pysiak_misiak 06.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam Wszystkich! Zamarzył mi się zlewozmywak ceramiczny. Niestety ze względu na ograniczenia finansowe "skazana" jestem na Ikea, a nie do końca jestem przekonana do jakości... nie stłucze się Czy może ktoś z Was użytkuje zlewozmywak ceramiczny z Ikea? Szczególnie interesują mnie opinie odnośnie DOMISJO ps. jeżeli zdublowałam wątek - przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 06.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja jeszcze nie używam,ale już leży zakupiony. Znam jednego użytkownika - polecał. Radzę po zlew pojechać w dwie osoby - dwukomorowy waży 50 kg. Gdybym wcześniej przeczytała na opakowaniu, wżyciu bym nie podniosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 06.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Użytkujemy zlew dwukomorowy Domsjo dopiero od miesiąca. Nie wiem jak będzie później ale póki co, nic złego się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 06.11.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Faktycznie, ciężki jak cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 06.11.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zott, świetny pomysł z tym "przekręceniem" frontów górnych. I kuchnia też fajna, zastanawiałam się nad Statem, będzie jednak Lidingo, mam nadzieję, że równie ładnie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiak_misiak 06.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 i właśnie ta waga!!! prawie 46 kilo - szczerze pisząc to trochę mnie przeraża jego montaż, ale tym zajmie się mł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 06.11.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja też się skusiłem na kuchnię z Ikea Z resztą nie tylko. Mebli ze studia już posiadałem i stanowczo mówię i nie, Zakup w Ikei sama przyjemność, montaż też, i nie ma problemów z oddaniem towaru-nikt nie robi problemów czy towar jest rozpakowany czy nie rozpakowany no i super serwis. Atutem Kuchni z Ikei na pewno jest fakt że każdy element można było kupić oddzielnie, można kupić i pewnie przez wiele, wiele następnych lat będzie można kupić. Wszystkie okucia, spowalniacze, domykacze są Bluma i wszystko działa super. Ciekawostką jest fakt że na każdym elemencie kuchni jest inny Kraj produkcji Polecam w 100% Wszystkie jest bardzo zmyślnie wykonane począwszy od pudełka Ja posiadam Liljestad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 marcin-jogo...zdjęcia poprosimy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulina N. 06.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tez zastanawiam się nad meblami z Ikea, konkretnie Faktum Adel brzoza. Czy ktoś z Was użytkuje taką serie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaopole 06.11.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja też się skusiłem na kuchnię z Ikea Z resztą nie tylko. Mebli ze studia już posiadałem i stanowczo mówię i nie, Zakup w Ikei sama przyjemność, montaż też, i nie ma problemów z oddaniem towaru-nikt nie robi problemów czy towar jest rozpakowany czy nie rozpakowany no i super serwis. Atutem Kuchni z Ikei na pewno jest fakt że każdy element można było kupić oddzielnie, można kupić i pewnie przez wiele, wiele następnych lat będzie można kupić. Wszystkie okucia, spowalniacze, domykacze są Bluma i wszystko działa super. Ciekawostką jest fakt że na każdym elemencie kuchni jest inny Kraj produkcji Polecam w 100% Wszystkie jest bardzo zmyślnie wykonane począwszy od pudełka Ja posiadam Liljestad Zgadzam się w 100%. zresztą moi rodzice, posiadacze kuchni z Ikei, są również bardzo zadowoleni. Bardzo dobra jakość, wykonanie i wygląd. No i gwarancja na 25 lat. Mam abstrakt biały i nexus czarnobrązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 06.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ja uzywam jednokomorowy i jestem bardzo zadowolony , znacznie latwiej utrzymac go w czystosci nie mowiac o tym ze znacznie estetyczniej wyglada .... uzytkuje od lipca i nic zlego sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 06.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 i właśnie ta waga!!! prawie 46 kilo - szczerze pisząc to trochę mnie przeraża jego montaż, ale tym zajmie się mł. Ja chciałam być pomocna - oprócz zlewu mieliśmy też blaty dębowe o grubości 4 cm. Nie wiem, ile to ważyło ale przez tydzień nie mogłam się schylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiak_misiak 06.11.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 zastanawiam się jeszcze - co się stanie jak mi wypadnie z rąk garnek ? (niestety czasem się zdarzy ) raczej bez szans na uznanie reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 06.11.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 trzeba byloby sie wcyztac w warunki gwarancji, przyznam szczerze ze kilka rzeczy zdazylem juz upuscic wlacznie z garnkami i nic sie nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amarulla 06.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a czy one są jeszcze w ogóle dostępne?? z katalogu je chyba zdjęto, na stronie też ich nie ma ;/ zostały tylko szafy zlewozmywakowe pod nie i ociekacz a mi się marzył taki od dłuższego czasu i tej straty bym nie przebolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 06.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ostatnio w ikei jeszcze widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryta1981 06.11.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 My jeszcze nie mamy i nie używamy. Kiedyś jednak poddaliśmy go w sklepie kilku testom, bowiem słyszeliśmy że się rysuje. Jeździłam po tym z ekspozycji i widelcem i nożem i nic się nie działo. Tak więc plotka o rysowaniu raczej nie prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cieyowa 06.11.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mam dwukomorowy, używam od roku, nie mam zastrzeżeń. Na pewno się nie rysuje, jest o niebo łatwiejszy w utrzymaniu czystości niz metalowy, którego używałam przez ostatnie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 06.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zdjęcia dodam ale będzie trzeba parę dni poczekać bo musiałem rozmontować wyspę i drzwi do spiżarni założyłem i jest straszny rozpiździel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 06.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam, zadałam pytanie Ani , ale nie odpowiedziała, czy jest dostępny zlewozmywak Domsjo dwukomorowy. Z tego, co zauważyłam na zdjęciu, ma dużą średnicę odpływu, a ja taką potrzebuję , gdyz chcę zamontować pod zlewem młynek do odpadków. Jeśli ktoś z Was ma ten zlew, użytkuje, proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts