Renatamama3 10.11.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) to już nie wiem..może stat jest cieńszy od lidingo?i dlatego u ciebie odstaje ładnie.widze ze masz kolor blatu-orzech pod kolor okien orzech.ładnie:-) U mnie to złoty dąb wydaje mi się ze one różnią się tylko frontami.Bo korpusy to Faktrum. Edytowane 10 Listopada 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 10.11.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Renatamama3 to ja mam taką prośbe żebyś przy okazji zmierzyła ile cm ma twoja szafka łącznie z frontem Stat,dzięki! a gdzie kupiłaś blaty?i ile kosztowały??mój złoty dąb chyba jest bardziej żółty okna- i ten blat z Juana to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.11.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Zmierzę ,dziś po obiedzie jadę na budowę .A blat kupowałam w Izdebniku (małopolska) z tego co pamiętam to albo 69 zł albo 79 zl metr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 10.11.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A ja bym chciała zrobić jeszcze z tego blatu parapet. Czy ktoś ma takie rozwiązanie z blatu IKEA montowane przez montażystów IKEA ??Bo nie wiem jak wygląda takie łączenie i chyba jednak lepiej będzie zamówić szerszy blat. Ale te co mi sie podobają są tylko 60 lub 120 więc połowa do wyrzucania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 10.11.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 będę bardzo wdzięczna,czekam zatem pamiętasz może jakiej firmy ten blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.11.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A ja bym chciała zrobić jeszcze z tego blatu parapet. Czy ktoś ma takie rozwiązanie z blatu IKEA montowane przez montażystów IKEA ?? Bo nie wiem jak wygląda takie łączenie i chyba jednak lepiej będzie zamówić szerszy blat. Ale te co mi sie podobają są tylko 60 lub 120 więc połowa do wyrzucania. Podpinam się pod pytanie, bo też interesuje mnie takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 10.11.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 i mam jeszcze jedno pytanie.czy ktoś wie kiedy i czy wrócą do sprzedaży te uchwyty ?? STRECKET http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/strecket-uchwyt__73633_PE190394_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 będę bardzo wdzięczna,czekam zatem pamiętasz może jakiej firmy ten blat? No więc szafki z frontami mają 60 cm ,jakie firmy nie pamiętam ,może jak znajdę fv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 10.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No więc szafki z frontami mają 60 cm ,jakie firmy nie pamiętam ,może jak znajdę fv. moje ponoć tez ale upewnie sie jutro jeśli tak jestem happy:-) i zamawiam blacik w kolorze okien:-) dziękuje! jeśli chodzi o zdjęcia to bardzo chętnie bym zobaczyła ułatwi mi to wybór:-) chodzi mi o zdjęcie z[profila żeby było widać czy blat ciut wystaje czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 12.11.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 U nas w Ikei (Gdańsk) szaleństwo - jakby całe Trójmiasto wybrało się na zakupy. Ja to mam pecha z moją kuchnią - najpierw wymienialam fronty bo przestali produkować, a teraz zabrakło blatu (tego najdłuższego)- ma być dostawa za tydzień - sprawdzałam prawie w całym kraju nie ma. A już myślałam, że w końcu wykończę kuchnię - a teraz ona mnie wykańcza - muszę mieć wszystko dopięte do Andrzejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 14.11.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ha, w Wawie to samo, ponieważ od 02.11 jest propmocja 100 PLN za każde 1000 PLN wydane na kuchnię. Fajna rzecz ale w praktyce oznacza braki w asortymencie no i dłuższe czasy oczekiwania na ekipy montażowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 14.11.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Mierzyłam swoje meble mają dokładnie 60cm z frontem. Podjęłam decyzje na 100% oddaje blat i kupie 60-ke w złotym dębie pod kolor okien:-)Planuje je oddać w sobote z tym że Ikea obchodzi w tym dniu urodziny i boje sie troche tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.11.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Mierzyłam swoje meble mają dokładnie 60cm z frontem. Podjęłam decyzje na 100% oddaje blat i kupie 60-ke w złotym dębie pod kolor okien:-) Planuje je oddać w sobote z tym że Ikea obchodzi w tym dniu urodziny i boje sie troche tego... Jak już zamontujesz te blaty 60-ki zrób proszę dokładne zdjęcia. Ja nie wiem co zrobić. IKEA mi powiedziała, ze moje rozwiązanie z doklejaniem pod oknem blatu jako parapetu, w związku z tym, że własnie w tej części będzie też zlew odpada i oni na to gwarancji nie dadzą. Więc muszę zamówić gdzie indziej. A jak będę już zamawiać to może przynajmniej z jednej strony wezmę blaty 60-ki, a nie cięte ze 120 - 2 razy droższe Więc ładnie proszę o fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 14.11.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Atika, ja mam parapet z blatu przy zlewie, ale nie wiem czy zdjęcie coś pomoże, bo Tobie chyba chodzi o taką sytuację, gdy blat jest na jednej wysokości z parapetem. U nas ostatecznie parapet wyszedł ciut wyżej. tak to wygląda:http://img829.imageshack.us/img829/1685/11112011350.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 15.11.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Lilutek, u Ciebie wyższy parapet bardzo fajnie wygląda. Jak celowa arażnacja -ekspozycja dla doniczk i drobiazgów. Myślę, że jeśli parapet jest w takim samym (czy tylko podobnym?) kolorze, powierzchnia optycznie jest jednolita i daje wrażenie harmonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 15.11.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Atika wkleje napewno,też wiele wskazówek już tutaj dostałam także nie ma problemu. Lilutek śliczny blat gdzie kupiony?? jak użytkuje sie zlew i bateria??identyczne cche z Ikei tylko u mnie zlew jednokomorowy:-) napisz prosze czy jesteś zadowolona i jak z myciem okna. U mnie co prawda parapet wyżej dużo ale bateria jednak będzie nadal zahaczać.czy można ja łatwo ściągać? A ja teraz o łazienke chce zapytać- może któraś z was orientuje sie czy sa w kolorze drewna szafki pod umywalke w Ikei?ja widze na stronie tylko białe a byłam pewna że są tez w kolorze drewna:-( Edytowane 15 Listopada 2011 przez MMartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.11.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 MMartka sorki ,że zdjęcia nie wstawiłam ale w piątek zapomniałam aparatu a w sobotę mąż pościągał blat bo robi dziury na zlew i płytę .Jak uda mi się dziś dotrzeć na budowę (mam zebranie)to zrobię zdjęcia .Służę pomocą co do szafki Ikea też się naszukałam te drewniane wycofane ale na allegro są moja już zamontowana http://allegro.onet.pl/50-freden-7-ikea-szafka-pod-umywalke-sosna-wawa-i1915950240.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 15.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Renatamama spokojnie czekam na zdjęcia rozumie tez często nie wezme aparatu lub coś jeszcz einnego wyjdzie. dzieki wielkie za linka bo akurat jestem na etapie szukania szafki do dolnej łazienki cena jest baardzo zadowalająca. Myślisz że wejdzie mi do niej butla z gazem?chce ją trzymać w szafce w łazience bo w kuchni nie mam gdzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.11.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Kurcze nie wiem ,miejsca sporo jak dla mnie ale ja patrzę pod kontem ręczników i chemii ,boje się ,że będzie za nisko mogę zmierzyć ,a czemu nie kupisz płyty indukcyjnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 15.11.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 wiem wiem wiele osób pyta czemu nie indukcja- ale będzie gazowa-raz że oszczędna dwa że do takiej jestem nauczona- jakbyś mogła zerknąć czy na szerokość i wysokość wejdzie butla, byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts