Berolina 06.03.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam, Od kwietnia'06 jesteśmy posiadaczami waniliowej STAT - być może to za krótki okres żeby wydawać oceny, ale jestem bardzo zadowolona jeżeli chodzi o walory wizualne i użytkowe. Zdążyło się, że nasz syn pomalował szafki flamesrtem i nie mieliśmy żadnych problemem z czyszczeniem. Mąż zachwycony był łatwością montowania drzwiczek, co prawda wynajęliśmy ekipę, która w ciągu kilku godzin złożyła szafki oraz podłączyła zlew i płytę gazową, natomiast w trakcie okazało się że lepiej wyglądać będzie mniejsza witryna więc dokonaliśmy zamiany samych drzwiczek ( szafkę zmniejszyli monterzy). Dysponuję kilkoma zdjęciami, ale są tam również nasi znajomi więc mogę ewentualnie wysłać na maila. czy też mogłabym prosić o przesłanie fotek mailem? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 06.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Mógłbym jeszcze raz prosić o fotki bo nic nie doszło>?Chyba że do wszystkich nic nie doszło [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 I ja bardzo proszę o fotki. Adres w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clue 21.03.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 I ja! I ja! Bardzo proszę o zdjęcia.[email protected]Dzięki,clue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.05.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 szukałam na forum szukałam, ale nie znalazłam może jednak ktoś ma taką kuchnię? http://www.ikea.com/ms/img/complete_kitchen_guide/category_area/planner_tool/quickstart450x335/17_Liljestad_450x335.jpg interesują mnie informacje jak kuchnia sprawuje się w użytkowaniu. Meble kuchenne ikea a może ktoś ma podobną kuchnię robioną na zamówienie? z takimi właśnie szybkami? widziałam podobne tu na forum, ale mi o te szybki chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.05.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 czekam cierpliwie, może jednak jakiś użytkownik tu trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.05.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 LILJESTAD - taka ładna nazwa! czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena78 16.05.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Jeżeli mam być szczera wolę zasłonięte wiszące szafki, choćby w kwestii utrzymania porządku i estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żużaczek 16.05.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 powodzenia w myciu tych małych szybek...przy szprosach będziesz łkać i przeklinać poza tym ten stelaż na talerze też nie jest zbyt praktyczny (w kuchni lepiej wszystko zamykać w szafkach, tak mi sie wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.05.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 bardzo dziękuję za wyrażenie opinii! lena78 - szafka na wino i na jednakowe talerze moim zdaniem raczej nie zakłóca porządku i estetyki, poza tym, jeśli już się na nią zdecyduję to będzie służyła na talerze do użytku codziennego, więc będzie pod stałą kontrolą... żużaczek - okna też będę miała ze szprosami - takie zboczenie... ale jakoś mnie nie przeraża to mycie - nie mam tendencji do machania łyżką przy gotowaniu - poza tym tych przeszklonych szafek nie będzie aż tak wiele (choć wprawę zdobędę przy myciu okien... ) a na przykład kuchnie stat, też ikeowe, nie dość, że są z szybkami to jeszcze w jasnej kolorystyce a czytałam wiele dobrych opinii o ich użytkowaniu pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 18.05.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej ! Widzę że mamy podobne gusty,świetna ta kuchnia ,też lubie szprosy ,okna u mnie też koniecznie ze szprosami Nie wiiesz czy w innym kolorze tez są dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.05.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 witam marzycielko74! ikea proponuje tylko taki kolor (mi akurat bardzo odpowiada) - ale jeśli kuchnia byłaby robiona na zamówienie to z kolorami hulaj dusza! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żużaczek 19.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 ...haha...nasze okna tez są ze szprosami (bardzo lubię) ale szprosy są wewnatrz szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.05.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 rozumiem, że białe? bo brązowe wewnętrzne prezentują się kiepsko (a właściwie wcale się nie prezentują... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żużaczek 19.05.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 ...złote... do okien ze złotego dębu Moze jestem trochę nietypowa, bo na tym forum królują wnetrza nowoczesne ale nasz domek taki bardzo "babciowy" jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 20.05.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 liljestad białe są w Berlinie są tez piekne adel białe w Polsce ich nie ma,za 2 tyg jade własnie do Berlina po szafki dolne adel wais i gorne stad wais i czarne blaty ,podłoga olejowany dąb mmmmm nie moge sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 żużaczek - złote szprosy nie są w moim typie , natomiast wnętrza nie-nowoczesne - jak najbardziej! zdecydowanie wolę tzw. "domowe klimaty" syberia - masz na mysli lidingo? ładne! a jak cenowo ikea wygląda w Niemczech? warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 nadal czekam na opinie tych, którzy użytkują kuchnię liljestad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.06.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ...podciągam... że się tak ładnie wyrażę... zastanawiam się też jaki inny blat, oprócz pseudo kamiennego, pasowałby do tych mebli? biały wydaje się niepraktyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jax 15.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam, ja użytkuje w mieszkaniu od 6 lat kuchnie z ikei, tyle że fronty są z sosny patynowanej, nie pamietam juz nazwy, ale tego wzoru juz nie ma w ikei. Mam takie same szafki wiszące ze szprosami, szafi narozne, szafke okapowa i dużą szafe do zabudowy lodówki. Blat drewniany, chyba buk albo brzoza olejowany. Sam je złożyłem i nie mam z tą kuchnią żadnych problemów, ani z szafkami ani z blatem.Niedługo bedę kupował całą kuchnie w ikei do nowego domu, tez sosna patynowana, nazywa się fagerland bejca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts