aniutaJ 15.08.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Pilnie szukam fachowca do wykonania remontu malej lazienki, Warszawa Wola. Pow. lazienki 2,4m. Do zrobienia jest:- skucie starych plytek, - wymiana instalacji wodnej- wymiana i przesuniecie wc, - wymiana brodzika, umywalki- ulozenie glazury. Wykonawcow zainteresowanych podjeciem sie tej pracy prosze o kontakt tel. na numer 798300335. Zaleza mi zeby remont zakonczyc do polowy wrzesnia. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffer 29.01.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Moge polecić firmę znajomego, są na prawdę w porządku i szybko się uwijają - remonty warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowymarcin 19.02.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ponawiam Pilnie szukam fachowca do wykonania remontu malej lazienki, Warszawa Wola. Pow. lazienki 2,4m. Do zrobienia jest: - skucie starych plytek, - wymiana instalacji wodnej - wymiana i przesuniecie wc, - wymiana brodzika, umywalki - ulozenie glazury. Wykonawcow zainteresowanych podjeciem sie tej pracy prosze o kontakt tel. na numer 798300335. Zaleza mi zeby remont zakonczyc do polowy wrzesnia. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek 56 29.10.2017 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Z mojej strony mogę polecić firmę Złotą Rączkę z ulicy Francuskiej, która latem robiła remont łazienki . było to układanie płytek, prace hydrauliczne przy wymianie kabiny i elektryka. panowie bardzo punktualni, pracuą rzetelnie i nie robią przerw na papierosa. cenowo też się bez problemu dogadałem. naprawdę warto skorzystać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekWal 21.11.2017 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 też sie podłączę do tematu i mogę zarekomendować firmę o której pisze mój poprzednik. U mnie praktycznie wszystko było do zrobienia w łazience i panowie zrobili modernizację całej hydrauliki potem zrobili płytki. wszystko wygląda gustownie i elegancko. to dobra firma w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KingaP38 20.12.2017 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 U mnie Złota Rączka wyremontowała całą dużą łazienkę u mnie w domu. Montowali prysznic, skuli stare płytki i założyli nowe, zamontowali nowe umywalki i zmienili sedes. Wszystko wygląda ekstra. Wiosną będę remontować taras i też tych panów zaproszę do współpracy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 20.12.2017 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Założycielka postu od sierpnia 2010 r. już dawno zapomniała o remoncie swojej łazienki . Podrzucenie namiaru na fachowców jest więc niezasadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowymarcin 12.02.2018 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Założycielka postu od sierpnia 2010 r. już dawno zapomniała o remoncie swojej łazienki . Podrzucenie namiaru na fachowców jest więc niezasadne. Dzień Dobry Poniżej przesyłam nr do wykonawcy - Szczepan Mroczek - 668-453-920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts