s_tor 15.08.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 znalazłem system do projektowania on-line i co teraz będzie z projektantami ? http://www.ogrodidom.eu/artykul/60,E-projekty-ogrod%C3%B3w.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirawoj 15.08.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 To sobie zaprojektuj i zrealizuj, a wtedy otrzymasz odpowiedź na Twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.08.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Uuuuuuu, zapachniało autoreklamą troszkę.... ? Bodajże na 5 wątkach wklejasz tę samą stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 15.08.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Dokładnie Aga też odnoszę takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 15.08.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Reklama na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 15.08.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Po pierwsze primo: reklamapo drugie primo: reklama byle czego. Znacie mnie juz trochę i wiecie, że raczej rzadko ostro krytykuję, ale w tym konkretnym przypadku niestety nie da się inaczej. Wystarczy rzucić okiem na "projekty gotowe" - lepsze kompozycje tworzy w podobnych programikach (typu garden puzzle) mój sześcioletni syn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 16.08.2010 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Na forum ogrodniczym w "gazecie" też propagowane jest "holistyczne" podejście do projektowania pn. "DiO". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.08.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Znacie mnie juz trochę i wiecie, że raczej rzadko ostro krytykuję, ale w tym konkretnym przypadku niestety nie da się inaczej. Wystarczy rzucić okiem na "projekty gotowe" - lepsze kompozycje tworzy w podobnych programikach (typu garden puzzle) mój sześcioletni syn. Znamy. I cenimy. Co do jakości projektów : hmmmm.... przykro mówić, ale co racja, to racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 16.08.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Na forum ogrodniczym w "gazecie" też propagowane jest "holistyczne" podejście do projektowania pn. "DiO". Hahahaha, no proszę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts