MonkaD 20.09.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 nie strasz, a mieliście jakieś problemy z montażem agd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 20.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 No ja też miałem przygody z ekipą IKEA, ale właśnie dzięki nim zaczęła się moja przygoda z fototapetami. Porysowali mi szafkę skręcając. Na szczęście kuchenną (w nieszczęściu) a jako, że nie chciałem już mieć z nimi do czynienia po prostu musiałem jakoś zakryć rysę. No i Pojawił się pomysł fototapety. Komponuje się fajnie i jest w stylu jakim chciałem. A co do IKEI, cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.09.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 I nas niedługo czeka zakup mebli kuchennych w IKEA w związku z tym wszystkich którzy mają info o promocjach typu -dowóz za 1zł, montaż za 1/2 ceny proszę o info! DZIĘKUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 24.09.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Mamy cala kuchnie z Ikei, no moze praw cala. Jedno co moge o powiedziec, jesli chodzi o meble to sa super, ale nie polecam brac ich do montazu mebli.Jezeli gdzies pojawi sie jakis maly problem, oni raczej temu nie zaradza, a jak beda mieli chec cos z tym zrobic to za dodatkowa kase i nie zawsze bedzie to spelnialo oczekiwania inwestora. W sumie wiec moze to nie wyjsc duzo taniej. Jesli chodzi o montaz naszych mebli to zrobili nam to ludzie, ktorzy nam wykanczali dom. Na szczescie rowniez oprocz wykonczeniowki zajmuja sie takze zabudowami wiec nie mieli z tym problemow. Cala zabudowe kuchni, wraz z wyspa oraz zabudowa i podlaczenie wszystkich sprzetow, docinanie, klejenie, laczenie blatow ( blaty debowe z Ikei) montaz uchwytow, regulacje kosztowalo nas nie takie wielkie pieniadze.Wynik ich pracy mozna zobaczyc w foto dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.09.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Raffran jestem zdziwiona tym co piszesz, bo każdy z kim do tej pory rozmawiałam chwalił montaż z ikea... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 24.09.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Coz ile osob tyle opini.Moim skromnym zdaniem ludzie ktorzy tam montuja meble, w tym wypadku kuchenne sa z przypadku.Z czasem opanowali skrecanie szafek, bo na prawde nie jest wielka filozofia. Problem tak jak pisalem zaczyna sie wtedy, kiedy cos nie pasuje i trzeba kombinowac, docinac, szlifowac. Do montazu szafek oprocz mlotka, wkretaka (wkretarki) i tego co daja w zestawie na dobra sprawe nie potrzeba nic wiecej. A wtedy kiedy trzeba pokombinowac to sie okazuje, ze nie zrobia tego bo np. nie maja struga, albo holsa, albo powiedza ze tego sie nie da bo maskownica jest o centymetr za szeroka, a oni wlasnie pily nie wzieli.Zapytaj sie u nich np. czy trwale polacza dwa ichnie blaty drewniane pod katem prostym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 28.09.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 rafffan myślę, że warto napisać w jakim mieście takie ekipy takie pracują. Już kilka razy korzystałem z ekip Ikea (w Poznaniu robi to firma zewnetrzna, chyba Meblomontaż ? ) i zawsze byli to młodzi panowie którzy wiedzieli co i jak zrobić i mieli bardzo dobre narzędzia do wszystkiego, piły, wkrętarki, odkurzacz. Robota paliła im się w rękach i nie było się do czego przyczepić. Myślę, że jak ktoś robi to łatwiej mi się czepiać bo jak sam robię to na pewne rzeczy już bym przymknął oko ale goście z ikea zawsze dłubali do czasu aż wiedzieli, że jest ok. Nie były to też jakieś gbury z któymi nie szło pogadać Jedyne co to zawsze ich czas goni bo mają za dużo umówione pozdr adam P.S. Lodówka nadal mi warczy, zmywarka pracuje jak Niagara, a płyta w połowie zepsuta chyba hurtem wezwę serwis Wszystkie prace montażowe typu łączenia blatów pod kątem są płatne i to można się dowiedzieć o tym w informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajdaK 08.10.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Fronty na klik wskakują same. pozdr adam no właśnie, wskakują świetnie.. ale jak je wyciągnąć jeśli ktoś się pomyli i wkliknie je do góry nogami? pomocy bo właśnie przymierzam się z młotkiem do szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 08.10.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Czy ma ktoś pomysł na front nad lodówkę wysoką na 177cm w szafce FAKTUM 60x233? IKEA proponuje nie zamykaną półkę w tym miejscu. Posiadam fronty LILJESTAD i zastanawiam się co z tą "dziurą" zrobić? u mnie otwierając drzwi od lódówki otwiera sie górny front odsłaniając półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 10.10.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 nam się wkliknęły, można łatwo je wyciągnąć, trzeba przekręcić śrubokrętem w miejscu, w którym widać krzyżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.10.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Czy ktoś coś wie na temat jakiś nowych promocji na meble kuchnne, albo montaż w ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 14.10.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 raty 0 % jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela Skokowska 14.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam, jestem etnografką, prowadzę badania dotyczące sklepów remontowo-budowlanych. Jeżeli ktoś z Was miałaby ochotę porozmawiać ze mną na gg, czacie, forum czy czymś takim o tego typu sklepach, to byłabym szalenie wdzięczna. Bardzo mi na tym zależy. Nie gryzę, a też jestem po remoncie, wiec możemy podzielić się wiadomościami. Mój nr gg to:8265521, mail: [email protected]. Pozdrawiam i prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 14.10.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 raty 0 % jedynie Ma byćjakaśakcja kuchenna od 15.11do 24.12 ale nie znająpodobno jeszcze szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.10.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 masulda dzięki! będę w tym terminie się dowiadywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 15.10.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Tez poluje na ta akcje, szkoda, ze jeszcze nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 29.10.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 A czy ktoś z was kupował w gdańskiej Ikei meble do kuchni z montażem? Interesuje mnie czy gdańska ekipa jest OK? I też jestem ciekawa jaka to będzie akcja kuchenna, bo tymczasem tylko o jakimś prezencie do każdej kuchni piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chloe 29.10.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 A czy ktoś z was kupował w gdańskiej Ikei meble do kuchni z montażem? Interesuje mnie czy gdańska ekipa jest OK? I też jestem ciekawa jaka to będzie akcja kuchenna, bo tymczasem tylko o jakimś prezencie do każdej kuchni piszą. Tak, ja niestety, opisałam sytuację kilka postów wcześniej. Z tym że wydaje mi się, że pracuje tam więcej niż 1 ekipa montażowa. w moim przypadku przyjechali panowie prywatnym samochodem (nie oznakowanym jako IKEA), nie chcieli wystawić faktury, mimo że pieniądze chcieli do ręki, a pokwitowanie za otrzymaną kasę (które ostatecznie wymusiłam) wystawili jako odrębna firma. Więc nie wiem jak jest w innych miastach, ale w gdansku IKEA ma najwyrazniej podwykonawców, którzy jeżdzą na montaże. To było 2 lata temu, wiec może coś się pozmieniało od tego czasu. Do nowej kuchni również planuję meble IKEA, które będę miusiała zamówic z montażem, także mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 29.10.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dzięki Chloe, a pamiętasz może, albo masz jeszcze pokwitowanie, żeby sprawdzić jak się firma nazywała? Możnaby zapytać przed zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.10.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Chloe to mnie pocieszyłaś, bo i u mnie będzie kuchnię montowała ekipa z Ikea Gdańsk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts