330ml 26.10.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 W związku z powyższym, poszłam do Ikea osobiście, i dowiedziałam się ,że w swoim geniuszu obliczeń nie objęłam cokołów i nóżek :/ Żegnaj ikeo.. :offtopic:Wiem ,że to nie ten temat, ale czy jest życie po życiu i jeśli nie Ikea, to co? Jestem zdruzgotana nie mam siły szukać. Może być droższe, byle było ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
330ml 26.10.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 W związku z powyższym, poszłam do Ikea osobiście, i dowiedziałam się ,że w swoim geniuszu obliczeń nie objęłam cokołów i nóżek :/ Żegnaj ikeo.. :offtopic:Wiem ,że to nie ten temat, ale czy jest życie po życiu i jeśli nie Ikea, to co? Jestem zdruzgotana nie mam siły szukać. Może być droższe, byle było ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.10.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 to b. niedobrze. Ikea uznaje takie reklamacje? Nie wiem. Ale wiem, że jakimś kątownikiem to łapali. I to nie jest problem tylko mebli z Ikei. Sąsiad, który meblami zajmuje się na co dzień, sam kuchnię składał (nie ze słabego mdf-u), i też miał podobny problem. Zamontował servo-drive. Ale to była kwestia jednej szuflady, z koszem na śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 26.10.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nie wiem. Ale wiem, że jakimś kątownikiem to łapali. I to nie jest problem tylko mebli z Ikei. Sąsiad, który meblami zajmuje się na co dzień, sam kuchnię składał (nie ze słabego mdf-u), i też miał podobny problem. Zamontował servo-drive. Ale to była kwestia jednej szuflady, z koszem na śmieci. ani servo, ani ten pedal, w gre nue wchodza w przypadku sortownika na szafce do zlewu - na pedal szuflada jest za nisko, a na sortownik za krotkie dno korpusu. Czy ten katownik im pomogl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.10.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Trzyma się to jakoś więc chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 14.11.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Macie może jakieś info na temat promocji na kuchnie w Gdańsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batoniks 14.11.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Też czekam na jakąś promocję kuchenną.Niepokoi mnie tylko ,że znowu od dłuższego czasu brak zlewów Domsjo w gdańskiej Ikeii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 15.11.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Witajcie, Sami złożyliśmy szafki kuchenne z IKEA. Mamy już wysokie i niskie. Ustawione na miejscach i przymocowane do ścian. Zamocowane sprzęty. Brakuje blatu (będzie za 1,5 tyg. - nie braliśmy w IKEA). Jutro zamontujemy uchwyty. ALE nie wiemy jak = do czego przymocować blendy cięte z paneli maskujących.Mają one zakryć przerwy pomiędzy szafkami. Proszę o podpowiedź, jak to się montuje? kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batoniks 16.11.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Właśnie znalazłam promocję kuchenną Ikea na faceboku- zwrot wartości co trzeciego,najtańszego sprzętu agd na kartę rabatową.Promocja ważna do 11 stycznia.Szczerze mówiąc średnio mi to pasuje bo wcale nie chciałam brać trzech sprzętów agd z Ikei,a teraz jeśli chcę coś skorzystać muszę to wziąść pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 16.11.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Batoniks, gdzie to znalazłeaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 16.11.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Mi by to pasowało Biorę lodówkę, piekarnik, zmywarkę, płytę indukcyjną, mikrofalówkę iiii.... no właśnie, to chyba tyle. Więc tylko za jeden sprzęt mi zwrócą. Batoniks, chyba że potrzebujesz jedno AGD, to się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 16.11.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Z Ikea mam indukcję i jest ok. do tego gwarancja 5 lat. Za to z Amica kupiłam okap i chcę piekarnik, mają fajną promocję, ale na zakup piekarnika płyty i okapu. Jakby ktoś chciał kupić płytę to możemy się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batoniks 16.11.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Batoniks, gdzie to znalazłeaś? Na ikeowym faceboku jest info.Kurczę rozważałam już wcześniej wzięcie zmywarki,okapu no i teraz zastanawiam się mocno nad indukcją bo to zawsze parę groszy w suchym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batoniks 16.11.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Mi by to pasowało Biorę lodówkę, piekarnik, zmywarkę, płytę indukcyjną, mikrofalówkę iiii.... no właśnie, to chyba tyle. Więc tylko za jeden sprzęt mi zwrócą. A który piekarnik bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 16.11.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Już nawet nie pamiętam, który to Musiałabym podjechać i na żywo zobaczyć Ogłaszam wszem i wobec, że poszukuję osoby chcącej kupić jeden sprzęt AGD z IKEA kilkaset złotych taniej... Chętnie przygarnę do mojego zakupu całej kuchni (Ikea Gdańsk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 16.11.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Ja potrzebuje zmywarki z ikea. Z Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 16.11.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 A może ktoś w najbliższym czasie będzie w ikei w Gdańsku, bo miałabym małą prośbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 16.11.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 ja na 100% będę w tym tygodniu, stawiam na środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 17.11.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ALE nie wiemy jak = do czego przymocować blendy cięte z paneli maskujących.Mają one zakryć przerwy pomiędzy szafkami. Proszę o podpowiedź, jak to się montuje? kalafiorek Mozesz to rozrysowac, albo lepiej opisac? Nie bardzo wiem, o co pytasz. Jesli dajesz blende miedzy szafki na grubosc, to normalnie krecisz od wewnatrz wkretem przez korpusy sasiednich. Jesli prostopadle do bokow korpusow, to najlepiej wywiercic bodajze wiertlem 5-tka przez sciane korpusu i tak na 3 cm w blendzie, a potem konfirmatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 17.11.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Olleo, dziękuję za odzew:) Poniżej zamieszczam zdjęcie. Zaznaczyłam na nim kółeczkami miejsca, o które chodzi. Przepraszam, nie jestem mistrzynią... W wypadku miejsca oznaczonego czerwonym kółeczkiem, nie ma problemu - blende przykręcimy do frontu szafki o szer.20 cm, którą daliśmy z prawej stronie zmywarki, żeby usztywnić konstrukcję. Ale w przypadku miejsca oznaczonego na zielono - nie mamy do czego jej przymocować. Podobnie jest w przypadku barku od strony kuchni(stoi tyłem do zdjęcia). Byłam wczoraj w IKEA Janki i pan na dziele kuchni doradził mi użycie kontowników. Może to jest rozwiązanie... http://images70.fotosik.pl/373/a164f66fb3d9dbf3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts