Wizjer 13.09.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Tym bardziej jak będzie je składać ktoś niewprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 13.09.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 mam problem z programem Home Planner, na jednym kompie mogę ustwiać rodzaje frontów a na notebooku nie mam tej zakładki do wyboru frontów. Miał ktoś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 13.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Powodem tego jest zapewne to, że notebook ma mniejszy ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 13.09.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 mam problem z programem Home Planner, na jednym kompie mogę ustwiać rodzaje frontów a na notebooku nie mam tej zakładki do wyboru frontów. Miał ktoś coś takiego? U mnie też coś było nie tak - w ogóle nie otrwierały sie "meble". Odinstalowałam program i zainstalowałam jeszcze raz i teraz działa. Moze też tak spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 13.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 byłam w Ikea oglądałm kuchnie , dotykałam ,otwierałam szuflady itp i ja takich mebli bym, nie kupiła ,chyba że nie miałabym kasy albo ograniczony budżet i też prędzej poszłabym do brw , bo są ładniejsze Nie mam już kasy, bo zbudowałam dom za kilkaset tys., więc poszłam do Ikei i kupiłam Fagerlanda z drewnianymi frontami. I wcale się tego nie wstydzę. Wg mnie, kuchnia jest prześliczna i trwała. Prorokuję, że do BRW po kuchnie będziesz chodzić co 2 lata, bo samych drzwiczek z rozlecianymi zawiasami Ci nie wymienią. Ma to swoje dobre strony, bo co chwilę będziesz mogła chwalić się nową kuchnią. Jeśli rzecz jasna, będziesz wierna BRW Na całe szczęcie nie muszę mebli kupowac ani w brw ani Ikea ani bodzio pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 14.09.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja proponuję żeby koleżanka wrocławianka w końcu gdzieś pokazała zdjęcia sowich pięknych i wysmakowanych wnętrz urządzanych za ciężie pieniądze, bo póki co to tylko na różnych wątkach bardzo chętnie opowiada o tym ile i na co wydała kasy, a zdjęć ani widu ani słychu. W tym całym przepychu, nie pamięta nawet co ma na blacie w kuchni, w jednym wątku pisze, że corian w innym, że silestone Było już wielu mitomanów na tym forum, co starsi stażem forumowicze pewnie świetnie pamiętają ( "mimi" itp ). Z psychologicznego punktu widzenia, to takie anonimowe opowiadanie o tym jakie się luksusowe życie prowadzi, gdy w rzeczywistości jest z goła inaczej, jest jedną z form walczenia z własnymi kompleksami Sorry za obszerny off topic ale nie zdzierżyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 14.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Annja, OT cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 14.09.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja proponuję żeby koleżanka wrocławianka w końcu gdzieś pokazała zdjęcia sowich pięknych i wysmakowanych wnętrz..... BARDZO właściwy pomysł Właśnie składam szafki Ikea. Szuflady super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 14.09.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 14.09.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ale pytanie brzmi wyraźnie ( co sądzicie) więc napisałam co sądzę mam prawo mieć swoje zdanie .Naprawdę czasamai was nie rozumiem chcecie słyszeć ,że są piękne bo akurat tam kupiłyście? No to w takim razie to bylo do mnie. Zgadza sie pytanie bylo takie jak napisalas,ale stwierdzenie ze cos jest "badziewie" nalezaloby troche rozwinac. Coz ja rowniez ogladalem meble w BRW,owszem zgadzam sie ladne,ale nic poza tym.Jakosci materialu,jak i wykonanie pozostawia wiele do zyczenia.Nie wspomne juz o czyms takim jak np.hamulce do drzwiczek,albo szuflad.Oni chyba jeszcze o tym nie slyszeli. A tak swoja droga to sie podpisuje pod tym co zaproponowali poprzednicy,wszyscy czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 14.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 ...Było już wielu mitomanów na tym forum, co starsi stażem forumowicze pewnie świetnie pamiętają ( "mimi" itp )... ma się świetnie i nadal bryluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.09.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 A tak swoja droga to sie podpisuje pod tym co zaproponowali poprzednicy,wszyscy czekamy na fotki. A tu się wyżaliłam: http://forum.muratordom.pl/post2734297.htm#2734297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 14.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja proponuję żeby koleżanka wrocławianka w końcu gdzieś pokazała zdjęcia sowich pięknych i wysmakowanych wnętrz..... BARDZO właściwy pomysł Właśnie składam szafki Ikea. Szuflady super. pokaże jak będzie wszsystko zrobione ,wszędzie coś brakuje, kominek -drzwiczki , salon malowanie i meble ,które przyjdą koniec września początek października , kuchnia -trzeba zawieśić okap i założyć żaluzje itp itp myślę ,że w październiku się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 14.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja proponuję żeby koleżanka wrocławianka w końcu gdzieś pokazała zdjęcia sowich pięknych i wysmakowanych wnętrz urządzanych za ciężie pieniądze, bo póki co to tylko na różnych wątkach bardzo chętnie opowiada o tym ile i na co wydała kasy, a zdjęć ani widu ani słychu. W tym całym przepychu, nie pamięta nawet co ma na blacie w kuchni, w jednym wątku pisze, że corian w innym, że silestone Było już wielu mitomanów na tym forum, co starsi stażem forumowicze pewnie świetnie pamiętają ( "mimi" itp ). Z psychologicznego punktu widzenia, to takie anonimowe opowiadanie o tym jakie się luksusowe życie prowadzi, gdy w rzeczywistości jest z goła inaczej, jest jedną z form walczenia z własnymi kompleksami Sorry za obszerny off topic ale nie zdzierżyłam Czyli sugerujesz ,że zmyślam szkoda ,że oceniasz człowieka po kilku postach ,zdjęcia oczywiście pokażę jak skończę domek jak na razie jest syf i brud i wszystko co zrobione przykryte folią pozdrawiam MITOMANKA acha i jeszcze jedno życzę Ci abyś nigdy w życiu się nie pomyliła ( chodzi o ten silestone i corian dla mnie to jedno i to samo z małą różnicą w jednym widać łączenia W DRUGIM NIE ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.09.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Na całe szczęcie nie muszę mebli kupowac ani w brw ani Ikea ani bodzio pozdrawiam oj, to ciesze sie Twoim szczesciem. jezeli chodzi Ci o taki imperatyw wewnetrzny, zmuszjacy do kupowania w Ikea - to ja tez nie musze - ale chyba sie zdecyduje zdecydowanie odrzucam wenge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 15.09.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Moja kuchnia czeka w paczkach na flizowanie i malowanie w kuchni. Nie mogę się już doczekać... Przy okazji: coś umarł pomysł żeby wrzucać modele lodówek pasujących do mebli Ikei. Może ktoś już montował i wie co jeszcze pasuje??? Miałam już kupionego AEG ale niestety dotarła uszkodzona i musiałam odesłać. Znowu szukam. Bardzo zależało mi na 5 letniej gwarancji. Niestety teraz tylko Siemens i Bosch mają taką promocję. Niestety ceny mają wysokie a parametry słabe (w modelach poniżej 2000). Generalnie wolnostojące są zdecydowanie tańsze i lepsze niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 17.09.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witajcie, chciałam się zapytać jak sprawdzają się drewniane blaty z ikea. Sama planuję zakup dębowego do kuchni stat białej, ale obawiam się, że bardzo szybko się zniszczy Polecacie, odradzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigail 24.09.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ja mam kuchnię stat z dębowym blatem i porcelanowym zlewem domsjo. Wygląda pięknie, tez się bardzo łamałam przed podjęciem decyzji o kupne a jednak nie żałuję. Na początku jest trochę prace, potem juz z górki. Zobacz do drugiego wątku o blatach drewanianych, tam podałam troche szczegółow a nie chcę dublować tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 26.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dziękuję ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.01.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Będę bardzo wdzięczna za informację, jak poradziliście sobie z montażem agd (piekarnik + mikrofalówka) innej firmy? Zależy mi na sprzęcie nie z ikea (prowadnice teleskopowe) i wszystkie agd, które znalazłam w sieci, mają wymiary 59 cm (piekarnik) i 34 cm (mikrofalówka) - co daje raptem 93 cm. Tymczasem dziura pod nie ma 103 cm :/ I co teraz? Inna opcja to większa mikrofalówka, bo 56 cm, ale wtedy potrzebny byłby mniejszy front górny, a takich brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts