atika 14.07.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Tak prawie - chcemy zrobić z tej samej płyty blat, który wchodziłby pod okno będąc jednocześnie parapetem. My jesteśmy raczej wysocy, więc dla wygody wolałabym blat wyżej, niż niżej. I nie trzeba by było nic podcinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 14.07.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 O to mi chodziło Super Ja też chciałam na 90, ale pomiędzy szafkami stojącymi i wiszącymi będę miała takie płytki, których nie wypada ciąć, więc mierzyłam pod konkretne płytki, a pod oknem są na tej samej wysokości co reszta, czyli niestety 6cm pod parapetem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 15.07.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 mąż jutro ma przycinać te cokoły... ba mamy skręcone nóżki na maxa... Ciekawe jak nam pójdzie. I montujemy zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 15.07.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Orientujecie się może, czy da się w szafce "pół-wysokiej" (obudowa ma 92, 4 cm, plus cokół, plus blat) i płytkiej (37zm) zamontować szuflady?Zestawy frontów do szuflad są dla obudowy wys. 70 cm. Ciekawe, czy dołączając lub zamieniając jeden front da się uzyskać coś pasującego do 92,4 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.07.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 to może taka: http://allegro.pl/368x254cm-tapety-fototapety-tapeta-fototapeta-klej-i1678599596.html do tego typu tapet potrzeba przestrzeni w przeciwnym razie czułabym się jak Tomcio paluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 18.07.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 wrzuciłam do dziennika kolejne fotki kuchni jakby ktoś chciał podejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 18.07.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) Czy ktoś z was kupował kuchnię stat w Niemczech.Jeśli tak to czy wychodzi dużo drożej?Pytam bo do ikei w Polsce mam 200km,a do Niemiec 60. Edytowane 18 Lipca 2011 przez majkot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 18.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 przecież masz cennik na stronie niemieckiej Ikea, nie możesz sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 19.07.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 słyszałam ze jest drożej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kortteg 19.07.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Dzięki za info. Jeśli to na Staniewickiej to fakt, prosta droga. tylko trzeba Radzymińską wyjechać z IKEI, a nie Toruńską. Ja kuchnię kupuję dopiero w sierpniu, ciekawe czy w nowym katalogu pojawią się jakieś nowe fronty... Ktoś ma jakieś przecieki? Nowe fronty: Sofielund - front drewnopodobny w szarym odcieniu Arsta - biały lakierowany półmat z wbudowanym uchwytem Abstrakt beżowy(kremowy) fronty uzupełniające: rubrik abstrakt (kolor zielone jabłko) mdf pokryty folią zbrojoną rubrik szkło dymione (kolor czarne przyciemniane szyby) Wszystkie fronty są juz dostępne. Nie jestem pewien czy są pokazane na targówku ale w jankach można je już zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.07.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 O, arsta brzmi bardzo obiecująco dla mnie. Czy front jest gładki całkiem? jak solar, tylko półmat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 19.07.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Jadę dzisiaj do Ikei na Targówku, zobaczę, zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 19.07.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Nowe fronty: Sofielund - front drewnopodobny w szarym odcieniu Arsta - biały lakierowany półmat z wbudowanym uchwytem Abstrakt beżowy(kremowy) fronty uzupełniające: rubrik abstrakt (kolor zielone jabłko) mdf pokryty folią zbrojoną rubrik szkło dymione (kolor czarne przyciemniane szyby) Wszystkie fronty są juz dostępne. Nie jestem pewien czy są pokazane na targówku ale w jankach można je już zobaczyć. Z wymienionych przez KORTTEGa nie widziałam -" rubrik szkło dymione (kolor czarne przyciemniane szyby)". A byłam nimi zainteresowana. Arsta - ma uchwyty jak w Solar, ale tam były frezowane i wykończone taką samą okleiną, a w Arsta są od wewnątrz metalowe (ale mało widoczne). Białe, w pół macie. Podobają mi sie. Sofielund - kolor mi się podobał (opisany jako orzech), ale jedną rzecz którą zauważyłam- maja bardziej zaoblone brzegi od np.Nexus. http://img22.otofotki.pl/obrazki/wn553_sofielund-wall-cabinet-e1310399970529.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.07.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kortteg 19.07.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Mała pomyłka. Zapomniałem, że rubrik dymiony jeszcze się nie pokazał ale jak będe miał fotki to wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinakoscin 19.07.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) http://onlinecatalog.ikea-usa.com/US/en/2012/IKEA_Catalog/ Jakims cudem udalo mi sie wejsc na katalog ikea usa, ktory mial sie dopiero pokazac za jakis czas. Sprobujcie, bo nie wiem czy uda Wam sie otworzyc u mnie zadzialalo aha wiem, ze to do konca nie na temat wiec jesli bedzie trzeba to prosze skasowac ten post EDIT: tylko wlasnie nie wiem czy wersja UK, Polska i USA sa takie same - pewnie nie ale cos tam juz moze bedzie mozna zobaczyc... Edytowane 19 Lipca 2011 przez ewelinakoscin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kortteg 19.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Niestety ale na stronie jest tylko kilka nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 20.07.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Jak już zrobili szare 'drewniane' fronty to mogli zrobić konkretnie, a nie takie 'trochę chcę, a trochę się boję' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 20.07.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Jak już zrobili szare 'drewniane' fronty to mogli zrobić konkretnie, a nie takie 'trochę chcę, a trochę się boję' miałam nadzieję, że wprowadzą Abstrakt z frezowanymi uchwytami lub ewentualnie metalowymi, a ten półmat średnio się prezentuje, wygląda jak kiepskiej jakości wysoki połysk. No szkoda, pozostanie mi dobrać jakieś uchwyty do białego Abstraktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 21.07.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Pytanie o szafki z Ikei, ale łazienkowe, może ktoś zwrócił uwagę: czy szafki z różnych serii, ale w tym samym kolorze pasują do siebie?Np.: biała podumywalkowa i biała/aluminium wysoka?Jak się ma ich kolor do Abstrakta białego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts