Oszolom 20.10.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Na zdjęciu jest szafka pod zlew? Szafka 80 pod płytę ma nr 090.038.67. Jak mam podobną, tylko 60. No i właśnie montażyści odmówili instalacji metalowego separatora (jest potrzebny, gdyż inaczej rzeczy znajdujące się pod płytą będą się nagrzewały, szczególnie metalowe.). Nie mam płyty indukcyjnej Ikei, więc nie chcę ryzykować. Separator można kupić oddzielnie, więc może możliwy jest montaż w innych szafkach? Prawda wrzuciłem nie tą szafkę. miała być ta: Nie powinno być problemu z płytą. Dzisiejsze modele ładnie się prezentują, a z białym frontem praktycznie wszystko się zgra. Nasza kuchnia to będzie absrakt beż, szukam lodówki w podobnej barwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-ako 21.10.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Nadal pokazuje mi się szafka pod zlew? - w opisie 'faktum-szaf-stj-d-zlewu-z-szuf--fronty__0129328_PE283346_S4.JPG'. Może nadaje się także i pod płytę grzewczą, nie wiem. Abstrakt beż to dla mnie taka cieplejsza biel, kremowy. Lodowki kremowe (beżowe): http://www.ceneo.pl/12915909 http://www.ceneo.pl/13501384 Albo jakiś Smeg 'tyko' za 8000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 21.10.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Tak Kasiu, wszystko się zgadza.Myślę że rodzaj szafki nie ma specjalnego znaczenia tylko żeby było miejsce na głębokość płyty.Zastanawiam się nad tą lodówką, bo przy wolno stojącej nie będzie zachowana żadna wysokość ciągu szafek.Ale coś za coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaaa 25.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 jak macie łączone blaty w narożniku ?na listwe czy na śruby ?i kto Wam to montował i za ile plissss bo stoimy w miejscu w tym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawkat 25.10.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Mam pytanie do osób, które samodzielnie montowały kuchnie z Ikei Czym wycinaliście w blacie otwór pod zlew i płytę? Wystarczy wyrzynarka? Mamy gruby blat Akerby i zastanawiam się czym to wyciąć. Do montażu AGD ktoś do Was przychodził? Do płyty gazowej oczywiście ktoś przyjdzie ale zmywarka czy lodówka...? My montowaliśmy też sami, ale do wycięcia otworów w blatach zamówiliśmy stolarza, bo jednak stwierdziliśmy, że musi być to dobrze i równo docięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawkat 25.10.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 jak macie łączone blaty w narożniku ? na listwe czy na śruby ? i kto Wam to montował i za ile plissss bo stoimy w miejscu w tym blatem Blaty w narożniku montował mi stolarz, dociął mi je na wymiar, dosztukował element na parapet (mam na jednym poziomie blat i parapet), kupił specjalne śruby spinające blaty w narożniku i mi to zamontował, zapłaciłam mu 300zł za to ale myślę, że sami byśmy tego nie zrobili. Inna sprawa, że nie przyłożył się jakoś bardzo do połączenia blatu i parapetu i są tam szpary, które mnie bardzo denerwują (wynikają według niego z tego, że ściany są krzywe, co jest prawdą, ale podejrzewam, że można to było jakoś poprawić, gdy był na to czas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaaa 25.10.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 montażyści z ikea wołają 250 zł za sam narożnik skręcony śrubamiplus 60 zł za metr bieżący blatuplus kwota za dojazd ekipy montażowejwiec też nie mało wychodzi w sumie bo mam ok 5 m blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 25.10.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja narazie nie mam kuchni z Ikea, ale do takiej sie przymierzam w nowym domu. Blat będzie kronospan wycinany przez firmę sprzedającą ten blat, gdyż będzie blat wchodził w okno i chcemy z całego kawałka, a po drugie za meblami planujemy wolną szparę na wentylację ( ścianan z drewna). Za podcięcie pod śruby chcą 60 zł za narożnik., plus śruby 20 zł. Blat zamontujemy sami, wystarczy go wkrętarką przymocować do szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gap 25.10.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 czy ktos wie moze jaki odcień bieli ma kuchnia arsta? czy to RAL9003? chce dobrać do niej odcień lacobelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaya 25.10.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Dzisiejsze modele ładnie się prezentują, a z białym frontem praktycznie wszystko się zgra. Nasza kuchnia to będzie absrakt beż, szukam lodówki w podobnej barwie. Witam, Mamy bardzo podobny układ kuchni (jeszcze w stanie dew). Także planujemy abstrakt beż i myśleliśmy o lodówce samsunga rb31ferndef. Niestety nigdzie nie udało nam się jej namierzyć na żywo. Jestem ciekawa jaką podjeliście decyzję? A żeby ukryć bałagan w kuchni planujemy postawienie ścianki g-k na szerokość 70 cm zaraz przy wejściu, a na ścianę lustro albo cegiełki. Tylko my lodówkę bez zabudowy chcemy właśnie tuż za tą ścianką postawić. A na jaką promocję w listopadzie czekacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 26.10.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Mam od wczoraj zamontowaną baterię kuchenną RINGSKAR z Ikei, bez wyciąganej wylewki, do tego zlew Domsjo. Bateria chlapie, pryska okrutnie mycie rąk/talerza = ochlapana ściana, podłoga, blat, ubranie... nawet gdy bardzo się uważa. Myślę o perlatorze. Czy ktoś montował go w takiej baterii? Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 26.10.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 RINGSKAR bardzo chlapie, nie można nad nim zapanować, nawet jak woda ledwo cieknie. Dlaczego nie kupiłaś z wyciąganą wylewką ???!! Ten kran jest fatalnie zaprojektowany i praktycznie cały czas u rodziców wisi na wpół wyciągnięta wylewka.... W najbliższym czasie rodzice będą wymieniać ten kran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian.Tomczyk 26.10.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 U mnie podobna sytuacja była z RINGSKAR. Nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 26.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 RINGSKAR bardzo chlapie, nie można nad nim zapanować, nawet jak woda ledwo cieknie. Dlaczego nie kupiłaś z wyciąganą wylewką ???!! Ten kran jest fatalnie zaprojektowany i praktycznie cały czas u rodziców wisi na wpół wyciągnięta wylewka.... W najbliższym czasie rodzice będą wymieniać ten kran. Nie kupiłam z wyciąganą bo czytałam u kilku osób o popsutej wylewce właśnie w tym kranie No nic, może perlator pomoże rozwiązać ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nie sądzę.Miałam baterię, która wygąda dokładnie jak ta z ikea. Wymieniłam, bo nic nie pomagało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 26.10.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nie sądzę. Miałam baterię, która wygąda dokładnie jak ta z ikea. Wymieniłam, bo nic nie pomagało. Dokładnie. Jeszcze będziesz w tę tandetę wkładała pieniądze? Nie lepiej kupić jakąś tanią a tę sprzedać na Allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks_82 28.10.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Szukam dobrego sprawdzonego montażysty szafek kuchennych IKEA z Warszawy lub okolic. Niestety cena za montaż jaką proponuje ikea nas przerosła.Jeśli ktoś ma sprawdzonego fachowca, proszę o kontakt. Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.10.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 A uważasz, że cena montażysty z zewnątrz będzie niższa? Nie sądzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 28.10.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Będzie tańsza. Poszukam w domu namiaru i postaram się dać znaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.10.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Czy ktoś wie czy arsta ma zniknąć z oferty? w katalogu kuchnie 2014 jej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts