jen77 30.11.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 niestety z białej widziałam tylko drzwiczki ażurowe szafek górnych, więc nie wiele i z tego co pamiętam, to to drewno troszkę prześwituje ale niewiele. Prześwituje na tyle że z bliska widać, że te fronty są drewniane, ale z daleka raczej jest jednolite. Może ktoś ma zdjęcia z jakiejś IKEI gdzie te fronty są na ekspozycji, bo pewnie w domu skręconych to jeszcze nikt nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.12.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Ja już mam moja kuchnie w domku! na razie w kartonach, ale i tak jestem mega zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 05.12.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 A czy ktoś już ma zamontowane i użytkuje blaty kuchenne te na zamówienie ?Są droższe , jestem skłonna je zamówić jesli faktycznie są dobre.Jesli nie Ikea to jakie blaty dawaliście do kuchni ikeaowskich?Ja chyba zdecyduję się na Lidingo z blatem też jasnym.A może ktoś ma Lidingo i mógłby wrzucić fotki , w internecie jest mało zdjęc tej serii.Jeszcze wacham się nad Abstract białą z drewnianym blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 06.12.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 My tez skorzystaliśmy z promocji (jesteśmy 800 zł do przodu i 150 zł mniej za montaż). mamy Fronty Lidingo i dębowe blaty z ikei . Bardzo nam się podoba. I jesteśmy zadowoleni z tego, że wzięliśmy ją razem z montażem, bo sami po pracy skręcalibyśmy ją chyba z miesiąc. Jedyny minus - brak na stanie szklanych frontów, mają być dopiero przed samymi świętami. Wkleiłabym zdjęcia (nawet kiedys posiadałam tą umiejętność) ale od pół godziny kombinuję i nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 06.12.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) http://img148.imageshack.us/img148/2337/dsc00849l0.jpgczyżby się udało? nie patrzymy na sajgon za barkiem - salon dopiero się tworzy. Nie jest jeszcze wykończona ścianka na której będzie okap http://img232.imageshack.us/img232/9820/dsc00852w.jpg tu troszkę większe, nie potrafię niestety obrócićhttp://img690.imageshack.us/img690/2659/dsc00860o.jpg Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Lilutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jen77 06.12.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Lilutek pięknie Ci ta kuchnia wyszła, a cegła idealnie pasuje. Możesz jeszcze wstawić zdjęcia tej strony która jest niewidoczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 06.12.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Wstawię jak tylko uda mi się zrobić jakieś sensowne zdjęcie. Te które zrobiłam (komórką) są bardzo prześwietlone przez okno i wyglądają makabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 06.12.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Śliczna kuchnia !Jeszcze wczoraj zastanawiałm się czy nie zdecydować się na Adel lub Abstract , ale po zobaczeniu tych zdjęć nie mam już wątpliowści.Będzie moja pierwsza miłośc=lidingo.Acha-w ikei moja kuchnia będzie kosztować 8 tys.a w studio kuchennym 500 m dalej-21.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cameron81 06.12.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Lilutek mam pytanko czy pod płytą ta pierwsza szuflada jest też wysuwana czy tylko ślepa.Też chcemy w słupku piekarnik i osobno płytę i mam zagwozdke czy wtedy nie strace pierwszej szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 06.12.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 u nas tez kuchnia powstala w piatek i rowniez dziekuje "komu-tam-chcecie" za natchnienie i mysl zeby to ekipa Ikei montowala szafki 2 panow meczylo sie 12 godzin i efekt jest boski - nie chce myslec ile by nam to zajelo... jeden minusik - fronty Nexus - fornir na nich niestety na kazdych drzwiczkach inny wzor probowalam dopasowywac ale niestety nie za bardzo sie dalo. natomiast Abstrakt bialy - to cud miod i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 06.12.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 niestety , ta szuflada pod płytą ni bę dzie do wykorzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorcia7612 07.12.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 (edytowane) Lilutek czy twoje uchwyty w kuchni to Svep ? Kuchnia wyszla super,mam rowniez Lidingo,ale moja jest mala i jeszcze bez uchwytow Edytowane 7 Grudnia 2010 przez Dorcia7612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 07.12.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Więc tak: uchwyty to czarny SVEP, a pod płytą szuflada faktycznie jest ślepa. Podsumowując akcję "kuchnia z Ikei" stwierdzam, że jestem pozytywnie zaskoczona jakością tych mebli, tzn spodziewałam się jakichś uszkodzeń, niedoróbek, wymiany frontów, a tymczasem ani jeden element nie był do reklamacji. No i skorzystalismy z podpowiedzi ALUTKI, tzn za bony (800 zł) dokupiliśmy parę dni później brakujące fronty z szuflad i dwóch szafek. A tak wygląda druga strona: http://img716.imageshack.us/img716/4498/dsc00861v0.jpg http://img600.imageshack.us/img600/6461/dsc00865n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorcia7612 07.12.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 dzieki za tak szybka odpowiedz, pomoglas mi podjac decyzje i u mnie tez beda uchwyty SVEP,cudnie z ta fototapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 07.12.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Cudną masz kuchnię... sama choruję przed wyborem Lidingo , Adel ,Ramsjo. Może ktoś mi doradzi... w kuchni będą drewnopodobne płytki na podłodze, a na ścianie błyszczące kremowe płytki i pasek błyszczącej srebrnej mozaiki. Który z tych trzech frontów będzie najbardzej pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.12.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Lilutek kuchnia wyszła cudnie!!!!!My niestety (ze względów finansowych) montujemy sami. Az się boje jak to wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cameron81 07.12.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 My też mamy w planach montować sami Mamy nie jeden mebel IKEI za sobą, ale jednak komoda to nie kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 .. u nas tez decyzja raczej już podjęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 09.12.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 rewelacyjna kuchnia:) dzbanek mi się równie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.12.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Ja tez mam pytanko... wg projektu mam w kuchni szafke narożną w wyjeżdżanymi koszami na 110 cm (le mans) Ikea ma również podobne szafki ale na 120 cm. czy skrócenie szafki o 10 cm spowoduje, ze kosze nie wyjadą lub się nie zmieszczą... mierzyłam to w sklepie, że wtedy zostanie ok 1 max 2 cm luzu między wysuwanym wkładem a szafką - czy to wystarczy? teoretycznie niby tak, ale moze fachowiec coś podpowie? no i zastanawia mnie jeszcze kwestia tych otwieranych drzwiczek... bo całośc się jakby głębiej schowa w rogu kuchni... i to chyba jest większy kłopot.... Edytowane 12 Grudnia 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts