Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam Wszystkich!

Zamarzył mi się zlewozmywak ceramiczny. Niestety ze względu na ograniczenia finansowe "skazana" jestem na Ikea, a nie do końca jestem przekonana do jakości... nie stłucze się ;)

Czy może ktoś z Was użytkuje zlewozmywak ceramiczny z Ikea? Szczególnie interesują mnie opinie odnośnie DOMISJO :)

ps. jeżeli zdublowałam wątek - przepraszam

• Odpowiedzi 4,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja też się skusiłem na kuchnię z Ikea :) Z resztą nie tylko.

Mebli ze studia już posiadałem i stanowczo mówię i nie,

Zakup w Ikei sama przyjemność, montaż też, i nie ma problemów z oddaniem towaru-nikt nie robi problemów czy towar jest rozpakowany czy nie rozpakowany no i super serwis. Atutem Kuchni z Ikei na pewno jest fakt że każdy element można było kupić oddzielnie, można kupić i pewnie przez wiele, wiele następnych lat będzie można kupić.

Wszystkie okucia, spowalniacze, domykacze są Bluma i wszystko działa super.

Ciekawostką jest fakt że na każdym elemencie kuchni jest inny Kraj produkcji

Polecam w 100%

Wszystkie jest bardzo zmyślnie wykonane począwszy od pudełka ;)

Ja posiadam Liljestad :D :D :D

Ja też się skusiłem na kuchnię z Ikea :) Z resztą nie tylko.

Mebli ze studia już posiadałem i stanowczo mówię i nie,

Zakup w Ikei sama przyjemność, montaż też, i nie ma problemów z oddaniem towaru-nikt nie robi problemów czy towar jest rozpakowany czy nie rozpakowany no i super serwis. Atutem Kuchni z Ikei na pewno jest fakt że każdy element można było kupić oddzielnie, można kupić i pewnie przez wiele, wiele następnych lat będzie można kupić.

Wszystkie okucia, spowalniacze, domykacze są Bluma i wszystko działa super.

Ciekawostką jest fakt że na każdym elemencie kuchni jest inny Kraj produkcji

Polecam w 100%

Wszystkie jest bardzo zmyślnie wykonane począwszy od pudełka ;)

Ja posiadam Liljestad :D :D :D

Zgadzam się w 100%. zresztą moi rodzice, posiadacze kuchni z Ikei, są również bardzo zadowoleni.

Bardzo dobra jakość, wykonanie i wygląd. No i gwarancja na 25 lat.

Mam abstrakt biały i nexus czarnobrązowy.

i właśnie ta waga!!! prawie 46 kilo - szczerze pisząc to trochę mnie przeraża jego montaż, ale tym zajmie się mł. ;)

Ja chciałam być pomocna - oprócz zlewu mieliśmy też blaty dębowe o grubości 4 cm. Nie wiem, ile to ważyło ale przez tydzień nie mogłam się schylić :evil:

Witam, zadałam pytanie Ani :wink: , ale nie odpowiedziała, czy jest dostępny zlewozmywak Domsjo dwukomorowy. Z tego, co zauważyłam na zdjęciu, ma dużą średnicę odpływu, a ja taką potrzebuję , gdyz chcę zamontować pod zlewem młynek do odpadków.

Jeśli ktoś z Was ma ten zlew, użytkuje, proszę o opinię.