Marcioszka 02.09.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Dziękuję za odpowiedzi. Ze zmywarką będę w takim razie kombinować bo dla 2 osób 60 jest jednak trochę za duża.Czy ktoś z Was robił/ma kuchnię z frontami bodbyn szary? Z chęcią podejrzałabym na zdjęciach jak wygląda na prawdę w domowych kątach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.09.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Oj, zdecydowanie zmywarka 60 cm nie jst za duża; Chyba że ktoś się stołuje wyłącznie na mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.09.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ... wyspy w Ikei mają szerokość 60 czy jest możliwość zrobienia "głębszych"? ... podepnę się pod pytanie - wie ktoś może czy Ikea robi głębsze szafki? np 75cm głębokości? czy trzeba sobie samemu ulepić? ...Ze zmywarką będę w takim razie kombinować bo dla 2 osób 60 jest jednak trochę za duża.... poważnie? to chyba nic nie jecie w domu Oj, zdecydowanie zmywarka 60 cm nie jst za duża; Chyba że ktoś się stołuje wyłącznie na mieście. zgadzam się - dla mnie by się przydała taka z 90cm 60tka chodzi 2 a nawet 3 razy dziennie przy 4 osobach dorosłych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 02.09.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 2 a nawet 3 razy dziennie ?Z ilu dań jadacie śniadanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.09.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Oj, zdecydowanie zmywarka 60 cm nie jst za duża; Chyba że ktoś się stołuje wyłącznie na mieście. zgadzam sie jak kupowalam zmywarkę to tez tak myślałam, ze bedzie za duza i koniecznie chcialam funkcję 1/2 wsadu...i nigdy jej nie użyłam polecam 60 , zawsze mozna w drodze wyjątku włączyć co drugi dzień ale gwarantuje ze po przyzwyczajeniu sie do dobrodziejstwa duzej zmywarki wszystko bedzie w niej lądowało kazdy garnek, szklanka i łyżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcioszka 03.09.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Teraz w rodzinie 4osobowej włączamy zmywarkę raz na dzień więc myślę, że dla 2 osób 45 by się lepiej sprawdziła. Dodam, że bardzo lubię gotować, piec i eksperymentować w kuchni, jednak nie wszystko można myć w zmywarce. Ale zmywarka chyba i tak będzie 60 ponieważ przy 45 i obudowie 50 zostaje 14cm więc lepiej postawić zmywarkę 60 i 4cm zasłonić panelem maskującym. Ponawiam pytanie, czy ktoś się skusił na kuchnię bodbyn szary?I wiadomo coś o najbliższych promocjach na kuchnię? Słyszałam, że na jesień się często pojawiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Teraz w rodzinie 4osobowej włączamy zmywarkę raz na dzień więc myślę, że dla 2 osób 45 by się lepiej sprawdziła. Dodam, że bardzo lubię gotować, piec i eksperymentować w kuchni, jednak nie wszystko można myć w zmywarce. Oczywiście kwestia wyboru ale pomyśl ewentualnie o takiej z 1/2 wsadu W Twoim przypadku lepiej wstawić wiekszą patrząc po wymiarach o ktoryh piszesz, będzie ładniej a przy wiekszej imprezie przyda sie 60 cm:-) U mnie rzeczy które nie nadają sie do zmywarki " nie mieszkają z nami " Nie mówię oczywiście o jakiejś rodowej zastawie czy pojedyńczych elementach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 04.09.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Czy samodzielny montaż mebli z ikei jest trudny? Dodam, że do tej pory, razem z mężem, skręcilismy juz multum ikeowych mebli i ogólnie zabawa w skręcanie mi się podoba. Jednak przy kuchni od początku nastawiałam się na montaż przez ekipę. Teraz po podliczeniu ile to będzie kosztować zwątpiłam i zaczęłam się zastanawiać czy może jednak podołamy sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.09.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nie jest trudny. Ale czasochłonny. Ekpia owszem ceni się, ale przyjedzie rano, zrobi wszystko w jeden dzień, zmontuje, wypoziomuje, zrobi blendy, wszystko zamontuje, posprząta... i pojedzie zostawiając z gotową do użytkowania kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.09.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nie jest trudny. Ale czasochłonny. Ekpia owszem ceni się, ale przyjedzie rano, zrobi wszystko w jeden dzień, zmontuje, wypoziomuje, zrobi blendy, wszystko zamontuje, posprząta... i pojedzie zostawiając z gotową do użytkowania kuchnią jestem w trakcie składania ...i nie jest trudno ale właśnie czasochłonnie Jeśli potraficie i nie masz za dużo dziwnych przeróbek , docinek to zrobila bym to sama zawsze zostanie kasa na coś innego fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.09.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 I miejsce, potrzebne jest miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 04.09.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Kuchnia w sumie prosta będzie i bez żadnych blend tylko tej czasochłonności się trochę boję że się będziemy z tym bujać przez tydzień. No nic, musze przemyśleć sprawę. A przy okazji się spytam. Czy w ikei można głębszy blat dać? np. 70kę? Czy wtedy się szafek nie dosuwa do ściany? Jak to się montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.09.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Tak, można dać głębysz blat, nie dosuwasz szafek do ściany.Ja pod oknem mam 85 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 04.09.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Dzięki za odpowiedź! Czy ogólnie te dolne szafki po prostu stoją? Nie mocuje się ich do niczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.09.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Mocuje się.Najlepiej skręcać wszystkie obok siebie razem, i dodatkowo do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 04.09.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Dzięki. To muszę w ikei popytać. Bo chyba jeśli jest taka możliwość to lepiej dać blat 70 niz 60? Tylko czy wtedy nie pogorszy się dostęp do górnych szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.09.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nie pogorszy się jeśli masz szafki na odpowiedniej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.09.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 ... Z ilu dań jadacie śniadanie ? aaaa to tylko do śniadania potrzebna, to faktycznie 45 starczy, albo ręcznie umyć te kilka sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 04.09.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Mocuje się. Najlepiej skręcać wszystkie obok siebie razem, i dodatkowo do ściany. To ja mam pytanie, czy wystarczy meble postawić na 4 nóżkach, czy lepiej z przodu 2 nóżki, a z tyłu listwa do ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 04.09.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nie jest trudny. Ale czasochłonny. Ekpia owszem ceni się, ale przyjedzie rano, zrobi wszystko w jeden dzień, zmontuje, wypoziomuje, zrobi blendy, wszystko zamontuje, posprząta... i pojedzie zostawiając z gotową do użytkowania kuchnią A czy ekipa zrobi mi takie oświetlenie podszafkowe, jak w Twoich meblach? (oczywiście jeśli dostarcze elementy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts