KamaG 22.11.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 właśnie wczoraj dokonaliśmy zakupu nexus brąz dołem i biały abstrakt górą promocja działa, sprawdzone ludzi kupa, towar schodzi jak ciepłe bułeczki, nam w czasie zejścia od stanowiska zamówień na kuchniach do magazynu ktoś podprowadził uchwyty:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 22.11.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 nam w czasie zejścia od stanowiska zamówień na kuchniach do magazynu ktoś podprowadził uchwyty:bash: ludzie jednak to świnie oczy dookoła głowy trzeba jednak mieć zwłaszcza jak kupa ludzi w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chloe 22.11.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Chyba chodziło o to, że ktoś wykupił te uchwyty przed KamąG, a może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 22.11.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Od zawsze jedyną w moim sercu STAT My kupiliśmy STATa w czwartek, potwierdzam promocja działa. Za tydzień w poniedziałek montaż, już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 22.11.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 A czy ktoś z Was kupował meble kuchenne w Leroy Merlin? Bardzo mi się podobają niektóre zestawy i wydaje mi się, ze jakościowo nie ma się do czego przyczepić. A czy wy macie jakieś doświadczenia w tej materii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.11.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Chyba chodziło o to, że ktoś wykupił te uchwyty przed KamąG, a może się mylę? dokładnie tak, ale wzięłam drugie nad którymi się zastanawiałam i nie mogłam zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 22.11.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 dokładnie tak, ale wzięłam drugie nad którymi się zastanawiałam i nie mogłam zdecydować wiara w ludzi powróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 22.11.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 właśnie wczoraj dokonaliśmy zakupu nexus brąz dołem i biały abstrakt górą promocja działa, sprawdzone to samo polaczenie co u nas i 500 zl w bonach cieszy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.11.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 muszelek u nas też 500 , poszło na gary 365+, kieliszki, filiżanki i inne kuchenne gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.11.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ale wam zazdroszczę!!!! ja też bym juz chciała zamawiać!!!!! aaa i jak spokojne zakupy w Ikea to tylko w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 24.11.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 już nie mogę sie doczekać zamawiania STATa...jeszcze :"tylko" rok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 24.11.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A ja jednak muszę się wstrzzymać z meblami do kuchni , wylazło parę innych wydatków (jak zwykle). Buuuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jen77 26.11.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 a nie wiecie czy w tej promocji IKEI trzeba te meble od razu odebrać? albo czy ewentualnie, jak się zamówi z montażem to czy montaż może być za 3 miesiące? Zastnawiam się nad meblami IKEI i mam już prawie gotowy projekt, ale płytki maja mi dopiero w styczniu kłaść. A meble kuchenne chciałam składać dopiero jak mi zrobią wszystkie płytki, także w ąłzienkach i nie beę miec juz tylu robotników na budowie. T a obecna promocja na meble kuchenne jest zachęcająca - ja bym około 900zł zaoszczedziła. Nie mówić już że w przyszłym roku VAT wzrośnie to i może ceny podskoczą. Nie wiecie może czy często są takie promocje w IKEI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 26.11.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 tu jest regulamin tej akcji kuchennej http://promocje.ikea.pl/regulamin/regulamin.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 26.11.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 jen zasada w IKEA jest taka ze odbierasz od razu (przez firme transportowa na drugi dzien maks)sama promocja trwa do wigilii - nam firma transportowa przywiozla nastepnego dnia z rana (w KRakowie zreszta z uwagi na przebudowe to wogole maja hopla na punkcie szybkiego odbioru bo nie maja miejsca na magazynie)natomiast na montaz umawiasz sie niezaleznie - my mamy za 2 tyg - pewnie rownie dobrze mozesz umowic sie za mc lub 2 mc promocja na kuchnie ponoc jest zawsze na jesieni - a w tym roku to juz druga (odkad sie interesowalam czyli od czerwca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jen77 26.11.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 dzięki za odpowiedzi. muszę przemyśleć temat, bo za bardzo nie mam gdzie tych mebli w paczkach położyć, a na budowie nie chcę specjalnie zostawiać, ale może coś wykombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jen77 26.11.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 a ma ktoś już może zamontowaną kuchnię ramsjo, szczególnie interesuje mnie biała ( jest od niedawna w ofercie) - jak jest z jakością/dopasowaniem frontów? Byłam w Krakowskiej IKEI ale na wystawce widziałam tylko ciemnobrązową, białej nie było - tylko fragment górnych szafek, a tez bym chciała zobaczyć - może ma ktoś jakies zdjecia białego RAMSJO?. Ta brązowo-czarna wyglądała ok, jeśli chodzi o dopasowanie - nie prześwitują białe wnętrza szafek tak jak w liliestad, co jest dla mnie dużym plusem. Chcę właśnie połączyć wersję ciemnobrązową z białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 27.11.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Ewentualnie można okleić brzegi szafek okleiną dębową, lub zamówić same korpusy w kolorze dębu a resztę Ikea. Ha - i tutaj jest problem, bo IKEA nie ma rysunków technicznych (a przynajmniej takich z dobrymi wymiarami) swoich szafek!!! Front szuflady, który w folderze opisany jest jako 13 cm wysoki ma tak naprawdę 12,5 cm. Każdy korpus szafki jest o 2 mm węższy niż opisana szerokość szafki. Tym sposobem przy próbie samodzielnego (bądź zleconego) wykonania korpusu skończy się 1 cm odstępami między drzwiczkami (czyli jak dla mnie porażka!). Chciałam sobie zrobić korpusy i dokupić fronty z IKEA ale chyba zrezygnuję - brak dokumentacji technicznej mnie powalił!!! Mierzenie wszystkich frontów w sklepie też mi się nie uśmiecha - sprawdziłam 3 i każdy miał inne wymiary niż w specyfikacji No chyba, że pan monter mnie poratuje .... Może nie stracę tak całkiem serca do firmy IKEA, bo chwilowo jestem zniesmaczona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 27.11.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Strzelanie w kolano robi IKEA na maksa - wycofywanie produktów to porażka. Chciałam dokupić panel na ścianę a tu niespodzianka - już takich nie ma ! Chyba sobie odpuszczę kuchnię z IKEA ... Dodatkowo pomierzyłam sobie kilka frontów w sklepie i ... okazuje się, że nijak się mają wymiary rzeczywiste do wymiarów ze specyfikacji papierowej, którą sobie można wziąć w sklepie! Dwa samobóje!!! Tracę serce do IKEA .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 29.11.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 o ja też bym bardzo chciała zobaczyć fotki tej białej ramsjo:) czy z pod białej farby prześwituje drewno? tak gdzies wyczytałam, a chciałabym kuchnię taką zwykła pomalowaną jak np. stat czy lidingo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts