08.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Sprawa ze zmywarką wyjaśniona , okazało się, że trzeba było po prostu bardzo mocno pociągnąć za kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.08.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 To mogę pokazać już drugą nasza kuchnię z Ikea a w zasadzie aneks kuchenny . Ehhh idealnie nie jest jak to w Ikea i do tego składana samemu ale lubimy ją Oczywiście będą jeszcze cokoły . http://imageshack.us/a/img713/5788/hsko.jpg http://imageshack.us/a/img19/9233/rnsm.jpg http://imageshack.us/a/img854/7026/44gm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.08.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Kanka swietnie wyszlo podoba mi sie no i sami skrecaliiscie wiec gratuluje, bo wiem, ze troche pracy to wymaga my tez sami skrecamy nie widze szuflad, masz te w srodku ? wiem, ze estetyka w tym momencie wziela gore, ale czy wygodnie Ci ? masz uchwyty blankett ?? do tego super krzesla te 4 kolory robia wrazenie i fajnie wygladaja widze, ze juz masz nowa witrynke zadowolona jestes ? warta ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.08.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 slonko więc odpowiadam 1. tak to są szuflady wewnętrzne, mam takie też w domu , dla mnie mega wygodne , nie ważne jak wizualnie i tak bym je brała 2. tak mam uchwyty blankett już w drugiej kuchni i też je uwielbiam 3. Co do witrynki podoba mi się choć nie wiem czy warta ceny . Miałam farta bo nie wiem z jakiego powodu w Ikea w Gdańsku nowiutkie w kartonie wyprzedawali za 400zł więc wzięłam W sumie powiedzieli że je wyprzedają a to przecież nowość i już tej wyprzedaży nie ma tam tylko za normalną cenę . Także mi się udało i jak na 400zł to jest fajna i nawet porządna jak na Ikea No i oczywiście dziękuję za komplementy a pracy fakt byyyyło przy kuchni ale nie chce już tego wspominać Jeszcze zostały nam cokoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.08.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 slonko więc odpowiadam 1. tak to są szuflady wewnętrzne, mam takie też w domu , dla mnie mega wygodne , nie ważne jak wizualnie i tak bym je brała 2. tak mam uchwyty blankett już w drugiej kuchni i też je uwielbiam 3. Co do witrynki podoba mi się choć nie wiem czy warta ceny . Miałam farta bo nie wiem z jakiego powodu w Ikea w Gdańsku nowiutkie w kartonie wyprzedawali za 400zł więc wzięłam W sumie powiedzieli że je wyprzedają a to przecież nowość i już tej wyprzedaży nie ma tam tylko za normalną cenę . Także mi się udało i jak na 400zł to jest fajna i nawet porządna jak na Ikea No i oczywiście dziękuję za komplementy a pracy fakt byyyyło przy kuchni ale nie chce już tego wspominać Jeszcze zostały nam cokoły oj to faktycznie fart z ta cena za witrynke tez bym brala szuflady wewnetrzne bede miala w slupku, a w dolnych postawilam na szafki z 3 szufladami tez mam teraz kuchnie z Ikei (Fagerland) i szuflady sa po prostu rewelacyjne ty te chowane czy te potrojne teraz kupilam do nowej uchwyty blanket (stad rozpoznalam u Ciebie ) i juz je uwielbiam ale wydaje mi sie, ze masz te krotsze (moze to zludzenie) ....... podoba mi sie w nich to, ze sa niemal nie widoczne i nie trzeba wiercic we frontach od tej reprezentacyjnej strony nam troche wiecej zostalo do zrobienia .......... jeszcze raz gratuluje, bo wyszlo elegancko aaaa i mam pytanie o wyspe - jak przykreciliscie do podlogi ? o ile to nie sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.08.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Żaden sekret Wyspy nie przykręcałam bo pan parkieciarz odradzał , ale kazał przyklejać na silikon i tak mieliśmy zrobić . Ale jak przyjechał kamień to wyspy nie ruszysz to nic nie zrobiliśmy . Jedynie chyba trochę wzmocnimy na rogach pod spodem bo te nóżki w ikea nie są na rogach tylko tak w środku i pod ciężarem minimalnie się buja . Niby nic nie powinno się stać ale tak dla komfortu (tak mówili kamieniarze ) Co do uchwytów to przy szafkach 60 mam 60cm a przy 40 40cm i w lodówce 40cm bo inaczej obijam o ścianę i nie mogę otworzyć drzwi do końca bo za blisko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 13.08.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 A co to za fronty?.Nie błyszczą to raczej nie "abstrakt" , więc jakie to fronty?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.08.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Fronty to Applad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.08.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Kanka a nie przesuwa sie wyspa jak sie ktos oprze o szafki ?dopytuje Ciebie tak bardzo, bo nie wiem, jak przytwierdzic nasza wyspe ..... U mnie bedzie podobna, tez boki z tego co blat http://cdn4.muratordom.smcloud.net/t/photos/thumbnails/32346/wyspa_w_kuchni_620x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.08.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja mam blat kamienny to jak panowie to położyli to wyspy nie przesuniesz Ale tak jak mówiłam możesz albo przykręcić albo przykleić silikonem . A jeszcze jak będziesz boki miała to jeszcze bardziej masz usztywnioną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 13.08.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Kanka9 baaardzo ładnie ci wyszło, ale mimo tego podziwiam cię, że położyłaś kamienny blat na tych szafkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.08.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Dla czego ? Nie pierwszy raz się z tym spotykam , korpusy i nóżki są standardowe jak w hurtowniach w których się zaopatrują salony kuchenne a Ikea gwarantuje że kamienny blat kłaść można . Z resztą jak i kuchnię w domu tak i kuchnię w mieszkaniu oglądali kamieniarze i zgodnie stwierdzili że wytrzymają bo takich nóżek się często używa , czy tam podobnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaaa 13.08.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 hej kanka witam z chusto... co to masz za okap ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.08.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 To mogę pokazać już drugą nasza kuchnię z Ikea a w zasadzie aneks kuchenny . Ehhh idealnie nie jest jak to w Ikea i do tego składana samemu ale lubimy ją Oczywiście będą jeszcze cokoły . http://imageshack.us/a/img713/5788/hsko.jpg http://imageshack.us/a/img19/9233/rnsm.jpg http://imageshack.us/a/img854/7026/44gm.jpg ABSOLUTNIE PIĘKNA!! I te krzesła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oslo88 13.08.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 super połączenie, ale pewnie na 10 lat i się trend modowy zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 14.08.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Witaj reniaaa Okap Teka kurcze modelu teraz nie pamiętam ale jeśli chcesz cichy to nie polecam Oslo88 wiesz akurat nie do końca trendami się kierowałam Moja kuchnia w domu jest czarno biała ta tylko biała i bez połysku ze względów praktycznych . Wiesz moda zawsze się zmienia ale biały jest na tyle neutralny że zawsze jakoś się będzie prezentował . Widze to po starych kuchniach które są nie tylko białe ale właśnie neutralne i mimo że "nie modne" wyglądają świetnie . A z resztą za 10 lat to ja nie wiem co będe robić , z tego co na razie widzę to nie wiem czy będę mieszkać w tym mieszkaniu Albo kuchnię zmienie GUMISIOWA dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 14.08.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 kanka9 przyjmuję do wiadmości brak przeciwskazań dot. położenia kamienia na szafkach ikeowskich. Mam na sumieniu już 4 kuchnie z Ikea, ale do tej pory byłam pewna, że kamienia nie da się połozyć. Nie pytałam się w Ikea, ale jakoś tak sobie wmówiłam Oslo88 zobacz w podanym linku (# 19660) 10 letnią białą kuchnię. Jest w stylu ponaczasowym i chyba o to chodzi. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-się-swoimi-kuchniami/page492 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 14.08.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Aleksandryta hehe jakoś to tak zabrzmiało jak bym Cię przekonywała czy coś tam Nie no ja jeszcze nie miałam z kamiennym blatem i wiem tyle co mi powiedziano a jak się sprawdzi to zapytaj za te 10 lat bo może wtedy będą ją zmieniać jeśli okaże się nie modna no chyba że wczesniej się rozwali pfu pfu albo ja już ją sprzedam z mieszkaniem czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts