aksamitka 23.12.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) na jakiej wysokości jest piekarnik w szafkach FA 711? FA 747? która szafka nadaje sie na zmywarke 60 ? Edytowane 23 Grudnia 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 23.12.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) dzięki czy do szafek w kpl sa juz nóżki czy trzeba je do każdej z osobna zakupić? w zestawie pokazało mi się tylko 4 szt nózek... wogole chyba nie dopracowane sa te zestawienia bo pokazuje mi filtry węglowe za 600zl i rure do okapu pomimo ze nie zaznaczyłam okapu:rolleyes: czy laczenie blatu może być w szafce ze zlewem lub w szafce z kuchenka indukcyjna? tach mi wychodzi ze projektu Edytowane 23 Grudnia 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 25.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 jestem wkurzona na siebie na maxa - zdawało mi się, że promocja na kuchnie trwa do końca grudnia - a tu do 24 :( nie wiecie czasem, kiedy będzie następna podobna? albo kiedy była poprzednia - to można jakoś w przybliżeniu strzelać kiedy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 26.12.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 aksamitko, nóżki do mebli kupuje się osobno;jeśli program "liczy" okap i filtry - sprawdź szafkę nad płytą- być może w "opcjach" jest zaznaczony okap. Po zmianach w projekcie za każdym razem trzeba przeliczyć listę zakupów, bo chyba z automatu się nie przelicza.Blaty przelicz sama - nam planner dobrze ustawił blaty, ale w sklepie przed zakupem konsultantka przy omawianiu kuchni jeszcze raz dokładnie i optymalnie ustawiła łączenia blatów. Wydaje mi się,że łączenia pod zlewozmywakiem czy płytą to niezbyt dobry pomysł.Czasem dziwnym trafem program potrafi ukryć niektóre elementy a potem wliczyć do listy zakupów. Ja próbowałam dodać połkę na wino, ale za każdym razem gdzieś ją " gubiłam", nie widziałam jej na projekcie, ale na liście zakupów były aż 4 szt.! W końcu okazało się,że weszły mi jakimś cudem do szafy przeznaczonej na lodówkę.Ogólnie - jeśli nie zależy ci tak bardzo na dokładnej wycenie kuchni, to się nie przejmuj,że program bierze do wyceny jakieś filtry itp. W IKEA konsultant wszystko po kolei dokładnie przeanalizuje, krok po kroku szafki, cokoły, wykończenia, gzymsy i wtedy przedstawi ci dokładną wycenę. Wycenę z plannera traktowałam bardzo orientacyjnie i poglądowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.12.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 jestem wkurzona na siebie na maxa - zdawało mi się, że promocja na kuchnie trwa do końca grudnia - a tu do 24 :( nie wiecie czasem, kiedy będzie następna podobna? albo kiedy była poprzednia - to można jakoś w przybliżeniu strzelać kiedy.... poprzednia promocja była w sierpniu.......wtedy ja kupowałam swoja kuchnie.. Tylko warunki były gorsze.......za każdy sprzet AGD zakupiony wraz z kuchnią dawali 100 zl w bonie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.12.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 aksamitko, nóżki do mebli kupuje się osobno; jeśli program "liczy" okap i filtry - sprawdź szafkę nad płytą- być może w "opcjach" jest zaznaczony okap. . tak, wlasnie to zauwazylam, ciekawa jestem tylko czemu liczy 4szt nóżek, a reszty nie... oczywiscie dla mnie to nie ma wiekszego znaczenia, chcoc jak doliczylam nozli to doszlo sporo kasy, bo tanie one nie sa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.12.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 aksamitko,nie kupowaliśmy nóżek w IKEA, ponieważ są dla mnie za wysokie, mąż powiedział,że kupi inne - gdzie i jakie nie mam pojęcia , bo jeszcze nie jesteśmy na etapie montażu, ale podobno nie ma z tym problemu i podobno tańsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.12.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 a nie wiecie jakiej wysokości sa szafki stojące ( bez nóżek)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.12.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 a nie wiecie jakiej wysokości sa szafki stojące ( bez nóżek)? Chyba 70cm + grubość blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.12.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 a czyli z nóżkami i blatem będzie ok 90cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.12.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 dla mnie za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.12.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 serio? ja mam 157 wzrostu obecnie blat na 85 i juz mnie kręgosłup boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.12.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 no właśnie planuję 85cm, mimo,że jestem twojego wzrostu; u siostry jest 90cm i źle mi się do garnków zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanabanana 29.12.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 to kuchnia Ramsjo tak? Bosko wygląda. Zastanawiam się nad nią, tylko mam obawy, czy będzie łatwo ją czyścić, w końcu to zabejcowane drewno. Masz już jakieś doświadczenie w tym względzie? można tez prosić o więcej zdjęć gotowej kuchni. W mojej IKEI nie ma wykonanej kuchni z jasnymi frontami RAMSJO, można tylko zobaczyć pojedyńczy front, a to jednak co innego niż jak widać cała kuchnię, a nie jeden front. Jeśli nie wybore RAMSJO to będzie Lindigo lub ewentualnie Abstrakt biały. A i uwaga dla tych co chcą kupić te nowe białe bez połysyku fronty z wbudowanymi uchwytami ( nie pamiętam jak sie nazywają). Bardzo trudno otworzyć drzwi lodówki lub zmywarki - nie najlepiej się otwiera za te uchywty jesli jest duże obciążenie - wczoraj byłam w Ikei i to zauważyłam. Witam, Przepraszam że tak długo nie zaglądałam na stronę, a obiecałam Jarte dodatkowe zdjęcia mojej kuchni. W związku z dyskusją na temat różowego odcienia szafek Ramsjo zrobiłam zdjęcia za dnia, w zbliżeniu oraz ponownie w sztucznym oświetleniu. W mojej kuchni jest tylko biel chociaż na jednym zdjęciu może ktoś dopatrzyć się różowawych przebłysków - to tylko kiepska komórka Pozdrawiam wszystkich i życzę cudownego nowego roku w jeszcze lepszych kuchniach! (acha - kuchnia jest nie wykończona, robię to etapami, więc ten czarny pas nie będzie kończył się tak w połowie, no i nie mam jeszcze okapu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 29.12.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dla mnie te nowoczesne uchwyty zupełnie nie pasują do tych stylizowanych frontów, jak również czarny lacobel(?) na ścianie , który stosuje się do minimalistycznych kuchni. Pierwszy raz widzę, że można tak kompletnie popsuć stylitykę kuchni z IKEI ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misob 29.12.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam wszystkich,właśnie wczoraj autoryzowani montazyści IKEA skonczyli montaz kuchni - bardzo elegancko wyszla (szary abstract).Jest tylko problem z montazem okapu wyspowego - nie chcieli sie podjac tego zadania.Czy ktos ma namiar na sprawdzonego fachowca ktory zamontuje taki okap (Warszawa a dokladniej Pruszków).Jak zrobie zdjecie, to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 29.12.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ale czym to tłumaczyli? Strop Twojego domu za słaby? U mnie zamontowali bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.12.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 no właśnie planuję 85cm, mimo,że jestem twojego wzrostu; u siostry jest 90cm i źle mi się do garnków zagląda i to najwazniejsze zeby było wygodnie Witam, Przepraszam że tak długo nie zaglądałam na stronę, a obiecałam Jarte dodatkowe zdjęcia mojej kuchni. mnie tez sie wydaje ze uchwyty nie pasują do tych frontów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.12.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Misob - koniecznie wklej fotki - waham się miedzy szarym abstraktem na dole a całą kuchnią w bieli (abstrakt, rubrik lub te nowe bezuchwytowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.12.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Milek, widzialm taka tylko ze szary byl u gory w naszej lokalnej IKEA....zakochalam sie;) tez taka chce:) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts