frelka 13.12.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Zastanawiam się nad szafkami z frontami Valla orzech. Nie widziałam jeszcze na żywo, przyznaję, że kusi mnie cena. A jak z jakością względem innych frontów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 14.12.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witajcie, czy ktos z was ma zlew ceramiczny z Ikei a do niego zamontowany mlynek na odpady? W sklepie niestety nie wiedza czy do tych zlewow da sie zamontowac mlynek. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowapanienka 14.12.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Mam pytanie o fronty abstrakt. Jak się sprawują pod wpływem gorącego powietrza z piekarnika i nad kuchenką? Czy folia się nie odkleja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 14.12.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 (edytowane) ja mam Lidingo i blat dębowy z DLH, wkleję zdjęcia. Lilutek, gdzie kupiłaś fototapetę ? Edytowane 14 Grudnia 2010 przez MonkaD aa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 14.12.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fd3097f3a25eb510.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/37de40360af36228.html Edytowane 14 Grudnia 2010 przez MonkaD aa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 14.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 MonkaD,Czy twoj blat jest polakierowany? Czy w Dlh blat byl tanszy niz ten z ikei?ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 15.12.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Tapeta kupowana na allegro, dużo sprzedawców ją ma, jest też na zamówienie w dużych marketach budowlanych, ale oczywiście drożej. Przyłączam sie do pytania. MonkaD - blat lakierowany czy swieżo olejowany? Edytowane 15 Grudnia 2010 przez Lilutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 15.12.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Blat jest świeżo olejowany, kupiłam go w wakacje. Zapłaciłam 660 zł za wymiary 0,62x3 m. Kupiłam w DLH, ponieważ nie chciałam mieć blatu w dwóch kawałkach, a w Ikei mają długość 2,45 jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda762 17.12.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 U nas skęca się STAT, z pomocą meża:-) Kiedyś był plan na kuchnię murowaną, ale wyszło tak jak zwykle:-) Trochę nie do końca jestem przekonan co do koloru ścian w kuchni, ale zobaczymy jak się wszystko ustawi. Najwyżej zmienimy. Jak będzie gotowa to wstawię zdjęcia. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.12.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 I u nas Stat prawie skończony. Składami sami-nawet nie jest tak strasznie jak się spodziewałam. We wtorek ostatnie podejście i wtedy pochwalę się zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cameron81 22.12.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 A my dziś kupiliśmy mebelki. Wzielismy Abstrakta białego połączonego z szarym. Bony dostaliśmy, wszystko poszło sprawnie, zbieranie z magazynu paczek to sama przyjemność. Składamy kuchnię dopiero za miesiąc, ale na pewno sie pochwalę efektem końcowym. Ku mojej uciesze będziemy mieli jednak pod płytą indukcyjną szufladę, a dokładnie pół szuflady chyba 30 cm Ikea nie zaleca montowania pełnej szuflady bo nie ma dobrej wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 22.12.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 A my dziś kupiliśmy mebelki. Wzielismy Abstrakta białego połączonego z szarym. Bony dostaliśmy, wszystko poszło sprawnie, zbieranie z magazynu paczek to sama przyjemność. Składamy kuchnię dopiero za miesiąc, ale na pewno sie pochwalę efektem końcowym. Ku mojej uciesze będziemy mieli jednak pod płytą indukcyjną szufladę, a dokładnie pół szuflady chyba 30 cm Ikea nie zaleca montowania pełnej szuflady bo nie ma dobrej wentylacji. O, takie połączenie mnie bardzo interesuje - będę niecierpliwie czekać na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowapanienka 23.12.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Ku mojej uciesze będziemy mieli jednak pod płytą indukcyjną szufladę, a dokładnie pół szuflady chyba 30 cm Ikea nie zaleca montowania pełnej szuflady bo nie ma dobrej wentylacji. Cameron81 możesz podać więcej szczegółów? Co to znaczy 30 cm? Nas w Ikea nie informowano o tym podczas zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 23.12.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Dolaczylem z dniem wczorajszym do klubu.... Prosba do posiadaczy o zdjecia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 23.12.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Moja koleżanka od 3 lat ma tą kuchnię, jest w stanie idealnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cameron81 23.12.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 O, takie połączenie mnie bardzo interesuje - będę niecierpliwie czekać na fotki sama chciałabym to przyspieszyć, ale kuchnię składamy dopiero koniec stycznia. Mamy dwa słupki i górną szafke z przesuwnymi drzwiami białe, a dolne szafki szare. Cokół biały i blat też biały. Sama sie nie mogę doczekac tego efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cameron81 23.12.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Cameron81 możesz podać więcej szczegółów? Co to znaczy 30 cm? Nas w Ikea nie informowano o tym podczas zakupów Trafiliśmy na fajną babeczkę z fajnymi pomysłami. Najpierw zapytałam czy ta szuflada pod płytą musi być ślepa, a ona że powinna, bo mogą nie uwzględnić gwarancji dla sprzętu czy też dla mebla jeśli ktoś mimo to zamontuje tam normalną szufladę. Powiedziała po cichu, że sporo ludzi omija to zalecenie, ale to na własną odpowiedzialność. Bardzo mi zależało na tej szufladzie i ona zaproponowała taką płytszą, właśnie na 30 cm i wtedy jest lepsza wentylacja Zmieszczę tam przyprawy czy chochle itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertouno 26.12.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Witam,Napiszcie czy oferuja też usługę wymiarowania kuchni i późniejszego doboru mebli kuchennych???Czy muszę sam wymierzyć dokładnie a później udać się do IKEII? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.12.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Robert wymiarowanie oferują, a jeżeli chodzi o dobór to najlepiej zrobić własny projekt w programie IKEA, a w sklepie dodatkowo skonsultować (posłuchać rad) kogoś z obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 27.12.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 sama chciałabym to przyspieszyć, ale kuchnię składamy dopiero koniec stycznia. Mamy dwa słupki i górną szafke z przesuwnymi drzwiami białe, a dolne szafki szare. Cokół biały i blat też biały. Sama sie nie mogę doczekac tego efektu końcowego Wytrzymam jakoś ten miesiąc... Ja też wstępnie planuję na dół szare, a góra biała. Te z przesuwkami fajne są, ale mi nie wychodzą wymiarowo - pewnie będą 70 lub 92 otwierane do góry. Tylko zastanawia mnie, że się nie zgodzą z dolnymi,a czytając różne wątki można by wywnioskować, że powinny - może przy innym kolorze frontów to tak nie razi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts